Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more ➡
Download
Standard view
Full view
of .
Add note
Save to My Library
Sync to mobile
Look up keyword or section
Like this
15Activity
×

Table Of Contents

Poema e Mjerimit
Lutje
Zgjimi
Pesha e fatit
Nen flamujte e melankolise
Por nuk vdes shampanja!
Recital i Malesorit
Kanget e Pakendueme
Vuejtja
Të lindet njeriu
Balade Qytetese
Lagja e Varfun
Blasfemi
Melodi e Keputun
Kanga e te Burgosunit
Kanga e dhimbes krenare
Vjeshta ne Parakalim
KANGA E PËRNDIMIT
Shpirtent shtegtare
Ekstaza Pranverore
Dy Buze
Sonet Pranveruer
Z.B
Mbas Tryezes
Hidhet e përhidhet
Malli rinuer
Një nate pa gjume
Frymezim i pafat
Vetmija
Shkendija
Rezignata
Shpirt i ri
Rima e tretun
Kanga skandaloze
Kanga që S'kuptohet
Motivet
"Trajtat e Mbinjeriut"
Marshi i Djalerise
Parathania e Parathanieve
"Kange ne Vete"
Fragment marre nga novela "Nje rrefren i qytetit tem"
Luli i vocërr
Buken tone te perditshme falna sot – I
Buken tone te perditshme falna sot - II
Buken tone te perditshme falna sot - III
Buken tone te perditshme falna sot - IV
PUTHJA E CUBIT
A do qymyr, Zotni?
Vetvrasja e trumcakut
Zoti te dhashte
Kanga e trumcakut
Idhuj pa krena
Husarët n'Adriatik
Kanga e qytetit te huej
Historia e njenës nga ato
"Matane Gardhit Asgja Te Re"
Në kishë
SOKRAT I VUEJTUN –APO DERR I KNAQUN?
Shenime: Torino – Sanatorium, San Luigji
TE FALA NGA FSHATI
Teufik i dashtun
Urime per 1937
I dashtuni Teufik,
Te dashtun Lenka dhe Lazer! *
Zotni Luarasi, *
I dashtuni Lin,
E dashtuna Cvetka,*
I dashtur Lazër,*
E dashtuna Cvetka,
E dashtuna Jovanka,
Drejtuar askujt - vec vetes se tij
Shenime: Hygo - "Te mjeret"
Pjesa I
Pjesa IV
Pjesa V
Shenime: Dostojevski – “Krim dhe ndeshkim”
Shenime: Shekspir – “Otello”
I fundmi Skandërbe*
Ik, moj flutur*
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Migjeni - Vepra

Migjeni - Vepra

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 9,912|Likes:
Published by Lum Rrekeja
Poezi, prozë, ese dhe letërkëmbimi i Migjenit
Poezi, prozë, ese dhe letërkëmbimi i Migjenit

More info:

Published by: Lum Rrekeja on Nov 25, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, DOCX, TXT or read online from Scribd
See More
See less

01/01/2014

pdf

text

original

You're Reading a Free Preview
Pages 7 to 33 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 37 to 42 are not shown in this preview.
You're Reading a Free Preview
Pages 46 to 120 are not shown in this preview.

Activity (15)

You've already reviewed this. Edit your review.
Arben Garunja liked this
1 thousand reads
1 hundred reads
Shkelzen Goxhaj liked this
An Nu An liked this
landittt liked this
Jorontin Qeraca added this note|
Faleminderit per kete upload!
Valentina Gashi liked this
Dafina Stullca liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->