Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
ACTA 4 agost

ACTA 4 agost

Ratings: (0)|Views: 2 |Likes:
Published by Ivan Barrios

More info:

Published by: Ivan Barrios on Aug 11, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/11/2011

pdf

text

original

 
Acta del 4-8-2011 de l’assemblea de Comissions
1.Propòsita)Organització interna b)Accions pel setembrea)Estat de les Comissions.
Jurídica:S’estan reunint. S’estan programant activitats per finals de setembre com:-xerrada sobre Responsabilitat política-Taller de filosofia del moviment i sobre nocions jurídiquesEs coordinaran amb Activitats i Comunicació per:-Repetir xerrada sobre la Llei Òmnibus-Reforma laboralSobre les instàncies presentades:Es van presentar les que hi havia a l’ajuntament quan es va aixecar l’Acampada i5000 signatures entre les nostres i les de les FAVS a la CONFAVCInformen que des d’Acampada Barcelona s’estan començant a recollir signaturescontra les retallades, els fulls es passen a Barris, que s’hauran de presentar abans del15 d’octubre.Plantegen esbrinar quan costa reobrir les urgències del CAP nocturn de Ca n’Oriac per comparar amb altres despeses.Informen que al Sud s’han fet denúncies i reclamacions del dia que van anar a latancada i a les 19h ja estava tancat, sense oferir cap Servei.
 Proposta de barris
: comparar el cost del CAP Ca n’Oriac nocturn amb el que costenles flors dels fanals, el cos especial de policia, etc.
 Jurídica
tornarà a fer un protocol d’actuació de seguretat en cas de detencions.Se’ls plantegen que amb quines comissions pensen que haurien d’estar coordinats?Amb Comunicació i barris pel tema de recollir signatures.Es parla de coordinar barris amb la resta de comissions, parlar-ho amb comunicacióde quina manera es pot fer.Informen que estan coordinats amb Jurídica de BCN i han començat un curs de 40hores. El 1r taller ha estat
Conflictes i mediació.
Intentaran coordinar-se, també,amb Jurídica del Vallès.
Activitats:Començaran cap al setembre. Volen fer protocol d’activitats quan s’acampa.Diu que el 1r dia a Ca n’Oriac eren 150 persones, i ara es mantenen unes 20.Solament faran acampades estratègiques i que si els barris volen acampar faran desuport.Què necessitarien de contacte amb d’altres comissions? Amb Extensió i barris per fer acampades reivindicatives i clares. Que s’expliqui a la resta de comissions per sies vol apuntar alguna persona.Cap al setembre es vol coordinar amb la resta d’acampades.Se’ls proposa que una persona d’Acampada vagi a extensió. Per ara sembla poc possibles.Es demana, on està tot el material que es tenia? A l’Ateneu, diu el Jordi que faran uninventari.Agustí:quines trasques assumiria Activitats?Jordi: no pot respondre perquè per ara tothom està fora.
 
A: en les reunions de Ca n’Oriac han fet propostes per a la Festa Major 
Continguts:S’explica com està cada grup de treball:El funcionament és fer documents bàsics d’allò que s’està fent malament i propostes, sobre cada un dels punts aprovats per l’Assemblea com a demandes del’Acampada de Sabadell. El primer punt sobre
 Fi dels privilegis per als polítics
ja esva aprovar per a l’Assemblea. Hi ha grups de treball sobre Drets Laborals,Educació, Sanitat, Sostenibilitat i Memòria Històrica. Sobre la resta de puntsmínims no s’han format grups, si no es formen es farà com amb el primer punt,s’agafen els documents elaborats sobre aquests temes per les acampades de Madrid,Barna i Terrassa que tenen més gent per a discutir i elaborar i fem un mix del quenosaltres criem, i en tot cas s’afegeix alguna cosa a nivell local.El funcionament és que cada grup fa un document que una vegada finalitzat es presenta a la comissió, si aquesta el dóna per bo per consens, es porta a ComissióAmpliada amb gent de Continguts i d’altres comissions, una vegada consensuat es porta a l’Assemblea i pot sortir aprovat o amb esmenes, si passa la segona cosa,torna a passar a comissió de continguts més ampliada si és possible i es refà eldocument, per tornar-lo a portar a l’Assemblea per a la seva aprovació com a criterid’aquesta assemblea.
 Educació
ha fet un document, que ara està paralitzat.
Memòria Històrica,
es va presentat document a l’Assemblea després discutir iaportar esmenes, es dóna el mes d’agost perquè la gent aporti idees o correccions,iGènere vol aportar un punt nou que inclogui les dones a la memòria històrica. Alsetembre es tornarà a portar a l’Assemblea.
Sanitat,
ara mateix està enfocada a les accions, s’han elaborat tríptics..., però no s’haredactat encara un document base, es farà una vegada estiguin més avançades lesmobilitzacions i veiem cap on ca tot.
 Drets Laborals,
hi ha un document de mínims penso que està penjat a la web deContinguts, al qual es poden afegir o discutir coses i que es portarà entre el setembrei l’octubre a Comissió ampliada.
Sostenibilitat,
hi ha una part del document fet amb el que pensem que s’està fentmalament, i que encara està en fase d’elaboració i, per tant , tothom pot aportar laseva per tenir-ho en compte, i més endavant es faran les propostes.Tots els grups necessiten més gent per treballar.Al juliol volíem donar suport als barris, però no s’ha pogut per manca de gent.-Proposen fer grups de reforç per a cada Comissió.-Proposen que s’organitzi per temes-Es proposa fer una pestanya al blog per a cada grup de treball perquèsigui més dinàmic tot plegat.
Gènere:Comenta que es va enviar text sobre el patriarcat que sortirà publicat a la revista i laidea era portar-ho a l’Assemblea i a barris.D’altra banda estan fent llistat de contactes amb associacions que es dediquin altema de Gènere. No s’ha penjat el document sobre llenguatge sexista des de Comunicació.(No hisón).Proposen fer un blogspot i vincular-ho a l’Acampada, així es solucionaria el problema que tenim ara mateix per penjar els documents.Diuen que si ja hi ha una comissió que es dedica a això que ho faci, perquè sinò seràmés feina per a la resta de comissions.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->