Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
PISMO HRVATSKI ULJUDBENI POKRET

PISMO HRVATSKI ULJUDBENI POKRET

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 83 |Likes:
Published by anteras
PISMO HRVATSKI ULJUDBENI POKRET
PISMO HRVATSKI ULJUDBENI POKRET

More info:

Published by: anteras on Oct 29, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/16/2009

pdf

text

original

 
HRVATSKI ULJUDBENI POKRET Udruga za zaštitu prava građanaPete poljanice 710000 ZAGREBZagreb, na dne 27. listopada 2008.DELEGACIJA EUROPSKE UNIJE U HRVATSKOJVincent DegertŠef MisijeTrg žrtava fašizma 610000 ZAGHREBVeleuvaženi gospodine,Svjedoci smo brojnih mafijaških obračuna u Republici Hrvatskoj. Vasi upravna tijela Europske Unije smatramo izravno odgovornim za svata neugodna zbivanja, koja nam se – osobito u zadnje vrijeme –učestalo događaju.Naime,1. Vama su jako dobro poznata pozadina, kao i uzroci svih tihobračuna, jer ste iscrpno obavijteni, između ostalog i od našeudruge, na čemu počiva to hrvatsko društveno zlo. Nu, pravite senevješti. Zto?2. Vi otvoreno podržavate nelustrirani hrvatski politički vrh, otvoreneneoboljševičke orijentacije, iako Vam je znano da je i on sam izravno„umočen“ u korupciju, privatizacijsku pljačku praksu, te u operativnopostavljenje našeg „usmjerenog“ pravose, a što sve zajednonesmiljeno rezultira čvrsto postavljenom i vjto odavanommafijaškim sustavom u Republici Hrvatskoj. Opet, zašto?
 
3. Vi, štoviše, čak i pomažete te stvarne nositelje ustrojnogkriminalnog djelovanja u našoj državi, kako bi se oni, ako je to ikakomoguće, ozbiljnije neokrznuti dočepali sigurnih euro-unijskih obala. Usvrhu toga od hrvatskog panstva u potpunosti je, s Vašomotvorenom suglasnošću, možda i naputkom, skriven sadržaj pregovorao pristupanju Republike Hrvatske Europskoj Uniji. Hrvatskimgrađanima, pojedincima i članovima udruga, posve je onemogućenosudjelovati u tome, bilo davanjem važnih obavijesti radnim tijelima,bilo stavljanjem vlastitih prijedloga. Od običnih ljudi sakrivene sučak i inače uobičajene kontakt-adrese. Ponovno, zašto?Naročito tako govorimo, jer smo uvjereni kako se to radi s jasnomnakanom. Je li to hrvatski narod zaslužio? Nije. Nikako o nikada..Što je onda u pitanju?Želi se stvoriti kaos u hrvatskom društvu, gdje su mafijaški obračunisamo jedan od potvrđujućih dokaza za tvrdnju da je Hrvatima jedinopravo mjesto na Balkanu. Po mogućnosti u Jugoslaviji.Nu, sigurni smo. Debelo se varate, ali mislite da će Vam to tek takoproći. . Znat ćemo se mi već, kao i uvijek, nekako izvući i iz teneekivano neugodne situacije. Rekosmo, inicirane sa stranenepoćudnih osoba, prvenstveno iz struktura Europske Unije.Velecijenjeni gospodine,Želimo o tome razgovarati s Vama. Kada mete primiti neizaslanstvo, koje će Vam tom prigodom uriti i odgovarajućupromemoriju pod naslovom:
 „Za dostojanstvenu Hrvatsku Europskoj Uniji“ 
.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->