Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
11Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Korean 2

Korean 2

Ratings:
(0)
|Views: 198|Likes:
Published by api-3829541

More info:

Published by: api-3829541 on Oct 18, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as TXT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/18/2014

pdf

text

original

 
?? > gre > ?? ?1???1commotion:(a) desirability(b) likability(c) propensity(d) changeability(e) tranquility?2lull:(a) pronounced interest(b) intense discussion(c) speedy resolution(d) increased activity(e) enhanced performance?3boor:(a) forthright individual(b) brave fighter(c) deceitful ally(d) civil person(e) steadfast friend1. morose:(a) overawed(b)agitated(c)cherubic(d)decisive(e)cheerful2. morose:(a)fast-talking(b)quick-witted(c)lighthearted(d)casual(e)charming3. waterproof:(a)soggy(b)natural(c)unglazed(d)viscous(e)permeable4. refutation(a)approval(b)verification(c)amplification(d)concurrence(e)computation5. unsubstantiated:(a)having unknown consequences(b)carefully
 
(c)modified(d)minimized(e)verified6. undermine:(a)submerge(b)supercede(c)overhaul(d)undergird(e)intersperse7. negation:(a)allegiance(b)affirmation(c)guarantee(d)acquittal(e)validity8. censure:(a)commend(b)trust(c)excite(d)perceive(e)console9. deride:(a)emulate(b)reward(c)condone(d)show respect for(e)extend favor to10. jabber:(a)tickle(b)argue(c)stroke(d)speak slowly(e)joke inaptly11. allergy : reaction ::(a)rash : body(b)lancet : instrument(c)antihistamine : symptom(d)cocoon : skeleton(e)pollen : flower12. anecdote : story ::(a)film : theater(b)chapter : novel(c)lyric : song(d)joke : parody(e)skit : play??:keys to examples: e,d,d1.e 2.c 3.e 4.b 5.e 6.d 7.b 8.a 9.d 10.d 11.b 12.e
 
 ?? > gre > ?? ?2??1. anecdote : story ::(a)film : theater(b)chapter : novel(c)lyric : song(d)joke : parody(e)skit : play2. truculent : gentleness ::(a)gullible : belief(b)fervent : zeal(c)forthright : trust(d)gluttonous : appetite(e)unregenerate : remorse3. stygian : dark ::(a)abysmal : low(b)cogent : contentious(c)fortuitous : accidental(d)reckless : threatening(e)cataclysmic : doomed4.credulous : dupe::(a)wealthy : monarch(b)insensitive : boor(c)argumentative : lawyer(d)spontaneous : extrovert(e)extravagant : miser5. maverick : conformity ::(a)renegade : ambition(b)extrovert : reserve(c)reprobate : humility(d)zealot : loyalty(e)strategist : decisiveness6. sterilization : microorganisms ::(a)amnesty : deserters(b)defamation : enemies(c)inoculation : vaccine(d)deforestation : trees(e)assassination : murderers7. die : shaping ::(a)glue : attaching(b)anchor : sailing(c)drill : boring(d)pedal : propelling(e)ink : printing8. practicing : expertise ::(a)thinking : logic(b)writing : clarity(c)growing : health(d)exercising : strength(e)eating : nutrition

Activity (11)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
koinu liked this
adviful liked this
Tan Cheng Ying liked this
Paras Sharma liked this
peace_78 liked this
ejc1 liked this
lav1989 liked this
koreetc liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->