Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
6Activity

Table Of Contents

1.1 PROCESI DHE METODOLOGJIA E PKVM
1.2 STRATEGJIA E KOSOVËS PËR MJEDIS
1.3 KONCEPTI DHE METODOLOGJIA E HARTIMIT TË PKVM
1.4.1 Forumi
1.4.2 Takimet dhe workshopet
1.4.3 Takimet e Task Force
2.1 GJENDJA E MJEDISIT NË KOSOVË NË VITIN 2006
3.1 STRUKTURA DHE PËRMBAJTJA E DOKUMENTIT TË PKVM
3.2 LISTA E PROJEKTEVE PRIORITARE
4.1.1 Ndryshimet klimatike
4.1.2 Acidifikimi dhe eutrifikimi
4.1.3 Mbrojtja e shtresës së ozonit
4.2 MENAXHIMI I UJËRAVE
4.3 MENAXHIMI I TOKAVE
4.4 BIODIVERSITETI DHE TRASHËGIMIA NATYRORE
4.5 MENAXHIMI I MBETURINAVE
4.6 SHËNDETI DHE MJEDISI
4.7.1 Kimikatet
4.7.2 Siguria biologjike
4.8 MBROJTJA CIVILE
4.9.1 Rrezatimi jonizues
4.9.2 Rrezatimi jo jonizues
4.10 ENERGJETIKA
4.11 INDUSTRIA DHE MINIERAT
4.12 TRANSPORTI
4.13 BUJQËSIA
4.14 MENAXHIMI I PYJEVE
4.15 EDUKIMI DHE NDËRGJEGJËSIMI
4.16 MENAXHIMI I INTEGRUAR HAPËSINOR
5.1.2 Menaxhimi i kualitetit të ajrit
5.1.3 Menaxhimi i tokës
5.1.4 Biodiversiteti dhe trashëgimia natyrore
5.1.6 Shëndeti dhe mjedisi
5.1.7 Sguria kimike dhe biologjike
5.1.8 Mbrojtja civile
5.1.9 Mbrojtja nga rrezatimi
5.1.10 Eergjetika
5.1.11 Idustria dhe minierat
5.1.12 Tansporti
5.1.13 Bujqësia
5.1.14 Menaxhimi i pyjeve
5.1.15 Edukimi dhe ndërgjegjsimi
5.1.16 Menaxhimi i integruar hapësinor
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
PKVM

PKVM

Ratings: (0)|Views: 2,195|Likes:
Published by Valon Hoxha

More info:

Published by: Valon Hoxha on Sep 23, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/20/2012

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 4 to 21 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 25 to 61 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 65 to 68 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 72 to 122 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 126 to 188 are not shown in this preview.

Activity (6)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Leti Hanaj liked this
Argjend Haziraj liked this
Jurgen Xhika liked this
Zef Preci liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->