Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Dinamica grupurilor

Dinamica grupurilor

Ratings: (0)|Views: 6|Likes:
Published by Ciprian Dragomir

More info:

Published by: Ciprian Dragomir on Dec 19, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/07/2014

pdf

text

original

 
 
Dinamicagrupurilor
 
 
Lucrari stiintifice în dezvoltareSeriile lucrarilor sociale
Fundamentele grupurilorsi munca în interiorulgrupului
de Sandra McGuire
“Lucrarile stiintifice în dezvoltare” sunt resurse practice scrise de voluntarii VSO si decolegii lor nationali. Scopul lucrarilor stiintifice este de a împartasi informatia practica, încercata si testata care va fi folositoare pentru profesori, muncitori în devenire, cercetatori siprofesionisti din lumea întreaga. Lucrarile Stiintifice sunt disponibile pentru toti cei interesatila adresa de Internet: www.vso.org.uk. Toate lucrarile stiintifice pot fi încarcate, copiate sidistribuite gratis, fiind o sursa de informatii recunoscuta.
Despre aceasta lucrare stiintifica
 Aceasta lucrare stiintifica ofera o scurta imagine asupra proceselor care privesc grupul(felurile în care grupurile se formeaza, se dezvolta si se schimba) si explica cum acest lucruafecteaza grupul practic de cercetare, pe care lucratorii îl întreprind. Rolul lucratorului socialeste diferit si se schimba pe parcursul proceselor din interiorul grupului. O întelegere esentialaa proceselor din interiorul grupului va permite muncitorilor sociali sa-si evalueze si sa-siadapteze propriile metode, mai usoare, spre a dezvolta o apropiere mai eficace muncii în grup.Tinerii lucratori sociali, antrenorii, educatorii, consilierii – si oricine lucreaza cu grupuri deoameni va gasi necesara muncii lor, o esentiala cunoastere a proceselor din cadrul grupului.
Confirmarea
Aceasta lucrare stiintifica este un scurt rezumat adaptat dupa Lectia 1 a
Lucrarii sociale în interiorul grupului
, publicat de Asociatia Engleza a Lucrarilor Sociale si de FundatiaStudiilor Deschise (1994). VSO si autoarea lucrarii le sunt recunoscatori pentru permisiuneade a publica aceasta versiune sub numele de Lucrare Stiintifica.
 
Despre autor
– Sandra McGuire a lucrat ca si un membru VSO împreuna cu VILTIS, oorganizatie nationala pentru parintii care au copii invalizi, în Klaipeda, Lituania, din 1997 p-âna în 1999. Sandra a publicat acest rezumat al unitatii sociale de cercetare BASW cu scopulde a-i instrui si pe colegii lituanieni în domeniul protectiei sociale. Sandra este licentiata înSociologie si Studii Sociale Aplicate din Newcastle, Universitatea Tyne si mai are de altfel siun certificat postuniversitar în psihologie. A lucrat în centre de protectie a rezidentilor si arede asemenea o vasta experienta în munca cu grupurile sociale din Marea Britanie.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->