Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Hospice Information Pack Triathlon Ro

Hospice Information Pack Triathlon Ro

Ratings: (0)|Views: 532|Likes:
Published by alex.burlacu
Informatii despre participarea la Triathlon Challenge Mamaia 2011 alaturi de echipa Hospice Casa Sperantei
Informatii despre participarea la Triathlon Challenge Mamaia 2011 alaturi de echipa Hospice Casa Sperantei

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: alex.burlacu on Aug 18, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/18/2011

pdf

text

original

 
Informaţii utile
 
HOSPICE
INFORMATION
PACK
01
HOSPICE CASA SPERANȚEI se mândrește să e fundația caritabilă ocială a MamaiaTraithlon Challenge.
 Îți mulțumim pentru interesul manifestat pentru participarea la MamaiaTriathlon Challenge în beneciul HOSPICE Casa Speranței. Această competiție cuprinde treiprobe: Înot, Ciclism și Alergare care pot  abordate atât individual pentru proba Olimpică sauSprint cât și în echipe de câte trei persoane în cadrul cărora ecare persoană parcurge una dintrecele trei probe. Dacă alegi să te alături echipei HOSPICE, vei benecia de suport fantastic dinpartea echipelor noastre de fundrasing din Brașov si București atât pe parcursul perioadei deantrenare cât și în ziua concursului. Indiferent de obiectivele tale personale în calitate de alergător,te asigurăm că efortul tău va ajuta pacienții HOSPICE Casa Sperantei. Ne bazăm pe generozitateapublicului donator pentru a continua atât de necesara activitate in București și Brașov. Mai multedetalii despre HOSPICE Casa Speranței pot  găsite pewww.hospice.ro. Sperăm că te vei alăturaECHIPEI HOSPICE în 2011.
Dacă aveți întrebări suplimentare vă rugăm nu ezitați săcontactați Echipa de Fundraising HOSPICE.
Vă mulțumim incă o data pentru că ați ales să ne susțineți.
www.hospice.ro | events@hospice.ro
+40 372 706 208
events@hospice.rowww.hospice.ro
 
02
HOSPICE
INFORMATION
PACK
www.hospice.ro | events@hospice.ro
Ce facem?
HOSPICE Casa Sperantei oferă ingrijiri specializatecopiilor și adultilor cu boli incurabile în stadiiterminale. Unitatea pentru pacienți HOSPICE Brașoveste dotată cu 19 paturi, de asemenea cu un centrude zi pentru copii si adulți, facilități de zioterapiesi hidroterapie si ambulatoriu, clinică îngrijiri stomasi ingrijiri pentru cancer la sân. În București, echipanoastră de specialiști pentru îngrijiri paliative ladomiciliu au în îngrijire 50 de adulți și 50 de copii, iarclinica ambulatoriu este deschisă pentru consultații.De asemenea derulăm o campanie pentrudeschiderea primului centru specializat dinBucuresti pentru internarea bolnavilor. HOSPICE sebazează foarte mult pe generozitatea oamenilor și acomunităților locale pentru a strânge cei 1 600 000 deEuro necesari în ecare an pentru a avea în grijă peste1000 de pacienți si de asemenea de a susține membriifamiliilor acestora.Totuși, HOSPICE Casa Speranței, alături de celelaltefundații ce oferă servicii de îngrijire paliativă, acoperădoar 5% din necesarul României. Cu ajutoruldumneavoastră, vom reuși să îmbunătățim viețile amii de oameni bolnavi in faza terminală ca și Cosmin.
CUNOAȘTEȚI-L PE COSMIN
Sunt foarte buni, faco treab bun aici....Am fost aici intreagamea via i m simtca acas.
Cel mai tânar pacient al nostru are 1 an sijumătate iar cel mai în vârstă 102 ani.Din 1992 până în prezent peste 10,000 depacienți au beneciat de serviciile noastre.Avem peste 11,000 de doctori si asistentemedicale specializati în îngrijirile paliative.Credem că toate persoanele suferind de boligrave sau incurabile în stadii avansate trebuiesă benecieze în mod gratuit şi la momentuloportun de servicii specializate de îngrijiripaliative, iar familiile acestora trebuie să aibăacces la servicii de sprijin şi consiliere.
Statistici HOSPICEViziunea HOSPICE
Cosmin suferă de o boalăcongenitală de inimă şi este țintuit într-un scaun rulant. A venit primadată la HOSPICE în 1998 când avea6 ani. Fusese anunțat că va trăidoar incă 3 luni..Acum, la 19 ani, el este un apropiatal centrului de zi HOSPICE şiacum are o viață mai bună datorită îngrijirilor zice şi sociale pe carele oferă HOSPICE lui şifamiliei sale.
1998

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->