Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Sudura Tig(Wig)

Sudura Tig(Wig)

Ratings:
(0)
|Views: 255|Likes:
Published by Marian Focsa

More info:

Published by: Marian Focsa on Jan 02, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/12/2015

pdf

text

original

 
Sudarea este limitată la poziţia plat numai. Canelurile late sunt utilizate pentruobţinerea de penetrare corespunzătoare şi pentru a evita incluziuni de zgură.Preincalzire pot fi efectuate pentru a obţine o penetrare adecvată. Minima alamăsunt uşor sudabile la preîncălzire şi temperatură interpass de 205 - 260 ° C şiaceastă temperatură pentru alamă mare este 260 la 371 ° C. O bandă de suport decupru ar trebui să fie utilizat. DCRP pot fi utilizate. 
Tip de comun
 
Grosimeatableimm
 
Rădăcinăseconfruntămm
 
Rădăcinădedeschideremm
 
Electrod
 
Electrodmmdiametru
 
Gazdeprotectie
 
Debituluide gaz ratade LPM
 
Curent Amp
Alamă Minima zinc(A) Piaţa groove, pe 3 3 0
 
1.5 Argon 14 275-285
Alamă de sudare
- alamă mică şi mare sunt mai dificil de sudură decât cuprul, alama, deoarece conţine cupru şi zinc. Dificultatea şef din alamă de sudare este volatilizarea sau pierderea de zinc,datorită faptului că punctul de topire de zinc (420 ° C) este mai mică decât cea din alamă (830-960 ° C).Volatilizare de zinc este indicat de fum greu iritante şi un depozit de culoare albă pe suprafaţa de lucru în jurul valorii de sudură.(I) distruge proporţiile de metale din alamă.(Ii) Cauzele găurilor sau porozitatea în sudură, care rezultă în putere redusă.Un grad ridicat de calificare scălda este necesară pentru a evita volatilizarea excesive de zinc. O metodă practică de combatere a dezincare este de a Sectii grosime de preîncălzire şi pentru a reducecurent de sudare.Joss de zinc pot fi prevenite prin utilizarea unui flacără de oxidare atunci când sudare cu gaz. Acest lucru va forma o piele de oxid de zinc pe suprafaţa demetal topit, prevenind astfel volatilizare de zinc topit. În timp ce alama sudura, sudor ar trebui să vă asiguraţi că el are condiţii excelente de ventilaţie şi el nutrebuie să respire praful de zinc şi fumului de oxid de zinc. Alamă cu tetraetil de plumb sunt considerate în esenţă nepotrivite pentru sudura electrica,deoarece duce promoveaza cracare sudură. Procesul oxiacetilenică pot fi folosite, dar articulatiile de mare rezistenţă, în general, nu sunt obţinute. AlamăMinima zinc au sudabilitate bună decât alamă ridicat de zinc. Acest lucru se datorează faptului că alamă ridicat conţin fie conţinut ridicat de zinc, sauconţinutul de zinc moderată în combinaţie cu alte elemente, cum ar fi oxid de aluminiu care fac sau nichel. Alamă joasă şi înaltă, cu plumb puţin sau deloc,sunt de obicei sudate cu(I) sudura TIG,(Ii) de sudura MIG,(Iii) ecranat Metal sudura cu arc(Iv) acetilenă Oxy de gaze de sudare.Sudare TIG cu o baghetă de umplere zinc-free este cea mai populara.
1.
 
Sudare TIG
 Alamă de până la 9 mm grosime poate fi sudat prin procesul TIG. Cu toate acestea, acest proces este cel mai frecvent utilizat în special pentru gabaritelelumina de metal. Grosime de mai sus 1.5 mm nevoie de adaus. Un metal zinc-free de umplere este recomandată. Se incalzeste nu este utilizate în modnormal la metale de baeste suficient de gros. Se incalzeste temperaturile în acest caz, gama de 94 - 316 ° C.Argon si heliu sunt folosite pentru cel conductive şi aliaje de mai multe conductoare, respectiv. Pentru a reduce fum zinc, heliu si amestecuri de heliu bogatecu argon sunt uneori utilizate pe alamă ridicat de zinc. Arc este lovit şi a avut loc la adaus mai degrabă pe metale comune, pentru a ajuta la reducereapierderii de zinc şi fumans.Material de adaos pentru alamă scazut de zinc - + 93,5% min Cu + Ag, 4 la 6% Sn, 0.10 - 0.35% din material Filler p. pentru alamă ridicat de zinc - + 94%min Cu + Ag, 2,8 la 4% Si, 1,5% Zn, 1,5% Sn, 1,5% Mn, 0,5% Fe. Silicon ajută fum scădere de zinc.2. Sudarea MIG zinc Minima, alamă de sudura MIG este preferat pentru aderarea la gabaritele mai mare de low-zinc alamă. Silicon bronz sau bronz fosforosmetale de adaos sunt utilizate. Silicon de bronz de umplere tija contine 2.8-4.0% Si, 1,5% Sn, 1,5% Mn, 0,5% Fe şi echilibru Cu + Ag. O tijă de bronzfosforos de umplere contine 7.5-9.0% Sn, 0.05-0.35% P, si echilibru Cu + Ag. Un metal de umplere bronz fosforos dă un meci bun, dar culoare depozite debronz de siliciu vor curge mai uşor de la nivelurile inferioare actuale. O preîncălzire de 94 - 316 ° C, va reduce cerinţele actuale. DCRP este întotdeaunautilizat. Argon şi cu argon + heliu sunt utilizate ca gaze de protectie. Un singur 600 V-groove comun este utilizat cu tija de umplere de bronz de siliciu. Dacăun fir de bronz fosforos electrod este utilizat, caracteristicile sale lente a efectua un debit de 70 ° V-groove recomandabil pentru grosimi mai grele. Tabeluloferă condiţii nominale pentru sudare MIG de alamă scazut de zinc.
Alamă ridicat de zinc
 Pentru sudura alamă mare, cupru-siliciu sau aluminiu bronz fire electrozi sunt utilizate. În caz de alamă de înaltă, zinc arcfum mai severe şi sudurilor au porozitate mai mare şi concentraţia mai mică decât în alascăzut de zinc.În plus, mai mult zinc fumans este observat cu MIG decât cu procesul TIG. Preîncălzire nu este necesară, totuşi, îi ajută săse limiteze zinc fumans ca curenti mai mici de sudura sunt necesare după preîncălzire. Tabelul oferă condiţii nominalepentru sudare MIG de alamă ridicat de zinc.
3.
 
Ecranate metal Sudura cu arc
 Alamă joasă şi înaltă de zinc pot fi sudate printr-un proces ecranat arc de metal cu ajutorul fosforos bronz sau bronzaluminiu electrozi acoperite. Electrozi de aluminiu bronz sunt utilizate în cazul în care rezistenţă la tracţiune ridicată, denaltă rezistenţă oboseală şi rezistenţă la coroziune sunt necesare. Fosforos electrozi de bronz sunt de preferat pentru low-zinc alamă.

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Macovei Lucian Florin liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->