Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
BUDAYA JAWIN PARIKAN

BUDAYA JAWIN PARIKAN

Ratings: (0)|Views: 649|Likes:
Published by Binar Aris Purwaka

More info:

Published by: Binar Aris Purwaka on Feb 11, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/11/2012

pdf

text

original

 
Sapala Pambagyo Harjo
Pujo lan puji katur dhumateng Gusti Ingkang Moho Kuwaos, kaciknowonten kalodhangan wekdal puniko sampun maringaken mapinten-pinten karohmatan ugi kasarasan dhumateng kita sedaya, saenggorencang-rencang saking paguyuban Detik Forum Regional Jogja sampunsaget ngawontenaken salah satunggaling pustoko ingkang dipunparingi irah-irahan “ PARIKAN – Nguri-uri Kabudayan Jawi”Pustoko puniko dipun pendhet saking salah satunggaling trit wontenDetik Forum regional Jogja inggeh meniko BAB Parikan. Awit sakingwontenipun softcopy parikan meniko, ing pangajab mugi-mugi sagetonambah regengipun DF Reg Jogja lan saget andadosaken talikekadangan kagem para sederek sedaya.Mboten kesupen dipun aturaken agunging panuwun dhumateng sedoyopanyengkuyung wontenipun softcopy parikan meniko. Matur nuwunkagem siMbah Sang Moderator, Parto_Sentono, Ki Manteb, hyde ryano,Kripik, mas Iwan Noor, Mbak Kembang, Pesisir Kidul lan sedayakemawon ingkang mboten saget dipun sebataken setunggal-setunggalipun.Ingkang pungkasan, mbok menawi tasih kathah kekirangan anggenipunnyawesaken softcopy meniko dipun antu-antu paringipun masukaningkang saget nambah saenipun bab meniko. Lan ugi mbok bilih kathahkalepatan nyuwun lumunturing sih samodro pangaksami.Ngayogyokarto @ 2009Editor
http://forum.detik.com2
 
PARIKAN ala DF JOGJA
tuku Wedhus, oleh asuAku Bagus, Kowe AyuGolek Tikus, Entuk aSU Yen tak Elus, Ojo nesuNumpak gethek karo mlayusimbah elek ora payu-payuAnak tekek mangan gandumSimbah elek harap maklumOno sapi senenge abangOjo lali ngambungi kembangUler kambang dipangan terweluNek ngambung kembang aku melu jenang gulo warnane abangnajan rondho sing penting kembangAbang abang gendero londhoWetan sithik kuburan mayitKlambi abang nggo tondo motoWedak pupur nggo golek dhuwitMlaku mlaku tuku ketanAyu ayu kok brengosan
http://forum.detik.com3

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->