Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
8Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
WAWANCARA bahasa Sunda

WAWANCARA bahasa Sunda

Ratings: (0)|Views: 652 |Likes:
Published by Ayundha Nabilah

More info:

Published by: Ayundha Nabilah on Dec 22, 2011
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/24/2013

pdf

text

original

 
WAWANCARAsarengMR. ROHMAT,S.Pd
NAMI ANGGOTA :
Ayundha Nabilah (05)Mahar Suseba (16)Samsul Wahidin (26)Septiana Iriyanti (27)
SMAN 2 CIREBON
Jl. Dr. Cipto mangunkusumo no.01 Kota Cirebon
Dina dinten Senen, urang sadayana dapet tugas ngadamel biografi guru nu ngajar diSMAN 2 ti Ibu Dede salaku guru Basa Sunda. Urang sadayana langsung mikir hoyong ngadamel biografi Mr. Rohmat salaku guru Basa Inggris urang. Dina poe Jum’at, Septi, Ayundha, Samsul
 
 jeung Mahar langsung ngadamel poin- poin kanggo wawancara. Mulih ti sakola, urang sadayanalangsung nyamperkeun Mr. Rohmat.Sadayana: “ Assalamualaikum… wilujeng siang..Mr. Rohmat: “ Walaikumsalam… Aih..aih.. aya naon ieu raramean..???Septi: “ Ieu pa, abdi sareng rerencangan bade ngawawancara bapa kanggo ngadamel biografi”Mr. Rohmat: “ Ohh.. tiyasa.. Ayo sok, bade tumaros naon??”Mahar: “ Ari jenengan bapa teh saha??Mr. Rohmat: “ Jenengan bapa teh sesah.Samsul: “ Sesah kunaon??Mr. Rohmat: “ Jadi, waktos alit bapa dipasih nami ti bapana bapa nyaeta Rohmat Hidayat.Tapi, ujug- ujug Hidayatna ical tinggalRohmatna wungkul”Ayundha: “ Kunaon Hidayatnya bisa ical teh???Mr. Roohmat: Yaasupados teu repot wae.Hehehe…”Samsul: “ Ari nami lalandian bapa teh saha??”Mr. Rohmat: “ Hahaha… lalandian bapa teh Omat. Lucu teu?? Hehehe…Septi: “ TTL bapa iraha??Mr. Rohmat: “ Bapa babar di Cirebon tapi, kapingna teh ngabingungkeun”Ayundha: Maksudna pa???Mr. Rohmat: “ Jadi, bapa babar 2 kali. Mimiti, kolotna bapa nyarios lamun bapa teh babakaping 15 Ramadhon dinten senen, sabab teu aya aktena, jadi dikinten- kinten bapa babar kaping 29 Juli 1980. Teras, waktos bapa SMP, di sakolaan gurunyuruh murid- murid ngumpulkeun data siswa. Sabab teu aya akte lahir, bapa tehteu ngumpulken data. Jadina, guru bapa nulis kaping babarna bapa teh 4Agustus”Mahar: “ Ohhh… kitu caritana… panjang pisan euy…”Samsul: “ Alamat bapa teh dimana???”Mr. Rohmat: “ Alamat nu mana??? Imah bapa pan seueur. Hehehe…”Ayundha: “ Ulah tebih- tebih lah pa, nu di Cirebon waeMr. Rohmat: “ Ohh…Nu di Cirebon, imah bapa teh di jalan Gunung Salak III no. 201Mahar: “ No. Hp na bapa sabaraha??”
 
Mr. Rohmat: “ 085224772616 ”Septi: “ Upami hobina bapa teh naon??”Mr. Rohmat : “Hmmm… hobi bapa mah kumaha waktos wae lah..Hehehe..”Septi: “ Upami makanan nu dipikaresep bapa sih naon??”Mr. Rohmat: “ Yaa… nu raos wae lah…Samsul: “ Minumana sih pa???”Mr. Rohmat: “ Hmmmnu seger..Ayundha: Lagu nu dipikaresepna naon pa??Mr. Rohmat: “ Nya pasti atuh.. Reflection na Christina Aguirela”Mahar: “ Ohhh…nyaho…nyaho…Golongan darah bapa sih naon??”Mr. Rohmat: “ Aduh..aduh.. Dugi ka golongan darah oge ditarosan. Hmmm… ABSamsul: “ Bapa gaduh motto hirup heunteu???”Mr. rohmat: “ Gaduh… motto hirupa bapa teh live must go on wae…Septi: “ Ngomong- ngomong, ari istrina bapa teh saha jenenganana??”Mr. Rohmat: “Jenenganana teh Siti Ratinah Sobriatul Mu’minah tapi lalandianana obi”Ayundha: “ Bapa gaduh putra sabaraha??Mr. Rohmat: “Nembe hiji euy…”Mahar: “ Jenenganana saha pa??”Mr. Rohmat: “Fadia FahrotuzzihniSepti: “ Ari kolotna bapa sih saha??”Pa Rohmat: Munaji lan JubaedahSamsul: “ Upami bapa teh putra ka sabaraha??”Pa Rohmat: Hmmmseueur pisan. Bapa putra ka 7 ti 12 sodara”Mahar: “Waaahhh… seueur pisan nya???”Ayundha: “ Bapa teh asal mula sakolanadimana??”Pa Rohmat:“ Hmm… bapa teh SD di SDN 1 Tegal GubugLor. Nerasken ka SMPN 1 Susukan. SMA nadi SMEA Negeri 1 Cirebon jurusanmenejement bisnis. Liren heula 2 taun, terasneraskeun kuliah di STAIN Cirebon fakultasInggris 4 taun”

Activity (8)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Iwan Irawan liked this
Bang Mandor liked this
Elvisa Net liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->