Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
4Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Verkkokauppa.com Katalogi 28.11.2011

Verkkokauppa.com Katalogi 28.11.2011

Ratings: (0)|Views: 8,162|Likes:
Published by Verkkokauppa
Suuri leluliite!
Suuri leluliite!

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: Verkkokauppa on Nov 27, 2011
Copyright:Traditional Copyright: All rights reserved

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF or read online from Scribd
See more
See less

11/28/2011

pdf

 
RC Car in Can - autotölkissäHexbug Original Delta
Suurileluliite!
 
Kilpa-ajo pystyyn! Tässä paketissa on yksi radio-ohjattava 1:63 auto, jolla ajat eteenpäin, taaksepäin ja käännyt oikealle tai vasemmalle.Auto ladataan ohjaimesta, johon menee kaksi AA-paristoa (eimukana). Kantama 10 metriä. Latausaika 2 minuuttia. Ajoaika 6-10minuuttia. Mukana neljä rataestettä.
Tuote 4335.
Kuin pienikokoinenmusta koppakuoriai-nen! HexBug on pienirobottiötökkä, jokareagoi kosketukseen ja ääneen. Paristot(L1154) mukana.Sisältää pieniä osia,ei alle 3-vuotiaille.
 Tuote 3803.
Häkellyttävän pelottavaötökkä, jonka kulkuaohjataan infrapuna-ohjaimella.
 
Jalkojen ääni,kun ne kopsuttavat lattia- taipöytäpintaa vasten, saavähemmänkin heikkoher-moisen kananlihallle.
Tuote39374 (punainen tai41059 (vihreä).
Bugrace Creepy IR Bug
16
.90
 
BRIO Safarirata
Safariseikkailuun perinteistäBRIO-puurautatietä pitkin - mihinkiskot johtavat? Yhteensä 25 osaa: 16kiskopalaa, silta/tunneli, veturi, vaunu,puu, riistanhoitaja, leijona, leopardi ja seepra sekä pensas. Radan mitatkoottuna 100 x 45 cm. Ikäsuositus yli3-vuotiaille.
Tuote 21969.
24
.90
 
13
.90
9
.90
BRIO Railway ääniasema
Äänitä itse omat asemakuulutukset!Ääniasemasta löytyy toimintoja jokalähtöön. Asemakuulutukset voi nauhoittaa itse jaaseman kaiuttimista saa kuuluville myös veturin ääniä. Lisäksi asemalla ontoimivat valosignaalit, lipunmyyntiluukku, pyörivä kohdekilpi, avautuvat jasulkeutuvat ovet sekä tilaa roolileikkiin.
Tuote 23911.
 
19
.90
 
Nallepajahämispuku40 cmNalleLuppakorva
Heipä hei, hyvää iltaa,
 
Luppakorva seikkailee taas,Luppakorva-nimen sain,korvani nääs lerputtaa..Lasten rakastama klassikko,aito ja alkuperäinen NalleLuppakorva nyt seikkaileetaas Verkkokauppa.cominnallepajassa. Rakenna, täytä ja pue oma juuri sinulle tehtyNalle Luppakorvasi Verkko-kauppa.comin Jätkäsaarenmyymälän nallepajassa.
Tuote 8760.
Toimi näin:1. Mene Verkkokauppa.cominHelsingin Jätkäsaarennallepajaan - avoinna kutenmyymäläkin.2. Valitse oma tyhjä peh-molelusi nallepajan isostavalikoimasta.3. Täytä pehmo myyjän opas-tuksella.4. Asenna sydän pehmonsisälle, jonka jälkeen myyjäsulkee pehmolelun.4. Anna pehmolulle nimi jatee sille oma syntymätodistusNallepajan ”neuvolassa”.5. Osta nallelle vaatteet ja viese kotiin!
29
.90
Minä olen Bongo-ApinaAfrikan viidakosta!Musiikki on lähelläsydäntäni ja pidänerityisesti kaikenlaistenrumpujen soittamisesta.Asun nalleystävienikanssa nyt Verkko-kauppa.comin Nallepa- jassa. Tule NallepajalleVerkkokauppa.cominJätkäsaaren myymälään jossa voit rakentaa,täyttää ja pukea minut juuri niin kuin itsehaluat!
Tuote 48829.
Hippa-HevonenBongo-Apina
 
