Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Buy Now $4.99
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
P. 1
SHEGA

SHEGA

Ratings: (0)|Views: 488 |Likes:
Published by POM AL
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e sheges. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të vecanta brenda "Koleksionit" - Shega. Mirepres komente ne pomologjia@gmail.com
Ky material është një përshkrim i sintetizuar dhe i standardizuar (ashtu si edhe për speciet e tjera) për kultivimin e sheges. Informacione shtesë lidhur me origjinën dhe përhapjen, fenologjinë, kultivarët dhe nënshartesat, apo edhe agroteknikën e ujitjes, plehërimit, krasitjes e formësimit e gjeni në materiale të vecanta brenda "Koleksionit" - Shega. Mirepres komente ne pomologjia@gmail.com

More info:

Categories:Types, School Work
Published by: POM AL on Jan 07, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial
List Price: $4.99 Buy Now

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
See more
See less

01/31/2014

$4.99

USD

You're Reading a Free Preview
Pages 2 to 5 are not shown in this preview.

Activity (3)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Endrit Kullaj added this note
is reading SHEGA.

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->