Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
3Activity

Table Of Contents

0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ontheemde zielen ontwaken

Ontheemde zielen ontwaken

Ratings: (0)|Views: 408|Likes:
Published by user148
Dutch Language, Nederlands,
Dutch Language, Nederlands,

More info:

Published by: user148 on Oct 13, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/22/2013

pdf

text

original

 
3
 
Ontheemde Zielen Ontwaken 
2333
Eerste Editie, 17 februari 2006Tweede editie 20 maart 2006Derde editie 27 maart 2006Vierde editie 15 mei 2006Vijfde editie 13 mei 2006Zesde editie 29 augustus 2006Zevende editie 21 juni 2007  Achtste editie 22 januari 2008Nederlandse vertaling van‘Souls of Distortion Awakening’ 8
e
editie, 22 januari 2008
Jan Wicherink 
© 2004-2008 
TIP TIP TIP TIP 
Indien u besluit dit boek uit te printen dan is er vanaf nu ook de mogelijkheid om dit boek in pocket vorm aan te schaffen.
Dit boek Dit boek Dit boek Dit boek is is is is verkrijgbaar in ee verkrijgbaar in ee verkrijgbaar in ee verkrijgbaar in een n pocket  pocket  pocket  pocket uitgave uitgave uitgave uitgave....Bezoek de on Bezoek de on Bezoek de on Bezoek de on- --line webshop:line webshop:line webshop:line webshop:
 
www.soulsofdistortion.nl/shop.html   
Editor Nederlandse vertaling 
Jan Smith 
(Zoetermeer) Boekomslag ontwerp 
Simon van der Zee en Jan Wicherink 
Disclaimer, copyrights en wijze van gebruik 
 Het is onwettig om valselijk copyrechten te claimen op het materiaal in dit boek.
 
Dit boek mag vrijelijk gedistribueerd en aangehaald worden, het mag echter niet veranderd worden in vorm en formaat en/of gebruikt worden voor commerciëledoeleinden zoals verkoop. Wanneer materiaal uit dit boek gereproduceerd wordt,neem dan een bronvermelding op en voeg een link toe naar mijn website:
www.soulsofdistortion.nl  
 
Indien u wenst te reageren op dit boek, zendt dan uw commentaar naar:
contact@soulsofdistortion.nl  
 
 
Ontheemde Zielen Ontwaken 
3
 
Ontheemde zielen ontwaken
" ben ik tijdens het nalezen van het manuscript van 'Eindeloos bewustzijn' van Pim van Lommel op het Internet als'infolandkaart', van oude kennis en nieuwe wetenschappen, tegengekomen.Vaak heb ik deze kaart daarbij opengeslagen om zelf ook informatie naast elkaar te zetten. Een van de mooie momenten was om (zei het in '2D')illustraties te zien van energie principes (hoofdstuk 6 "ethervibraties), die ik tijdens mijn bijna-dood ervaring BDE als een zeer levendige dimensie hebervaren. Dit was een belangrijke schakel voor mij om te begrijpen dat (en ook hoe) energie de materie creëert. Het zien dat werkelijk álles energie is (zo ook bewustzijn) zat daarbij inbegrepen. Dus ook dat wij als mensheid door onsbewustzijn creëren. Of dit proces van creëren bewust of onbewust plaatsvindt,doet niets af aan de verantwoordelijkheid die de mens heeft ten opzichte vanalle materie; zowel van het lichaam, leven en directe omgeving als in grotereverbanden zoals de gesteldheid van onze aarde. We krijgen als het ware onseigen bewust zijn onder ogen via de wereld die wij waarnemen en voor het gemak maar buiten onszelf plaatsen.
Monique Hennequin
 )Monique Hennequin beschreef haar eigen BDE' in "Eindeloos bewustzijn, eenwetenschappelijke visie op de bijna-dood ervaring" van Pim van Lommel (ISBN 978-90-259-5778-0 uitgeverij: Ten Have)
Ontheemde zielen ontwaken
” 
 
is een samenhangende zienswijze van devoortgang van de wetenschap, van Newton, Einstein, kwantum- en postkwantumfysica en laat zien hoe de wetenschap zich voortbeweegt naar eenbegrip van de kwantum-evolutionaire sprong/transitie rond het jaar 2012.Het boek loopt parallel aan delen van Wilcock's Divine Cosmos en is eenindrukwekkend overzicht dat tot stand gekomen is in een verbazingwekkend korte tijd - we wachten nog steeds op de rest van Divine Cosmos- dus dit boek is een essentiële aanrader voor 2012-onderzoekers”.
Geoff Stray 
 , auteur van ‘Beyond 2012, Catastrophe or Ecstasy, a Complete Guideto the End-of-Time Predictions’ en webmaster van de 2012 Dire Gnosis website:www.diagnosis2012.co.uk 

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->