29
.90
29
.90
Minä olen Hippa-Hevonen Nallepajantalleilta! Olen pieni jakiltti hevonen, pidänpaljon ratsastuksesta ja raviurheilusta. Asunnalleystävieni kanssanyt Nallepajassa.Tule NallepajalleVerkkokauppa.cominJätkäsaaren myymälään jossa voit rakentaa,täyttää ja pukea minut juuri niin kuin itsehaluat!
Tuote 48883.
Bambu-Panda
Minä olen Bambu-Panda kaukaa Kiinasta!Rakastan bambunver-sojen syömistä ja pitkiäpäivänokosia bambu-metsän varjossa. Asunnalleystävieni kanssanyt Verkkokauppa.comin Nallepajassa.Tule NallepajalleVerkkokauppa.cominJätkäsaaren myymälään jossa voit rakentaa,täyttää ja pukea minut juuri niin kuin itsehaluat!
Tuote 48802.
29
.90
Nalle-Pinkkisydän
Minä olen Nalle-Pinkkisydän Karhu-maan Nallekylästä!Minulla on kaunisvaaleanpunainen turkki jossa on aina ollutnämä söpöt ruudullisetsydäntarrat. Asunnalleystävieni kanssanyt Verkkokauppa.comin Nallepajassa.Tule NallepajalleVerkkokauppa.cominJätkäsaaren myymälään jossa voit rakentaa,täyttää ja pukea minut juuri niin kuin itsehaluat!
Tuote 48624.
 
29
.90
Pörhö-Nalle
Minä olen karvainen ja muhkea Pörhö-NalleKarhumaan Nalleky-lästä! Ruskea turkkinion maailman pehmein ja kaipaan hellyyttäpieneltä omistajaltani.Asun nalleystävienikanssa nyt Verkko-kauppa.comin Nallepa- jassa. Tule NallepajalleVerkkokauppa.cominJätkäsaaren myymälään jossa voit rakentaa,täyttää ja pukea minut juuri niin kuin itsehaluat!
Tuote 49988.
 
29
.90
Hurjanhämisnallentäydellinentyöasu! Pukuon yksiosainen ja siinä onerillinenhämisnaamari.Huom! Eimyynnissänetissä, vainmyymälästä.
Tuote 48989.
12
 
.90
 
Kilpa-ajo pystyyn! Tässäpaketissa on kaksi radio-ohjattavaa autoa sekätäydellinen ratapaketti, jossa mukana mm. 6 kplbarrikadia, kaksi lippua,kahdeksan käännösai-taa, neljä barrikadi-aitaasekä lähtöviiva jamaalilippu. Autotladataan ohjaimesta, johon menee kaksiAA-paristoa (ei mukana).
Tuote 2021.
Miniature Slot Racing Car- kaksi autoa
9
.90
Paketissa kaikki mitä tarvitset oman Hexbug Nano elinympäristön rakentamiseen.Mukana yksi HexBug Nano -mikrorobotti sekä kolmeosainen koottavat elinympä-ristö. Hexbug Nano kuin oikea pienikokoinen ötökkä, joka käyttäytyy kuten oikeaesikuvansa. Paristot (L1154) mukana. Sisältää pieniä osia, ei alle 3-vuotiaille.
Tuote 53351.
Hexbug HabitatStarter Kit
 
14
.90
Kuka voittaa Grand Prixin? Valitse vaihteesi, heitänoppaa ja voita! Mukana kaksi eri pelilautaa jakahdet eri säännöt, jotta pelistä on iloa mahdol-lisimman pitkäksi aikaa. Pelata voit neljällä erihahmolla, mutta varo öljyläikkiä.
Tuote 2082.
Cars 2 World GrandPrix lautapeli
 
26
.90
Onko sinulla taidot läpäistätämä sokkelo? Selvitä tämävaikea, 100-reittinen rataperille asti. Ohjaa kuulasokkelon läpi, maaliin asti!Kehittää rauhallisuutta,näppäryyttä ja käsi-silmä-koordinaatiota.
Tuote 31752.
3D Mazeball 13 cm100 tasoinen haastepallo
6
.90
Ferrari F2007 1:24radio-ohjattava
 
Radio-ohjattava, lisensoitu pienoismalliFerrarin vuoden 2007 autosta jolla KimiRäikkönen ajoi maailmanmestaruuden!Todella realistiset yksityiskohdat ja upeaviimeistely. Toiminnot: Eteen- ja taaksepäin,vasemmalle ja oikealle. Rattiohjain. Käyttää9 V paristoa ohjaimessa ja ladattavaa 3.6 VNiMH-akkua autossa (sisältyvät pakettiin).
Tuote 39287.
24
.90
80-luvun retrolelu on täällä taas! Bigtrak onpalannut entistä hurjempana. Käytä 23-nappistaohjauspaneelia antamaan ajoneuvolle liikkumis-komentoja: aja, käänny, pyöri 360°, peruuta,ammu vaiheisella! Voit tehdä jopa 16 eri komen-nosta koostuvan sarjan. Suuri määrä erilaisiatoimintoja joita voidaan yhdistellä lukemattomiineri yhdistelmiin. Toimii kolmella D-paristolla (eisisälly pakkaukseen).
Tuote 38099.
Bigtrak ohjelmoitava tankki!
49
.90

Activity (4)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->