Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ciscenje i Aktivacija Vasih Energetskih Sistema

Ciscenje i Aktivacija Vasih Energetskih Sistema

Ratings: (0)|Views: 253 |Likes:
Published by sirius5

More info:

Published by: sirius5 on Jul 22, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/12/2013

pdf

text

original

 
 
1
Aure, čakre i energetska polja:Čišćenje i aktivacija vaših energetskih sistema
Piše Marija KurusZašto se brinuti o našim energetskim sustavima
 Naši energetski sistemi su živi i inteligentni. Oni točno znaju što im je potrebno za savršenozdravlje i snažnu energiju. Kada su naši energetski sustavi poremećeni/neuravnoteženi, blokirani, usporeni ili oštećeni, poruke da nešto nije u redu i da se trebamo pozabavitineravnotežom, oštećenjem i začepljenjem poslane su na svjesnu razinu. Mi smoosposobljeni/izučeni za brigu o fizičkom tijelu i posvećujemo se njegovim potrebama, radijenego za naše energetske sustave i pružanje onoga što je njima potrebno za savršeno zdravlje. Naši energetski sustavi su svjesna energija i ta je energija povezana sa svim energijama uSvemiru. Naši energetski sistemi djeluju kao poveznica između fizičkog svijeta i metafizičkogili duhovnog svijeta. Kada se brinemo o našim energetskim sustavima, brinemo se i o našimnajdubljim i najskrovitijim potrebama, uključujući i one fizičke, emocionalno-intelektualne iduhovne.
O aurama, čakrama, meridijanimaAure
: aura je energetsko polje koje okružuje, prodire i proteže se izvan fizičkog tijela, to jestelektromagnetsko, električno i magnetsko polje, a sastoji se od različitih vrsta živih iinteligentnih vibracija ili frekvencija. Aura ne okružuje samo svako živo biće, uključujućiljude, životinje i biljke, već i sve nežive stvari kao što su stijene, predmeti napravljeni odljudske ruke, i zemlju, sunce, mjesec kao i sve planete u našem Svemiru. Ljudska aura sastojise od slojeva fizičkih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih elemenata.Aure sadrže sve osnovne dugine boje u bilo kojem trenutku i mijenjaju boju ovisno oemocijama koje pojedinac doživljava. Naše aure su sastavljene od mnogo boja i mnogih
 
 
2nijansi boja koje se stalno mijenjaju. To odražava stalne promjene u našim mislima iemocijama.Sretne i lijepe misli šire našu auru, dok je tužne ili ljutite misli sužavaju. Veličina aure prilagođava se ovisno o gustoći populacije u kojoj živite. Stanovnici New Yorka imajusuženije i manje aure u odnosu na stanovnike ruralnog Vermonta. Radiestezist vam s lakoćommože kazati o mnogim fizičkim kvalitetama vaše aure.
Čakre:
Čakre su pogonski kotači električne energije različitih boja koji obavljaju mnogefunkcije povezivajući naša energetska polja, tijela i šire Kozmičko energetsko polje. Čakre suizravno povezane i upravljaju endokrinim sustavom koji zauzvrat regulira proces starenja.Čakre djeluju kao mehanizmi koji povezuju polje aura i sustav meridijana unutar fizičkogtijela kao i različite razine polja aura i kozmičkih sila. One utječu na protok energije ufizičkom tijelu. One apsorbiraju primarnu energiju iz atmosfere (zvanu chi, prana, orgonit) išalju je duž energetskih kanala. Čakre su transformatori energije. Naša tijela sadrže sedam glavnih čakri ili energetskih centara i 122 manjih čakri. Glavne sečakre nalaze na dnu kralježnice (korijenska čakra), u pupku (sakralna čakra), u solarnom pleksusu (čakra solarnog pleksusa), unutar vašeg srca (srčana čakra), u grlu (grlena čakra), usredištu vašeg čela (čakra trećeg oka), i na vrhu glave (krunska čakra). Ove čakre sumeđusobno povezane.
Cijeli energetski sustav– unutar nas, oko nas i prožima nas:
 Naši energetski sistemi nas okružuju, unutar nas su, i prožima nas u potpunosti. To uključujesvjetlosno tijelo koje se proteže izvan naše aure i ja vjerujem da je upravo ono naša vječnasuština; naše aure koje nas okružuju i prožimaju naša fizička tijela; sustav meridijana, sustavenergetskih kanala unutar nas kroz koji se sva energija kreće kroz naše tijelo; kao i čakre,transformatori energije koji mijenjaju i prerađuju životno neophodnu pranu u nama. Problemii briga koju ja objašnjavam na aurama i čakrama, mogu se primijeniti na cijeli energetskisustav unutar nas, oko nas, i koji nas prožima.
 
 
3 
Potencijalni problemi - aure, čakre i sustav meridijana
Postoje mnogi problemi koji mogu utjecati na funkcioniranje naših aura, čakri i sustavameridijana, a koji dovode do raznih zdravstvenih problema. Slijedi nekoliko ključnih potencijalnih problema.I. Blokade mogu biti uzrokovane bilo čime od navedenog: emocijama koje se nisu osjetile ioslobodile; oblicima negativnih misli upućenih od strane drugih ljudi; energijom psihičkognapada ili negativnom energijom iz energetskih uroka; bićima ili duhovima nastanjenim unašim aurama ili čakrama; kemijskim, metalnim i atomskim toksinima; drugim vrstamaotrova ili toksina; sjećanjima na prošle živote ili iskustva.II. Iskrivljene aure i čakre mogu biti uzrokovane bilo kojim od problema navedenim za blokadu;III. Rupe u aurama mogu biti uzrokovane bilo kojim od problema navedenim za blokadu;IV. Nedostatak sinkronizacije između aura, čakri, sustava meridijana može dovesti doozbiljnih poteškoća. Fizički problemi, emocionalni problemi, intelektualne neravnoteže iliduhovni problemi mogu dovesti do neravnoteže u različitim dijelovima aura, čakri i sustavameridijana. Ove neravnoteže utječu na određenu auru ili čakru koja povratno utječe na drugedijelove energetskog sustava. Priroda uvijek nastoji postići savršenu ravnotežu, dok oveneravnoteže stvaraju pravi nesklad u našim energetskim sustavima. To može dovesti doneuravnoteženog razmišljanja, osjećanja i ponašanja.V. Negativne se veze i zrake mogu „zalijepiti“ za naše aure. One su rezultat negativnihemocija, uporabe droge i alkohola, psihičkih napada ili uroka, drugih inteligentnih bića ukozmičkom svijetu, zagađenja okoliša, nedostatka prirode, odnosno drveća, biljaka i voda. Negativnosti u razmišljanju i ponašanju pojedinaca i zajednica privlači negativne sile iz širegSvemira. Ove veze, zrake i energije mogu imati uistinu negativan učinak na našu vitalnost ienergiju.

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
MAJA1411 liked this
victorsreckovic liked this
mafko liked this
sirius5 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->