Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
32Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Tugasan Subjek (Pjj) Semester 2

Tugasan Subjek (Pjj) Semester 2

Ratings: (0)|Views: 3,404 |Likes:
Published by Abdul Hafif
Selamat Melihat dan Selamat Membuat..
Selamat Melihat dan Selamat Membuat..

More info:

Published by: Abdul Hafif on Sep 17, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/05/2013

pdf

text

original

 
PENGAJARAN, TEKNOLOGI
Qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopa
s
PD
d
3
0
g
26
hjklzxvbnmqwertyuiopasdfgh
P
 j
E
k
N
lz
 TA
x
c
S
v
IR
b
A
n
N
m
2
qwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdf ghjkl
[PANDUAN KERJAKURSUS]
zxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcv
 
bnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbqwertyuioasdf ghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmqwertyuiopasdfghjklzxcvbnmrty
 
ARAHAN
1.
Kursus KPD 3026 ini mengandungi 1 (satu) tugasan sahaja.
2.
Tugasan ini mengandungi 2 (Dua) Pecahan iaitu Pecahan A dan Pecahan B. Jawabkedua-dua pecahan ini.3.Tugasan yang telah dijawab dengan sempurna perlu dihantar dalam bentuk soft-copy dan hard-copy kepada Tutor E-Learning bagi kumpulan masing-masing..
KATEGORI TUGASANPECAHANTUGASANARAHANMARKAHTARIKHPECAHAN A :KERJAKURSUS
1.
Tugasan ini perlu dibuat secaraindividu.
2.
Perkara yang mesti ada dalam kerjakursus ini terbahagi kepada 4 Bahagianiaitu:
Bahagian I
M IKRO P E N G A J A R A N
Mikropengajaran adalah untuk:
 
mengukuhkan pendekatan pelajar kepadasesuatu pengajaran;
 
mengenal pasti kemahiran yang perludiperbaiki;
 
meningkatkan kefahaman pelajar bagipelbagai gaya pengajaran yang berkesan;
 
menerima maklum balas yang berkesan.Pelajar akan mengajar satu pelajaran (pilihanpelajar) selama 5 -10 minit. Oleh kerana masaadalah singkat, alat bantuan visual sepertiPowerpoint tidak digalakkan.Walaubagaimanapun, carta,
flipchart 
, papanputih,
handouts
boleh digunakan.Rakaman boleh dibuat oleh pelajar untukmembantu mereka untuk membuat refleksi.Maklumbalas mesti diberikan kepada pelajar selepas setiap mikropelajaran.
R E FLE K S I M IKRO - P E NG A J A R A N
Berikut adalah beberapa cadangan soalan yangpelajar boleh guna untuk bertanya untuk membantumereka memikirkan tentang mikropelajaran mereka:
1.
Apa tema/isu yang muncul dari maklum balaspensyarah dan rakan tentang pengajaran saya?
2.
Apakah kekuatan saya? Bagaimana saya bolehmembina dari kekuatan itu?
3.
Apakah yang saya perlu menambahbaikan?
10 markah10 markah

Activity (32)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Indra Maniam liked this
Lim Ai Chia liked this
Aisyah Santibanez added this note
tajuk perkembangan rancaangan pendidikan jarak jauh yang begitu pesat mengakibatkan perubahan struktur organisasi dan rangka tugas yang perlu diubahsuaikan dengan perkembangan masa ...ade tak ?
Khairunisa Sylviana added this note
terima kasih d atas perkongsian ini....ada apa2 pun letak je cne...senang nak lawat....nice blog....
Ainul Ruwaidi added this note
TMK tu buat hafif ibarat petik jari je... ktorng ni le yg rsanya jd sgt mencabar.hehe... anyway thanks...

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->