Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Bőrönd csapda

Bőrönd csapda

Ratings:
(0)
|Views: 22|Likes:
Published by Nagy Katalin

More info:

Published by: Nagy Katalin on Jan 09, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/09/2012

pdf

text

original

 
Brönd csapda
Tyúk és kisállattartók gyakran néznek szembe azzal a gonddal, hogy jószágállományukatzaklatja, szélsséges esetben pedig tizedeli néhány kisebb test ragadozó.Erre a problémára jó megoldást tud nyújtani a csapdázás. Az így befogott jószágot pedigszabadon lehet utána engedni lakatlan területeken, ahol már nem zaklatja majd jó esetben aházi állatokat.Itt egy ilyen csapda elkészítésének lépéseit láthatod.A faanyagot méretre vágjuk.
 
 A képen látható módon összeszögeljük a deszkákat.Ajtó pánttokkal a két felet egymáshoz rögzítjük, hogy a másik végén szétnyitható legyen.
 
 A sarkokat sarokvasakkal meg lehet ersíteni. Stabilabb és szabályosabb felépítés lesz a bröndcsapda, vagy más néven koffercsapda.Ezután az alját és a tetejét is ponthegesztett hálóval lefedjük. U szöget használtunk itt arögzítéshez. Érdemes ersebb dróthálót alkalmazni, mert a vékonyabbakat képes némelyik kisebb ragadozó szétrágni.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->