Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Exercitiile Fizice (Prezentare Power Point)

Exercitiile Fizice (Prezentare Power Point)

Ratings: (0)|Views: 46|Likes:
Published by Kent Clark

More info:

Published by: Kent Clark on Feb 08, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPT, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/08/2012

pdf

text

original

 
Exerci
ì 
iile fizice
 
Exercitiile fizice sunt foarte importante pentru sanatate atat pentru sanatate,cat si pentru conditia fizica, dar asta nu inseamna ca pentru multi dintre noi esteactivitatea favorita. Din aceasta cauza cand alegem un program de exercitii trebuie sa cautam forma cea mai simpla pentru ca efortul nostru sa merite si saobtinem cele mai bune rezultate.
 
n slide-urile care urmeaza, voi incerca sa enumar etapele cele mai importante pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze, in desfasurarea exercitiilor fizice, care sunt foarte benefice sanatatii.
1.Definitia exercitiului fizic:Exercitiul fizic este o activitate manuala, care intretine sau dezvolta forma noastra fizica siimplicit starea generala de sanatate.2.Beneficiile exerciiilor fizice:
S
unt folosite adesea pentru intarirea muschilor si a sistemului cardiovascular, saupentru dobandirea unor calitati atletice.
Efectuarea frecventa si sistemata de exercitii fizice, intareste sistemul imunitar siprevine bolile de afluenta (boli considerate rezultat al cresterii nivelului de trai insocietate) ca afectiunile miocardice, cardiovasculare, diabetul si obezitatea.
Exercitiile fizice imbunatatesc sanatatea mentala si previn depresia

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->