Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Buy Now $4.99
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
9Activity
P. 1
ARRA

ARRA

Ratings: (0)|Views: 1,543|Likes:
Published by POM AL
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e arrave. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të veçanta brenda "Koleksionit" – Arra.
Për komente, shkruani në pomologjia@gmail.com
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e arrave. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të veçanta brenda "Koleksionit" – Arra.
Për komente, shkruani në pomologjia@gmail.com

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: POM AL on Jan 06, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial
List Price: $4.99 Buy Now

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
See more
See less

09/28/2013

$4.99

USD

You're Reading a Free Preview
Pages 2 to 7 are not shown in this preview.

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Haki Kola liked this
Haki Kola liked this
LLuka Zymberi liked this
Doriana Ana liked this
Bashkim Bundo liked this
Kujtim Lepaja liked this
Artan Sylani liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->