Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
4Activity

Table Of Contents

1. Dispozitat e përgjithshme
1.1 Emri, selia, struktura dhe simbolet
1.2 Misioni
1.3 Të drejtat dhe detyrat
2. Qeverisja e Universitetit
2.1 Këshilli drejtues i Universitetit
2.2 Rektorati
2.2.1 Rektori
2.2.2 Prorektorët
2.3 Senati
3. Struktura organizative
3.1 Njësitë akademike
3.1.1 Fakulteti
3.1.2 Fakulteti i Shkencave të Aplikuara
3.2 Njesitë organizative
3.3 Qendra e Studentëve
4. Studentët dhe organizimi i studimeve
4.1 Studimet dhe programet e studimeve
4.2 Komisioni i studimeve
4.3 Pranimi në studime
4.4 Përcaktimi i suksesit akademik
4.4.1 Punimi i diplomës për bachelor dhe master
4.4.2 Disertacioni i doktoratës
4.5 Titujt akademikë
4.6 Njohja e studimeve
4.7 Viti akademik
4.8 Gjuha e studimeve
4.9 Ndërrimi i drejtimit të studimeve
4.11 Organizimi i studentëve
5. Kërkimet shkencore dhe dija
6. Punonjësit e Universitetit
6.3 Titujt e nderit të Universitetit
7. Procedurat e menaxhimit, kontrolli i cilësisë dhe administrimi
7.1 Menaxhimi financiar dhe kontrolli
7.1.1 Procedurat buxhetore
7.2 Kontrolli i cilësisë dhe vlerësimi
7.2.1 Sigurimi i cilësisë dhe vlerësimi
7.3.1 Zyrat administrative
7.3.2 Dosjet
7.4 Mediat dhe publikimet e Universitetit
8. Dispozitat kalimtare
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Statutiversioniifundit

Statutiversioniifundit

Ratings: (0)|Views: 432|Likes:
Published by Gani Zeqiraj

More info:

Published by: Gani Zeqiraj on Nov 04, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/21/2013

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 4 to 36 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 40 to 76 are not shown in this preview.

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
fshta liked this
kxholli03 liked this
Rrahim Maksuti liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->