Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
SØKNADSSKJEMA_TIL_PERU2012_TUREN

SØKNADSSKJEMA_TIL_PERU2012_TUREN

Ratings: (0)|Views: 4 |Likes:
Published by Melinda Broome

More info:

Published by: Melinda Broome on Dec 19, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/19/2011

pdf

text

original

 
SØKNADSSKJEMA FOR SABU’S SOLIDARITETSTUR TIL PERU
Tid: Fra 19. juni 2012 til 9. juli 2012Takk for din interesse for å være med på en tur til Peru hvor vi skal vise solidaritet medvåre medmennesker i et land hvor mange er fattige, men rike når det gjelder kultur oghistorie!Denne turen er organisert av Syvendedags Adventistsamfunnets barne- ogungdomsforening (SABU). Det er derfor en tur som har som sitt mål å reflektere Gudsbyrde for mennesker og rettferdighet. Vi håper at du vil oppleve et sterkere forhold tilGud ved å arbeide for og med andre.Vi skal få lov å delta i et prosjekt i Lima hvor ADRA, vår samarbeidspartner, bygger husfor de aller fattigste i byen. Et hus gir trygghet, bedre helse og håp. Vi vil også møtefamilier som ADRA har gjenforent, og delta i andre programmer og aktiviteter somforegår.Vi vil også sørge for at vi får kontakt med menigheten i Lima og at det blir tid tilsightseeing mot slutten av turen. Programmet og flere detaljer legges ut når de er klarepå vår facebook-side:Vi gjør oppmerksom på at det kun er 20 plasser tilgjengelig på denne reisen til Peru, ogat det derfor kan bli nødvendig å gjøre et utvalg blant søkerne. Tilbakemelding påsøknaden vil bli gitt innen 15. februar 2012. Det er viktig at du gir beskjed dersom dufinner ut at reisen likevel ikke er aktuell for deg
etter 
at du har sendt inn dette skjemaet.Aldersgrensen er 18+. (Noen ganger har vi tatt med noen som er 17, men som har fylt uten god søknad. Vi utelukker ikke at dette kan skje igjen, men de som er 18, eller eldre,vil prioriteres.)
 
PERSONOPPLYSNINGER
Navn:Adresse: Telefon:E-post:Fødselsdato:Passnummer:Har du reiseforsikring?Hvis ja, hvilket selskap:
HELSE – dette behandles konfidensielt
Hvilke vaksiner har du på nåværende tidspunkt?Sykehistorie: (tidligere og nåværende sykdommer av betydning)Bruker du på dette tidspunkt noen medisiner? Hvis ja, hvilke?
PERSONLIGE INTERESSER
Tilhører du en menighet, eller hvilken menighet går du i?Oppgaver i menigheten?Nevn noen hobbyer eller interesser som du har:Tidligere erfaringer: (deltagelse på tidligere misjonsturer, kurs, reiseopplevelser etc.)

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->