Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
28Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Menaxhim Biznesi

Menaxhim Biznesi

Ratings:

5.0

(2)
|Views: 4,214 |Likes:
Published by orhan bakalli
Autor Orhan Bakalli
Autor Orhan Bakalli

More info:

Published by: orhan bakalli on Oct 21, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/25/2012

pdf

text

original

 
 
Universiteti AAB (arenaUniversiteti AAB (arenaarsimit bashkohor arsimit bashkohor 
))
PUNIMI SEMINARIKPUNIMI SEMINARIK
Fakulteti:EkonomikDrejtimi:Marketing Administrim BiznesiLënda:Menaxhim BiznesiProfesori I lëndes:Prof.Dr.Sc.Fatos UkajStudent:Orhan Bakalli
 
 
Parathënje
Në këte titull të cekur më emrin“Ndryshimi dhe zhvilimi organizativ”kemi të bëim me ndryshimetorganizative që ështe nje tem shumëe diskutuar nga menxheret kannjë ndikim jo vetëm në organizata ebiznesit por edhe mbi individët dukepërfshirë një spekter të gjërfaktoresh që e cekim në këte titull
 
 
Natyra e ndryshimitorganizativ
Ketu kemi të bëjim me qdo ndryshim qëkryhet nga menxheret për te tronsformuargjendjen egzistuse , duke përfshirë brendasaj nje spekter të gjërë qe fillon mendryshimen të thjeshta e deri te atomë komplekse e më te nderlikuar , sindrushim i prodhimit krijimi idepartamenteve të,

Activity (28)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Gezim Haxhija liked this
Anisa GorDani liked this
Aida Xharavina liked this
Bruna Gj liked this
Rozeta Ndreca liked this
Vrana Bea liked this
Oliona Merko liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->