Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
7Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Moj Večernji 6

Moj Večernji 6

Ratings: (0)|Views: 4,374 |Likes:
Published by Večernji list

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Večernji list on Jul 29, 2011
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF or read online from Scribd
See more
See less

12/09/2013

pdf

 
www.moj.vecernji.hr
MAGAZIN ZA PRETPLATNIKE VEČERNJEG LISTA
BROJ 6 / 2011.
 Brojne nagradesamo za članovekluba Moj Večernji 
 NAGRADNE IGRE ZA PRETPLATNIKE
NOVE POGODNOSTI U KLUBU  MOJ VEČERNJI 
SAVJETI STRUČNJAKA
BUDITE ZDRAVI I U FORMI 
 S PRIRODOM NA SUNCE
GASTRO DELICIJE NA VAŠEM STOLU 
 EGZOTIČNE DESTINACIJE – VIJETNAM I GANA
S karticom Moj Večernji uživajte u ljetnoj kupnji uz vrijedne popuste
 
RUŽICA CIGLER
ZASTUPNICA ČITATELJA VEČERNJEG LISTA
Izdavač:
Večernji list d.d., Slavonska avenija 4, 10000 Zagreb, Odjel pretplate
Direktor distribucije i pretplate:
Damir Lekić
Besplatni tel.:
0800 300 909, faks: +385 1 6300 777
e-mail:
mojvecernji@vecernji.net, www.moj.vecernji.hr
Urednica:
Dijana Karabašić
Suradnici:
Ružica Cigler, Anita Matić, Andrea Šitum, Ivana Hađina
Grafičko oblikovanje:
RedPoint/www.redpoint.hr
Fotografija:
Andrea Šitum, Anita Matić, Ivana Hađina, Dreamstime, Flicker, Arhiva VL-a
Lektura:
Boris Rozga
Tisak:
RadinRepro i Roto
Upozoravajući me da mi istječe rok za pisanjeovog uvodnika, urednica mi govori kako bi sobzirom na ova teška vremena bilo dobro daodaberem “neki pozitivan smjer, premda ga jeu svakodnevici teško naći”.I jest i nije. Moji razgovori i dopisivanja s či-tateljima u pravili završavaju u dobrom tonui pozitivnom smjeru. Uvijek tako ne počinju.Često se čitatelji ljute i to mi jasno kažu, ali,riječ po riječ, objašnjenje na pitanje, i rastaje-mo se u dobroj vjeri da će biti bolje, počesto inasmiješeni. Eto, zato kažem – i jest i nije.Nakon pet godina direktnog druženja (telefo-nom i pismima) stekla sam među vama stalnesuradnike. Jedni se javljaju s upozorenjemgdje smo pogriješili, drugi imaju prijedlog zanovu novinarsku priču, a treći nazovu kako birazmijenili mišljenje o nekom društvenom do-gađanju o kojem je Večernjak pisao.Zapravo, već se dobro poznajemo. Uvijek mi je drago kad prepoznam glas čitatelja Laszla jer dojavi pogrešku, ali ne propusti i pohvalitikoji tekst. Posljednji put pohvalio je komentarJasmine Popović objavljen na dan papina do-laska u Zagreb.Naša pretplatnica Ana već mi godinama prije-ti kako će prestati čitati Večernjak, a onda seopet za dva tjedna javi s novom primjedbom.Smetaju joj slike golišavih žena i priče o oso-bama s estrade koje po njezinu sudu ne zavre-đuju Večernjakove stranice. Razgovor počinjeljutito, a na kraju se dobro nasmijemo.Svaki put kad objavimo jači članak nabijenpolitikom očekujem poziv čitatelja iz Rijeke.Ispričao mi je obiteljsku povijest i ne čudi mešto mu “leže” komentatori poput Ivkošića,Jajčinovića i Despota. Ne složim se sa svakimnjegovim stavom, ali dogovorili smo se, svat-ko ima pravo na svoje mišljenje.“Dobar dan” gospođe Jelene najavi mi da ćučuti nešto o križaljkama i enigmatskim zada-cima, Čedomirov pozdrav znak je pogreške uvezi s oružjem, a Brankov pozdrav uvodi me utemu o jeziku.Pa zar to sve skupa nije jedan “pozitivansmjer”? I te kako! Zahvaljujući našim čitate-ljima.
