Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Test Ur Intelligence

Test Ur Intelligence

Ratings: (0)|Views: 141|Likes:
Published by api-3843182

More info:

Published by: api-3843182 on Oct 18, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/18/2014

pdf

text

original

Test Ur Intelligence
1. Where was the first potato found?
Ans: In the ground.
2. What comes down but never goes up?
Ans: rain.
3. If three cats kill three rats in three minutes, how long will it take
hundred cats to kill hundred rats?
Ans: three minutes.
4. What can fly but has no wings?
Ans: Time.
5. What always goes 2 sleeps wearing its shoes?
Ans: Horse.
6. I m like a ribbon, tied by nature, across the sky, what m I?
Ans: Rainbow.
7. How would u write nineteen that if one is taken out, then its remains
twenty.
Ans: XIX when one is taken out, its remains XX.
8. There were ten sparrows sitting on a tree. A hunter fired and two of
them fell dead. How many sparrows were left on the tree?
Ans: None.

9. Two sons and two fathers went hunting. They succeeded in hunting
one pigeon each on counting it was found that they were only three
pigeons.
How is that ??

Ans: They were only three persons, son father and grandfather.
10. Which is the hardest key to turn?
Ans: Donkey.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->