Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
13Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sistema Solar

Sistema Solar

Ratings: (0)|Views: 6,795 |Likes:
Published by Pili Cano García

More info:

Published by: Pili Cano García on Oct 17, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/13/2013

pdf

text

original

 
LESPAI
ESPAI
 
La nostra galàxia 
a nostra galàxia
LA VIA LÀCTIA
 
ESTRELES
STRELES
PLANETES
LANETES
SATÈL·LITS
ATÈL·LITS
Els cossos celests que hi ha en l'espai es mouen contínuament.Les estreles es mouen dins d'una galàxia. Els planetes giren al voltant d'una estrela  i els satèl·lits giren al voltant d'un planeta."
Els cossos celests que hi ha en l'espai es mouen contínuament.Les estreles es mouen dins d'una galàxia. Els planetes giren al voltant d'una estrelai els satèl·lits giren al voltant d'un planeta."
Les estreles són enormes  globus de matèria que cremen  i produïxen molta llum i calor.L'estrela més pròxima a nosaltres  és el sol.Les estreles estan molt lluny  de nosaltres. Per això ens arriba molt poca llum i també impedix que ens arribe la seua calor. De dia la llum del sol fa que no  pugam veure la resta de les estreles.
Les estreles són enormesglobus de matèria que cremeni produïxen molta llum i calor.L'estrela més pròxima a nosaltresés el sol.Les estreles estan molt llunyde nosaltres. Per això ens arribamolt poca llum i també impedixque ens arribe la seua calor.De dia la llum del sol fa que nopugam veure la resta de les estreles.
Els planetes giren al voltant  d'una estrela. No tenen llum pròpia,brillen perquè reflectixen la llum  de l'estrela al voltant de què giren.Els planetes tenen forma quasi esfèrica, és a dir, molt pareguda a una pilota.
Els planetes giren al voltantd'una estrela. No tenen llum pròpia,brillen perquè reflectixen la llumde l'estrela al voltant de què giren.Els planetes tenen forma quasi esfèrica,és a dir, molt pareguda a una pilota.
Els satèl·lits són més xicotets  i giren al voltant d'un altre planeta.La lluna és l'únic satèl·lit  de la terra.Gira al voltant del nostre planeta."
Els satèl·lits són més xicotetsi giren al voltant d'un altre planeta.La lluna és l'únic satèl·litde la terra.Gira al voltant del nostre planeta."

Activity (13)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
teyeya liked this
Francesc Redondo liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->