Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Pornósztár Volt Őnagysága - L. di Sartore

Pornósztár Volt Őnagysága - L. di Sartore

Ratings: (0)|Views: 1,139 |Likes:
Pornósztár Volt Őnagysága - L. di Sartore
Pornósztár Volt Őnagysága - L. di Sartore

More info:

Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/13/2013

pdf

text

original

 
 L. di Sartore
 Pornósztár volt őnagysága
Mi Világunk - Erotikus Könyvek - 1.
 
 Nagyon szép. Anita még ma is nagyon szép, pedig pár évvel túl van már a harmincon. Akkoriban, a hetvenes évek elején, amikor elfelejtett hazajönni Svédországból, emlékszem:ö volt a nők között a legszebb a tervezőintézetben, amelynek titkárnői íróasztalát cserélte fel édesanyja Malmőben élő testvérének kegyelemkenyerével.Mondom is neki, ahogy itt ül velem szemben a szálló teraszán,hogy úgy látszik: szerethetik az istenek, mert nem fog rajta azidő.Világos mosoly :- Köszönöm. Pedig ördög látja lelkem, nem volt nekem köny-nyű az élet. Hiszen tudod: pornósztár, illetve sztárocska voltam Koppenhágában. Az pedig egyáltalán nem tartozik a könnyűsé- gek közé..Sejtem. És rövidesen meg is tudom. Hiszen azért ültünk össze,hogy meséljen. Nem kell sokáig várnom, Martinit kér, szárazat, belekóstol,aztán - in medias res - a közepén kezdi őnagysága. Közreadom úgy - helyenként csupán apró változtatásokkal -,ahogy elmesélte volt.Tessék.
 
Miért maradtam kint? Nem tudnám pontosan definiálni. Voltabban egy adag szerelmi csalódás - ágyban találtam a fiúmategy húszforintos, riherongy cafkával, aki éppenséggel lelkesenfranciázott, amikor rájuk nyitottam egy kora adag hiúság,egy adag itthoni létbizonytalansági érzés, egy adag kalandvágy, vagyis aláhúzva és összeadva, ez volt nekem megírvavalahol. Svédország. Malmö.Egyébként is roppant váratlanul jött az egész. Tudod, hogytitkárnő voltam a tervezőintézetben, egy bizonyos Grün-waldszky nevű osztályvezető első számú beosztottja. És had'mondjam meg mindjárt: első számú szeretője is. Grünwaldsz-ky egyáltalán nem volt szép férfi, nem formaművész tervezte,alacsony volt, szemüveges, kopaszodott - amit úgy próbálteltüntetni, hogy visszafelé, a feje tetejére fésülte a haját - ésenyhe kappanhájat növesztett, amit egy állandó jellegű mellénnyel kívánt eltakarni.Hogy ennek ellenére miért feküdtem le vele? Ha jól visszagondolok, azt hiszem, két dolog miatt. Az egyik ugye Jocó, aza bizonyos fiúm, aki miután állandóan hűséget esküdözöttnekem, összejött azzal a franciázós cafkával, ami aztán persze pocsékul megtépázta az önbizalmam. S mit csinál ilyenkor egynő? Mindenáron tromfolni akar. Nos, tromfnak ott voltGrünwaldszky, igaz, hogy nem állhatott volna Jocó mellé, dekedves volt és figyelmes, és úgy bámulta egyre nyíltabban acicijeimet, hogy a kezdeti zavar után a végén már kifejezettenizgatni kezdett.Meg kell mondanom, hogy - a férfiak szerint és elfogulatlanul szerintem is - gyönyörű cicijeim voltak: áramvonalasak,kemények és szemtelenül kihívóak. Anyai örökség, ő hagytarám génjeiben a gömbölyű formás fenekem és hosszú, feketehajam is. Ugyanannyira mutatós volt anyám, hogy így kértemeg második férje, bizonyos Krajcsovics úr hatvannyolcban:

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
sjuhasza liked this
Kanga76 liked this
Kanga76 liked this
Sándor Kántor liked this
Miklos Banffy liked this
Miklós Sebők liked this
Atty85 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->