Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
internetes_jelenlet

internetes_jelenlet

Ratings: (0)|Views: 8 |Likes:
Published by Gyalus Katalin

More info:

Published by: Gyalus Katalin on Dec 16, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/13/2013

pdf

text

original

 
 HHooggyyaannttuubbóózzddeelliinntteenneetteess  j jeelleennlléétteeddeett?? 
Praktikus tanácsok honlappal rendelkező vállalkozóknak
Gyalus Katalin2011
 
Email: kati@online-vilag.com
2
Van honlapod, azért olvasod ezt az írást. Csak honlapod?Tudod, mennyi új lehetőséged van?
A Facebookról biztosan hallottál, az Iwiw-en majdnem biztos, hogy fent vagy, ha nem,akkor az azért van, mert elveiddel ellenkezik. Az viszont biztos, hogy meséltek már ezekről neked!Ellenkezel még? Vagy már elszántad magad? Esetleg a kettő között vagy, hagynádmagad meggyőzni, ha valaki akarna?
Akkor olvass tovább!
A honlapodról most nem beszélünk, csak az egyéb lehetőségeket vesszük sorra.A
Facebook, Twitter, Iwiw, blogok
, mind az úgynevezett közösségi média körébetartoznak. Nem csak ezek, nagyon sok hasonló oldal van, mi ezeket ismerjük alegjobban. A pár hónapja működni kezdő újdonság a Google+.Közös ismérvük az, hogy ingyen regisztrálhatsz, megadhatsz magadról különbözőadatokat, és építheted a bizniszedet.Mindegyik alkalmas erre.
Nézzük végig ezeket a lehetőségeket!
IwIwIwIwiwiwiwiw
Magyar fejlesztés, magyar felhasználókkal. Egyesek szerintleáldozott már a napja, az ismerősök lassan tünedeznek el róla.Arra még használhatod, hogy megkeresd az ismerősöket,osztálytársakat, de igyekezz. Felveheted velük a kapcsolatot,megszerezheted email-címüket, telefonszámukat.Az Iwiw-en is hirdethetsz fizetősen, de úgy érzem, ez nem olyan hatékony ma már,mert sokan csak benéznek időnként, hogy van-e valamilyen üzenet.
 
Email: kati@online-vilag.com
3
Az üzenőfal segítségével üzenhetsz minden ismerősödnek, vagy csak egy csoportnak,ha készítettél csoportokat. Tudnod kell, nem sokan olvassák az üzenőfalat, aki megrendszeresen, annak rengeteg üzenete van, a régebbiek hamar mélyre süllyednek.
FacebookFacebookFacebookFacebook
Regisztrálsz, gyűjtöd az ismerősöket, beszélgetsz velük,linkeket osztasz meg, képeket teszel fel, stb. Azismerőseid megtalálása nehéz, kivéve, ha az emailcíme a te postafiókodban megtalálható, és ő pontazzal regisztrált Facebookra. Ja, és persze akkor, hahagyja, hogy megtalálják őt. Ezért is kell felhasználniaz Iwiw-et a kapcsolatfelvételre. Tisztázhatjátok,Facebookon ott vagytok-e, és hogy keresitek egymást.A Facebookra tegyél magadról olyan arcképet, amiről felismernek. Talán így könnyebblesz megtalálni téged. Nem is hiszed el, hogy ritkának gondolt nevet is sokszor 10-20ember visel, és ha semmit nem oszt meg magáról, képet sem tesz fel, akkor elégnehezen találod ki, melyiket ismered. Az sem biztos módszer, hogy minden kétségesszemélyt bejelölsz, mert lesz olyan, aki bár nem ismer, mégis visszajelöl. Aztáncsodálkozol, hogy nem emlékszik rád.Építgetheted a kapcsolatokat idegenekkel is. Egy időben javasolták is, hogyismerkedjünk meg hasonló érdeklődésűekkel. Mára már ez megváltozott, és kerülendőviselkedésnek tartják, ha idegent jelölsz be.Azt is jó tudni, a Facebook működése elég furcsa, néha így, néha úgy viselkedik. Nemlehetsz abban biztos, hogy a barátfelkérést látják azok, akiknek elküldted. Ezért írjnekik üzenetet, ha úgy gondolod, eltelt annyi idő, amennyi alatt már eldönthette,visszajelöl-e. (Azért 1 óránál több időt adj nekik
, mondjuk, 2-3 hét alatt már egyszer biztos belép az is, aki ritkán Facebookozik.)A saját regisztrációd csak alap.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->