Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Acta Espai de Coordinació de Barris de Barcelona 2012_02_03

Acta Espai de Coordinació de Barris de Barcelona 2012_02_03

Ratings:
(0)
|Views: 1,865|Likes:
Published by Efraim Bayarri

More info:

Categories:Types, Speeches
Published by: Efraim Bayarri on Feb 14, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

11/23/2013

pdf

text

original

 
Lloc:
Centre Social de Sants (c/Olzinelles, 30)
Hora
: Convocatòria 18h-18h30
Assemblees ssistents:
Carmel, Marina, les Corts, Gòtic, PobleSec, StAndreu, Gràcia, Horta, Sarrià-StGervasi, Guinardó, Sant Antoni, Poblenou, Esquerra de l'Eixample, Eixample dret?, Raval, Sants
Altres assistents
: company de Comunicació internacional de plaça catalunya, companya del grupde treball del procés constituent, company grup de treball d'auditoria del deute, companya de laCoordinadora Laboral i de Suport Mutu
Proposta d'ordre del dia1.- Carnaval Indignat al Park Güell2.- Manifestació 17 Març contra l’encariment de la vida3.- Transport4.- Informacions i Propostes de les assemblees5.- Assemblea General 4-F6.- Jornades “Pensar el Moment”7.- L’Auditoria Ciutadana del Deute8.- Procés constituent9.- Torn obert de paraules
Es llegeix la proposta d'ordre del dia. Es planteja avançar el punt 8 perquè les companyes quepresenten el grup de Procés Constituent han de marxar d'hora. S'accepta.
1.- Carnaval IndignatInfo
:
Carmel i muntanya
Es van reunir vàries assembleesLínea del lema-conclusió: “No a la privatitzacio d'allò public.”
cada colectiu vinguin 3 coses: gent, activitat i pancarta
graella organitzativa: visualitzacio de tasques/ facilitacio participacio
es començara a les 11h/ activitats/ dinar/ premi/ sortir en rua i fer accions: tallar carrers, anara punts emblemàtics
dinar no està tancat: comissió cuina? Sinó de traje (gràcia està mirant gestió i ells s'apunten)
prox 9 febrer a les 18h30 al centre civic el Carmel c/santuaris (metro coll teixonera)Aportacions:
Idea: canvi de rols en performances. ex. Vestirse de yuppies
2.- Manifestacio 17 de març
Es deixa per més endavant aquest punt perquè la persona que ho proposava/explica arribarà méstard.
3.- Transport
 
avui tenen reunio: (divendres 3 de febrer/ lloc: casa groga, c/ alibei 120. Cantonada lepant. Metroglories./Hora: 19h. )s'estan fent reunionses va fer una xerrada-trobada a Can Viespossibles reivindicacions socials com a usuàriesse estan preparando accionescongrés del mòvil dia gran de les accions. Potser vaga el dia 27 per part del operadors, poser 4 dies?Potser 4h un dia. Ho estan parlant els comitès d'empresa. En funcio del ritme de pressio requeritMolta bona actitud per part del operador (TMB i Metro).dia 29 colada massiva i recorregut dins les linies de metro. Possible lloc de sortida desde Sagrera ianar fins a plaça Espanya. Possibilitat de reparticio d'octavetes. S'esta treballant en un text, difusióamb megàfons, possible assemblea, etc. Vàries propostes. S'esta perfilantProposta: la setmana abans (la del 20 de febrer) que les assemblees de barri facin una assemblea enun punt associat al transport. Estacio de metro, dins dels vagons del metro (eixmple dret, sagradafamilia), ocupar un autobus, etchay bastante participacion de las asambleas de los barrios, hay personas de cada una de ellas.
4.- Informacions i propostes de les assemblees.
 Marina
han fet 2 objectius seus I treballen sobre aquests:- tancament dels CIES- contacte amb els aturats 
Carmel
- tema de parc güell- pelis- jornades pensem el moment
dia 11 febrer a les 16h: can mas deu. projecte de 16 portes. Idea: confluir assembleesproximes com a punt de trobada i gestar accions. conviden a totes les assembleesProjecte 16 portes:http://portescollserola.org/ 
les Corts
shan fet enganxines amb missatges: saps q el banc...? preguntes per la reflexio per crearconsciència. Els clients són l'intrlocutor. Enganxar-ho als caixers pq semblin missatges del banc i lagent s'ho miri. S'ha pensat de fer l'accio els divendres pq perduri durant tot el cap de setmana.Tenen els pdfs si la resta de assemblees ho volen se'ls enviarà.Es demana que ho enviin al correu de l'espai de cordinacio.Proposta: Fer casserolada. (idea a partir de persona q no podia venir a les assemblees per serpersona gran) 14 de maig a modo pre-celebracio.Aportacions:
potser el 12 de maig en línia amb la semana de movilitzacions.
 
Eines de comunacio: twitter i facebook. Pensar en vies per persones que no tenen acces almón internàutic.
Pregunta: quin dia el tema de les enganxines/accions bancs? Proposta de q es faci de formadescentralitzada a cada barri.
Observacio: la info de les enganxines referenciades als bancs/caixes concrets.
Gòtic
peticio: necessiten gent 12 de febrer s sta eulalia a les 12h.Es fa inaguracio d'una escultura (castellers) al costat de la plaça st Miquel q ha costat 630.000 eurosi ells tb volen inagurar-la. En principi no confrontaicio. Manifestacio de rebuig. Han preparatpancartes.No s'ha consultat al barri.Es una ocupacio de l'espai public.Senviara convcatoria als canals oficials de l'espai.Aportacio:
treballar sobre la demagògia q fa l'ajuntament per atraure els castellers. Crear llaç amb elscastellers. Reivindicar lo popular como popular.
 PobleSec
Accio: deshauciar u banco. Domingo 24 de febrero. Se requiere contrastar informacion.performance con gente disfrazada. Tapiar simbolicamente el banco.
Sant Andreu
tema AMPAS. S'estan muntant jornadasnecessiten ajuda: pretén tirar al terra 300 cases de persones majoritariament grans amb l'excusa devolguer fer zones verdes. Volen fer un carrer recte. S'ha muntat una plataforma. Alegacions de lespersones afectades i alegacions que poden fer qualsevol persona de barcelona.Demanen aujda amb recollir signatures. Demanen posar-se en contacte amb l'assemblea perdescarregar-se el document i fer difsió.El plaç per fer alegacions s'acaba el 19 de marçel barri vol fer una primera entrega el dia 11 de febrer.S'està plantejant fer una pressió paulatina acabant, una setmana abans, amb un gran manifestació albarri.Comentaris:
s'ha d'esta empdronat a bcn.
Les alegacions també poden enviarse per correu? Idea: fer oposició per via de l'alegació.Cada alegació q rep l'ajuntament l'ha de contestar.
Gràcia
no ha vingut la persona q havia de parlar (?)Es fa un quinto indignat (un bingo) el domingo 5 febrero lo q se recaude es para los encausadoshan fet cartelleres que estàn col·locades pel barri per penjar coseshay un muraleducacio: s'estan cordinant amb AMPAS i escoles bressol. S'ha creat un manifest per en defensa delmodel d'escola bressol pública. Ells s'han adherit. La setmana del 15 de març s'estan preparanttancades.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->