Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Wervingsformulier Winkelstraatvereniging Jan Eef

Wervingsformulier Winkelstraatvereniging Jan Eef

Ratings: (0)|Views: 47 |Likes:
Published by Jan Eef

More info:

Published by: Jan Eef on Sep 29, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/29/2011

pdf

text

original

 
September 2011
Een aantrekkelijke winkelstraat...daar hebben we elkaar voor nodig!
Word lid van de Winkelstraatvereniging Jan Eef
Het winkelgebied rondom de Jan Evertsenstraat in de Baarsjes kent roerige tijden. Het is voor deondernemer niet makkelijker geworden om succesvol te zijn. Ondernemers hebben elkaar meer danooit nodig om ervoor te zorgen dat de consument de straat weer gaat vinden en waarderen.Daarom moet het roer om, in denken en in doen.
nieuwe vereniging, nieuwe naam, nieuw bestuur 
Vanaf oktober 2011 gaat de nieuwe Winkelstraatvereniging Jan Eef van start. Een nieuwevereniging die doorgaat waar de oude vereniging Berlage Passage is gestopt. Het stokjewordt overgenomen van Joop en Gerrie Sierat door een nieuw bestuur waarvan JeroenJonkers de voorzitter is. Inmiddels hebben vier ondernemers zich aangemeld om eenbestuursfunctie te vervullen. Binnenkort maken we de namen en functies bekend.
ondernemers samen met bewoners en eigenaren
Uniek kenmerk van de Winkelstraatvereniging Jan Eef is dat het niet alleen deondernemers uit de straat verenigt, maar ook de bewoners uit het gebied en de eigenarenvan de panden. Alle drie de groepen kunnen lid worden van de vereniging die alsbelangrijkste doel heeft om de leefbaarheid van het winkelgebied te vergroten.
 winkelgebied
De vereniging heeft als ambitie om een winkelstraat- en gebied te ontwikkelen dat past indeze tijd en consumenten biedt wat ze zoeken. Het winkelgebied Jan Eef beslaat de asJan Evertsenstraat vanaf de Orteliuskade via gehele Mercatorplein tot aan de Wiegbrugop de Admiraal de Ruijterweg. Alle zijstraten en pleinen die aan of dicht op deze as liggenhoren er ook bij. We komen binnenkort met een formele kaart van dit gebied.Voorbeelden van zijstraten: Primera en Slijter in de Admiraal de Ruijterweg, JanMaijenplein, Hudsonstraat, deel Marco Polostraat, Vespuccistraat vanaf Jan Maijen t/mBalboaplein, Cabralstraat.
lidmaatschap
Help het verschil maken! Doe mee en word lid van de vereniging voor 17,50 per maand.Een lidmaatschap gaat in op 1 oktober 2011 en loopt 1 jaar. Daarna geldt eenopzegtermijn van 3 maanden. U ontvangt van ons een kopie van uw aanmelding en alleleden krijgen een welkomstgeschenk en een raamsticker van de vereniging.
doe mee en teken voor de BIZ 
 Als vereniging zijn wij van mening dat het winkelgebied Jan Eef succesvoller kan opererenwanneer de BIZ (bedrijven investering zone) wordt ingesteld. Het bedrag van de BIZ komtdan in de plaats van het lidmaatschapbedrag van de Winkeliersvereniging en zal precieseven hoog zijn. Daarom vragen we alle ondernemers uit dit gebied om hiermee akkoordte gaan en het BIZ formulier te ondertekenen.
 
 
Lidmaatschap en Machtiging voor automatische incasso
Ik word per 1 oktober 2011 lid van de Winkelstraatvereniging Jan Eef.Vanaf 1 oktober 2012 kan ik dit lidmaatschap weer beëindigen, metinachtneming van een opzegtermijn van drie maanden.Ik machtig Winkelstraatvereniging Jan Eef uit Amsterdam om vanaf 1 oktober 2011 totwederopzegging maandelijks 17,50 euro (zeventienkommavijftigeuro) van mijn rekening telaten overschrijven vanwege mijn lidmaatschap van de Winkelstraatvereniging Jan Eef.Naam bedrijf : Adres :Vestigingsplaats :Rekeningnummer :Datum :Ondertekend door :Handtekening :
Bij automatische incasso houden bedrijven 5 werkdagen het recht om de overboekingterug te laten boeken. Ook kunt u uw machtiging altijd weer schriftelijk intrekken. In beide gevallen blijft uw betalingsverplichting vanwege het lidmaatschap wel bestaan.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->