S čitateljima uvijeku dobrom smjeru
Pretplata na vaše omiljene dnevne novine osigurava vam veliku uštedu.
Želimo vam osigurati najbolji sadržaj i kvalitetu uz najpovoljniju cijenu u znak zahvale jer stenaš vjerni pretplatnik. Samo uz pretplatu čitate omiljene dnevne novine po najpristupačnijojcijeni koja vam redovito osigurava uštedu. U vrijeme kada financijske prilike nisu najbolje, pret-plata i dalje misli na vas i omogućuje vam uživanje u Večernjem listu uz najbolje uvjete i zatose pretplata uvijek isplati. Čitajte najbolje i štedite najviše uz pretplatu.
Vaše omiljene dnevne novine dolaze k vama.
Želimo vas “poštedjeti” brige kada i gdje kupiti novine svaki dan. Osiguravamo svakodnevnubesplatnu dostavu do 7 sati ujutro do tisuće i tisuće domova diljem Hrvatske. Vaše novine če-kaju vas dok se pripremate za početak još jednog dana. Vaše novine čekaju vas dok se vraćatekući umorni i željni opuštanja na kraju svakog dana. Opustite se i dalje uživajući u prednostimabesplatne dostave.
Klub Moj Večernji donosi vam mnoge pogodnosti.
 Vaše zadovoljstvo naš je visoko zacrtan cilj. Vaše želje, potrebe i naš cilj zadovoljavanja istihpretočeni su u klub vjernosti, klub pogodnosti – klub Moj Večernji čiji su članovi isključivopretplatnici Večernjeg lista. Članom se postaje automatski pretplatom na godinu dana. Klubpretplatnika Moj Večernji iz godine u godinu raste i širi broj pogodnosti, jedinstvenih prilika, na-gradnih igara i darova osiguranih za najvjernije čitatelje – pretplatnike. Iskoristite sve prednostii uz karticu Moj Večernji putujte, opuštajte se, čitajte, uživajte u kinu i muzejima, iznenadite sesitnim poklonima i s još mnogo toga jer vam kartica Moj Večernji donosi uštede uz popuste.
Nastavite uživati u svim prednostima pretplate uz omiljeni Večernjak.
I tijekom ljeta očekuju vas zanimljive nagradne igre i akcije koje redovito organiziramo za pret-platnike. Stoga pratite pažljivo svaki broj i igrajte se s nama i osvojite vrijedne nagrade.
 Do sljedećeg broja, želimo vam dugo, toplo ljeto, puno odmora i opuštanja!
Novi ljetni broj magazina za pretplatnike donosi nove teme, novi sadržaj, nove pogodnosti i novenagradne igre.Sve pogodnosti namijenjene su isključivo pretplatnicima, a uz malo sreće možete dobiti neke oddarova koje smo u suradnji s klijentima osigurali samo za vas. Potražite na stranicama magazinateme vezane za zdravlje, rekreaciju, nove zanimljive i egzotične putopise te mnoštvo zanimljivihnovosti partnera kluba uz posebne pogodnosti koje vam darujemo.Da bismo bili još bolji, šaljite nam svoje prijedloge koje biste pogodnosti željeli da uključimo uklub Moj Večernji, pišite nam i koje biste teme željeli čitati, koje biste nagrade željeli da sadrža-vaju nagradne igre, prijedloge kao i sve komentare o magazinu šaljite na mojvecernji@vecernji.net ili na adresu Pretplata, Večernji list, Slavonska avenija 4, 10.000 Zagreb, s naznakom MOJVEČERNJI MAGAZIN.
 Dobro je
biti pretplatnik jer...
 Iskoristite sve
 prednosti pretplate

Activity (7)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Nihad Sultanić liked this
dc30 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->