Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
OureDox visionsoplæg

OureDox visionsoplæg

Ratings: (0)|Views: 994|Likes:
Published by Christian Jensen

More info:

Published by: Christian Jensen on Nov 14, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/14/2011

pdf

text

original

 
OureDox vil finde
virkeligheden, demokratiet, kommunikationen, identiteten, dramaet ogfortællingen.
Eleverne skal kende
de filmiske processer teoretisk og praktisk, evne at arbejde meddisciplin og kvalitet og lære grundfundamenterne for at skabe personlige fortællinger.
OureDox er en medrivende uddannelse
baseret på universelle historier, og derfor bliver eleverne mødt og udfordret af mange forskellige virkeligheder fra lærere og gæster.
OureDox er en dokumentarfilmuddannelse
for unge, nysgerrige mennesker, der hver med sine egne forudsætninger og erfaringer skal lære at lave film, der ændrer voresopfattelse af den verden, vi lever i.
Virkeligheden: Du skal møde virkeligheden.
Eleverne skal opleve og formidle virkeligheden. Elevernes blik er unikt, og de skal haveværktøjer til at formidle det filmisk. Der er intet, der er mere originalt og dramatisk endvirkeligheden.
Film: Du skal lave film konstant.
Det er vigtigt, at elevernes viden og erfaring bliver brugt på at lave film. Det betyder, ateleverne kommer ud med adskillige produktioner med forskellige temaer, fortalt iforskellige genrer og med varierende længde.
Udstyr: Vi har udstyret.
Eleverne får adgang til kamera, lyd og klippefaciliteter. OureDox arbejder med modernetekniske løsninger og tilbyder en kvalitet, som matcher den, man møder iproduktionsmiljøet. Vi anbefaler dig at den computer du medbringer er en MacBook Pro,da dette kan være en fordel for dig i produktionen.
Lærere: Du skal inspireres og undervises.
OureDox tilknytter både fastansatte lærere og gæstelærere, så undervisningen bliver sådynamisk og varieret som muligt. Der vil være en teknik ansvarlig, så man kan få hjælp,når det er nødvendigt.
Kendte gæster: Du skal møde branchens bedste.
Den daglige undervisning suppleres af de mest spændende og aktuelle dokumentarister fra ind- og udland. De vil komme i korte og længere forløb og følge produktionerne fra idetil evaluering.
Undervisning: Du lærer både teknik, teori og filmhistorie.
Filmproduktionen (optagelse og klip) understøttes af filmteori, filmhistorie og undervisning iresearch og interview. Desuden lærer eleverne at bruge kamera, lyd og klippeudstyr.
Studietur: Du skal ud og se film fra den store verden.
Eleverne på OureDox skal prøve at være på en stor, international filmfestival.Eleverne på efterårsholdet kommer til at opleve Europas største dokumentarfilmfetivalIDFA i Amsterdam i November.Eleverne på forårsholdet kommer til at opleve: London International Documentary FilmFestival i maj.
OureDox Visionsoplæg

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->