Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
28Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Aspectele dintre planetele karmice şi planetele individuale

Aspectele dintre planetele karmice şi planetele individuale

Ratings: (0)|Views: 1,143 |Likes:
Published by beatricechenic

More info:

Published by: beatricechenic on Sep 26, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/21/2014

pdf

text

original

 
Aspectele dintre planetele karmice şi planetele
individuale
Saturn
Saturn, ca toate astrele karmice, acţionează în două moduri:- primul indică evenimente exterioare predestinate şi certe pe harta cerului.- al doilea produce o presiune interioacrnd o oportunitate pentruconştientizare, dar aceasta nu poate avea loc decât cu un minim de efort (liber arbitru) din partea individului.Este cunoscut că Saturn acţionează provocând frustrări, întârzieri, blocaje şiobstacole aparent de netrecut. Saturn reprezintă lecţia karmică, altfel spus, cevaimportant care trebuie înţeles pentru a găsi un echilibru în domeniul legat deSaturn; oare această planetă nu este exaltaîn semnul Balaei, cel alarmoniei? În general, Saturn reprezintă oportunităţi de creştere care au fost refuzate înprecedentele existenţe, adică individul respectiv a făcut dovada rigidităţii sau alipsei simţului responsabilităţilor şi a refuzat o posibilitate de evoluţie.
Soarele sau Luna în aspect cu Saturn
(conjuncţie, cuadratura, inconjuncţie sauopoziţie) arată că individul a eşuat în dezvoltarea corectă a părţii sale masculineşi active (Soare) sau a părţii sale feminine şi pasive (Luna) într-o existenţăprecedentă, creând conflicte cu proiecţia lor materială (Soare - bărbat, tată, soţ,autoritate sau Luna - femeie, mamă, soţie, mulţime etc.).Aceste aspecte creează, în general, o imagine proastă despre sine (un complexde inferioritate) şi conflicte cu părinţii.
Mercur în aspect cu Saturn:
(conjuncţie, cuadratura, inconjuncţie sau opoziţie):arată că individul a eşuat în utilizarea corectă a facultăţilor sale mentale într-oprecedentă existenţă sau el le-a ignorat, ceea ce provoacă astăzi blocaje încomunicaţie (bâlbâială, eşec şcolar, probleme în deplasări, neînţelegere etc.), curepercusiuni asupra chakrei gâtului, antrenând adesea dureri de gât (amigdale).
Venus în aspect cu Saturn:
(conjuncţie, cuadratura, inconjuncţie sau opoziţie)arată că individul a eşuat în exprimarea deplină a sentimentelor sale, într-o viaţăprecedentă şi s-a jucat cu sentimentele altuia, ceea ce provoacă astăzi diverse
1
 
probleme afective cu repercusiuni asupra sănătăţii (probleme ale pielii, părului,de circulaţie venoasă şi funcţionare proastă a chakrei inimii).
Marte în aspect cu Saturn:
(cuadratura, inconjuncţie sau opoziţie) arată căacest individ a făcut dovade duritate, de rigiditate şi de sadism, într-oprecedentă viaţă, ceea ce-i provoacă astăzi conflicte cu autoritatea, obstacolegreu de depăşit în carieră, o violenţă subită şi o oarecare frustrare sexualăantrenând repercusiuni asupra ţii prin accidente cu fracturi şi undezechilibru al chakrelor solară şi sacrală.
Jupiter în aspect cu Saturn:
(cuadratura sau opoziţie) arată că individul arefuzat o oportunitate de evoluţie, de călătorie sau de studiu, ceea ce-i provoacădificultăţi în aceste domenii, astăzi.
Uranus în aspect cu Saturn:
(cuadratura sau opoziţie) arată individuloscilează între stabilitatea unor valori uneori depăşite şi schimbarea totală sprenoi structuri. A se vedea Chiron pe harta cerului; de asemenea, punctulintermediar Saturn-Uranus, pentru a înţelege mai bine acest conflict.
Neptun în aspect cu Saturn
: (cuadratura sau opoziţie) arată că individul trebuieînţeleagă că este necesar să nu fude realitate şi i accepteresponsabilităţile, ceea ce nu a făcut întotdeauna în trecut.
Pluton în aspect cu Saturn:
(conjuncţie, cuadratura sau opoziţie) arată căindividul trebuie trăiaso schimbare tota, într-un sector de viăreprezentat de casa care îl conţine pe Pluton. Este vorba de o problemă care arămas nerezolvată de-a lungul mai multor existenţe trecute. Schimbarea seproduce de o manieră obligatorie şi fără nici un control pentru individ. Se vor urmări tranzitele lui Saturn şi Pluton, pentru a determina perioada când aceastăkarmă se va actualiza
Saturn în cuadratura cu nodurile Lunare sau în conjuncţie cu NS:
individultrebuie să înţeleagă o lecţie majoră în timpul vieţii. Casa în care se situează NSaduce o încercare sau o pierdere (se cercetează, de asemenea guvernatorulNS).
2
 
Uranus
Uranus aduce o deschidere spre noi structuri sau spre noi modele de gândire.Aspectele de conjuncţie, de sextil sau de trigon indică facilităţi pentru aceastadeschidere, iar aspectele de cuadratură sau de opoziţie subliniază dificultăţile şi încercările, adesea necesare pentru a accepta noutatea.Vom trata numai aspectele de cuadratură sau de opoziţie între Uranus, şiplanetele individuale.
Soare-Uranus:
aceste aspecte îl împing pe individ spre un demers spiritual, sauspre o deschidere de spirit ce se realizează de o manieră brutală, pentru a-l forţala o modificare de mentalitate: Aceasta se poale traduce printr-un egocentrismanterior şi/sau o paranoia trecută sau prezentă (asemănător conjuncţiei între celedouă astre).
Lună-Uranus:
aceste aspecte blochează unele capacităţi mentale şi intuitive,deoarece individul nu a dus Ia bun sfârşit un proces de conştientizare şi nu ademarat o evoluţie. Uneori există o prea mare instabilitate şi un prea mare spiritde aventură într-o altă viaţă şi o lipsă de respect faţă de libertatea altuia.Dezechilibru al chakrei solare.
Mercur-Uranus:
aceste aspecte provoacă o mare excitare nervoasă ajungânduneori până la o depresiune nervoasă. în general, o problemă de comunicaţiesau de utilizare a cunoştinţelor dintr-o altă viaţă reprezincauza acestor aspecte. Glanda tiroidă este suprastimulată.
Venus-Uranus:
uneori, aceste aspecte indică faptul că individul aparţinea unuialt sex în precedenta sa viaţă, ceea ce creează o confuzie inconştientă înexprimarea sentimentelor sale. De aici rezultă o anumită instabilitate afectivă, curupturi bruşte. în general, acest individ trebuie să accepte natura complementacelei personale (adică natura feminină, dacă este un bărbat şi invers, dacă este ofemeie) mai ales la nivelul expresiei sentimentale. Dezechilibru al chakrei inimii.
Marte-Uranus:
aceste aspecte sunt tipice pentru un individ căruia îi lipseştecontrolul de sine şi care s-a arătat violent în precedentele sale existenţe. Astăzi,el trebuie să înveţe să se stăpânească si sa-si canalizeze energia; practicareaunui sport poate să-i fie de o mare utilitate. Dezechilibrul chakrei solare.
3

Activity (28)

You've already reviewed this. Edit your review.
Elena liked this
1 hundred reads
1 thousand reads
Oana Peticila liked this
Doria Michaela liked this
Jacky Russel liked this
raza de soare added this note
Multumesc!

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->