Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
3Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Mrežni marketing, da ili ne

Mrežni marketing, da ili ne

Ratings: (0)|Views: 66 |Likes:
Published by gordanakotur
Internet zarada od kuce. Saznajte više o mrežnom marketingu, MLM-u i kako se pravilno radi. Za vašu inspiraciju, motivaciju i uspeh.
Internet zarada od kuce. Saznajte više o mrežnom marketingu, MLM-u i kako se pravilno radi. Za vašu inspiraciju, motivaciju i uspeh.

More info:

Published by: gordanakotur on Jan 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/24/2013

pdf

text

original

 
MREŽNI MARKETINGILI MLMILI NETWORK MARKETINGDA ILI NE?ODLUČITE SAMI
 
http://kakozaraditiodkuce.weebly.comStrana II
UVOD
Ova je e-knjiga kratka iz razloga što se nema vremena za previšeteoretisanja. Što je napisano poslužiće da budete inspiracijadrugima, da zaplivate malo u drugim vodama, da vam da početnielan.Cenim vašu odluku da započnete svoj posao od kuće. Bezoklevanja možete videti neverovatne potencijale ovog posla iverovatno tražite načine koji bi vam omogućili da od tihpotencijala dobijete maksimum.
Činjenica da je mrežni marketing sve prisutniji usvakodnevnom životu, i da mnogi profitiraju i to veomadobro radeći ga.
Bez obzira da li je toga svesna ali svaka osoba danas na nekinačin je uključena u neki network marketing. Primer, ako jeotvoren neki restoran u vašem gradu, vi ste ga obišli i dopao vamse, verovatno ćete ga preporučiti prijateljima.Vaše oduševljenje za taj restoran učiniće da ga vaši prijateljiposete što će ujedno poboljštati i rad samog restorana.Slično tome, kada odgledate neki dobar film, vi ćete o tomeinformisati svoje prijatelje. Oni će doneti odluku da ga pogledajuiz razloga što ste mu ga vi preporučili. U mnogim oblastimasvakodnevnog života, mi sugerišemo neki proizvod ili uslugunašim prijateljima.Tvrdim da je sada pravo vreme za nas, obične ljude daprofitiramo, ulažući malo novca, neko manje, neko više vremena
 
http://kakozaraditiodkuce.weebly.comStrana III
u zavisnosti koliko mu je znanje o svemu ovome i koliko mu trebada nauči osnovne stvari o mrežnom marketingu.
Najvažnije što bi trebalo je da se shvati šta u stvari DANASpredstavlja mrežni marketing ili MLM, kako se pravilnoobavlja i sve ostalo polako ali sigurno dolazi na svoje mesto.
Ako ste i malo kao ja što sam bila, a verujem da je većina a danije ni svesna toga onda prvo treba da u svojoj glavi jasnorazgraničite neke stvari.Ako i kada pročitate sve do kraja ovu knjigu budete mišljenja da je sve ovo za vas i suviše komplikovano i da ipak nije za vas,znajte da je odluka samo vaša i da vas niko ni zbog čega neće niuznemiravati ni ubeđivati u suprotno.Način na koji danasfunkcioniše mrežni marketing je opušten i nenameljiv a pre svegadobrovoljan.Sve što je novo i deluje komplikovano, a da ne kažemo kojombrzinom se sve razvija i šta sve moramo da naučimo. Znači prvi iosnovni preduslov da bi bili uspešni u ovom poslu je:
SPREMNOST NA UČENJE NOVIH STVARI
Sve što započinjete da radite morate da učite, tako da ni ovdenije drugačije.Ima mnogo informacija koje bih želela da podelim sa vama. Navama je kako ćete ih upotrebiti. Sve što je potrebno je da malootvorite svoj um za nove stvari i učite tempom koji vamaodgovara jer vi za sebe znate najbolje, to niko drugi ne može davam odredi.Kako budete savladavali potrebno znanje jedino što vam sledi je

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->