Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Alles wat je moet weten over ZitZakken

Alles wat je moet weten over ZitZakken

Ratings: (0)|Views: 105|Likes:
Published by falafun
Hier vindt je de beste ZitZakken:

http://bit.ly/zitzakjeHier vindt je de beste ZitZakken:

http://bit.ly/zitzakjeMore info:

Categories:Types, Reviews
Published by: falafun on Jan 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/19/2012

pdf

text

original

 
A: Er is een grote verscheidenheid van grootte van de zitzak stoelen beschikbaar zijn en hetselecteren van de juiste maat is belangrijk. Er zijn twee dingen te overwegen bij het kiezenvan een zitzak, die zal worden gebruikt en waar zal het gaan. Kleinere zitzakken zijn goedvoor kinderen en grotere zitzakken zijn beter geschikt voor volwassenen, maar de groterezitzakken gaat langer mee en kinderen zullen groeien tot ze net zo goed. Wanneer de zitzak zal worden geplaatst in uw huis is ook belangrijk. Een aantal zitzakken zijn erg groot enbieden plaats aan meerdere mensen en zijn daarom uitermate geschikt voor een woonkamervervanging voor een bank. Kleinere zitzakken zijn beter voor een kinderkamer of in de hoek van een kamer waar ze meer van een aanvulling op andere meubels in de kamer.Q: Wat voor soort zitzak is geschikt voor mij? 
 
A: Er zijn twee stijl overwegingen bij het zoeken naar een zitzak. De eerste is de vorm van dezitzak. Er zijn traan vormige zakjes die een meer rechtop zitpositie te bieden en zijnontworpen voor een persoon. Er zijn ook meer lounge stijl zitzakken die zijn rond van vormen hebben meer van een achterover zitpositie. Ten tweede, de vulling bepaalt hoe stevig of zacht de zitzak zal zijn en hoeveel het gaat schimmel om je lichaam als je gaat zitten in het.Zitzak gevuld met kralen zullen worden steviger en zijn beter in de traan vormige zakken naareen meer rechtop zitpositie te bieden terwijl het schuim gevulde zakken zal voldoen aan uwlichaam en zijn meer kussens.
 
A: Er zijn twee hoofdtypen te vullen voor zitzakken, zitzak kralen en schuim. Zitzak kralenbieden een steviger gevoel en worden gebruikt in stoelen, waar een meer rechtop zitpositie isgewenst. De kralen zijn gemaakt van virgin of gerecycled polystyreen parels en zalcomprimeren loop van de tijd die af en toe bijvullen uit met nieuwe kralen. Schuim op deandere kant zal schimmel naar je lichaam en hebben een zachter gevoel. Schuim dient niet tecomprimeren in de tijd en hoeft niet opnieuw worden gevuld.Q: Wat is het verschil tussen een zitzak die een liner versus een die niet heeft?  A: Een zitzak met een liner is in essentie een zitzak in een zak. De buitenste zak of dek kunt uaf te nemen van de cover en het wassen indien nodig. Er zijn ook vele soorten coversbeschikbaar in verschillende kleuren, materiaal soorten, en patronen zodat u uw dekking tewijzigen indien gewenst.V: Zijn zitzak stoelen comfortabel?
 
A: Zitzakken kunnen zeer comfortabel en ontspannen. Schuim gevulde zitzakken formulierom uw lichaam niet meer dan kralen gevulde zakken en zijn daarom meer geschikt voorloungen.Q: Kan ik een op maat gemaakte zitzak? 
 
A: Ja! Veel zitzak winkeliers bieden deze opties, variërend van monogrammen aan specialecovers en zelfs aangepaste mengsels van schuim.Q: Welke soorten hoezen zijn beschikbaar voor zitzakken? 
 
A: Covers voor zitzakken variëren van vinyl naar leer en alles wat daar tussen. Enkele van demeer populaire bekledingsmateriaal zijn stoffen die zijn ademend en vlek bestendig, zoalsmicro-suede.V: Wat is de geschiedenis van de zitzak stoelen? 
 
A: Drie ontwerpers genaamd Gatti, Paolini en Teodora in 1969 maakte de eerste zitzak inItalië. Hoewel deze drie ontwerpers werkten voor de Zanotta bedrijf maakten zij een nieuwestoel genaamd de Socco dat gevormd naar de contouren van het menselijk lichaam. Dit wasde eerste meubelstuk dat verplaatst met de persoon die de vergadering op.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->