Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Management-dashboard voor incidenten

Management-dashboard voor incidenten

Ratings: (0)|Views: 49|Likes:
Published by TOPdesk
Speciaal voor de servicemanagement-software van TOPdesk ontwikkelde Victa een volledig interactief management-dashboard. Met QlikView voor TOPdesk heeft u een overzicht van alle geregistreerde incidenten, weergegeven in allerlei mogelijke diagrammen, grafieken en zelfs in Google Maps.
Speciaal voor de servicemanagement-software van TOPdesk ontwikkelde Victa een volledig interactief management-dashboard. Met QlikView voor TOPdesk heeft u een overzicht van alle geregistreerde incidenten, weergegeven in allerlei mogelijke diagrammen, grafieken en zelfs in Google Maps.

More info:

Published by: TOPdesk on Feb 20, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial Share Alike

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

02/20/2012

pdf

text

original

 
PARTNER UITGELICHT
21
Tekst:
Timme Hos
Fotograe: Kees Muizelaar
Speciaal voor de servicemanagement-sotware van TOPdeskontwikkelde Victa een volledig interactie management-dashboard. Met QlikView voor TOPdesk heet u een overzichtvan alle geregistreerde incidenten, weergegeven in allerleimogelijke diagrammen, grafeken en zels in Google Maps.
>>
 
MANAGEMENT-dAsHboARdvooR INCIdENTEN
 
Bas-Jan Lubbers (l), Carlo Vruwink
 
22Partner uitgelicht 
Het idee voor een management-dashboard voor TOPdesk ontstondzo’n vier jaar geleden, aldus Bas-Jan Lubbers, commercieel managerbij Victa: ‘Een van onze klanten had behoefte aan dynamischestuurinformatie voor hun ICT-afdeling.’ Diezelfde behoefte blijktbinnen veel verschillende organisaties te leven: ‘We zien vaak terug dathet management overzicht op de afdeling wil hebben en transparantiewil creëren.’ Inmiddels maken al zo’n twintig organisaties gebruik vanQlikView voor TOPdesk.
Inzicht in perfrmance rmanagement én meewerker
Het monitoren van incidenten gebeurt bij veel organisaties, maarvaak mist men het directe inzicht in de performance dat QlikViewvoor TOPdesk biedt: ‘De behoefte onder organisaties naar eenvoudigeoverzichten binnen het incidentregistratie-systeem is zeer groot’, aldusLubbers. ‘Dankzij QlikView voor TOPdesk zie je meteen op welke puntende meeste meldingen binnenkomen en kun je daarop anticiperenen bijsturen.’Van diagrammen tot graeken, het management-dashboard geeftde informatie over incidenten zeer helder weer. Ook is alle benodigdeinformatie beschikbaar op elk gewenst niveau, van totaaloverzichtentot individuele incidenten (bereikbaar door een handige zoekfunctie).Bovendien kunt u op ieder moment de gewenste informatie opslaan of printen als rapport.Het management-dashboard is niet alleen nuttig voor teamleidersen managers, maar ook voor dienstverlenende medewerkers.De informatie over de performance kan bijvoorbeeld letterlijkzichtbaar worden gemaakt op de werkvloer, door gegevens op eenprojectiescherm te tonen. Lubbers: ‘Zo kan iedere medewerker zien watzijn of haar productiviteit is. Daarnaast ontstaat meer bewustwordingvan de werkdruk op een bepaald moment. Bovendien zien collega’sonderling of ze conform de SLA werken.’
Snelle implementatie
Hoewel iedere organisatie TOPdesk op een anderemanier inricht, wordt de implementatie van hetmanagement-dashboard altijd snel en op maatgerealiseerd. Lubbers: ‘Het dashboard wordtgemiddeld binnen één dag geïmplementeerd bijde klant. De klant kan dus altijd snel van start.’Geïnteresseerd in QlikView voor TOPdesk?Neem dan contact op met Victa via+31 (0)74 291 52 08 of info@victa.nl.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->