Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
16Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Cele 12 Nivele Ale Adn-ului

Cele 12 Nivele Ale Adn-ului

Ratings: (0)|Views: 144 |Likes:
Published by EU_SUNT_IUBIRE

More info:

Published by: EU_SUNT_IUBIRE on Feb 26, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/19/2013

pdf

text

original

 
CELE 12 NIVELE ALE ADN-ULUI
ADN-ul are 12 nivele. Fiecare nivel are 2 elemente, cele pe care le puteţi vedea în patrudimensiuni (dublă spirală) şi pe care noi le vom numi nivelul de la bază. Cu toate că baza (celmai de jos) şi vârful (cel mai de sus) nu au însemnătate din punct de vedere interdimensional, nevom folosi de această convenţie, pentru a vă face o idee despre locul unde se află. Este la bază.Despre cele două elemente ale acestui nivelul vom spune că sunt laturile scăriţei, conectate printr-o chimie de care sunteţi conştienţi, care leagă cele 2 elemente şi creează legăturile. Pesteacest nivel, mai sunt 11. Deci, sunt 12 nivele cu 24 de elemente. Fiecare nivel, chiar şi celeinterdimensionale, au două laturi. Ele sunt echilibrate foarte asemănător celor pe care le puteţivedea. Cele 12 nivele ale ADN-ului sunt grupate în 4 grupuri a câte trei nivele fiecare. Al treileanivel din fiecare grup reprezintă catalizatorul primelor două nivele din grupul respectiv.În ADN sunt nivele care sunt active şi nivele care aşteaptă să fie activate. Sunt nivele care suntdoar informaţionale şi stabilesc o etapă. Sunt de asemenea nivele care reprezintă doar “potenţialînmagazinat” precum bateriile care aşteaptă să fie folosite. Sunt unele care chiar comunică. O parte a divinităţii voastre este cuprinsă în ceea ce voi numiţi ADN. Şi acesta este adevărul.
GRUPUL 1
– GRUPUL DE BAZĂ(Cuprinde elementele fricii, valorii de sine şi este important pentru evoluţia voastră în ansamblu)
Keter Etz Chayim
– înseamnă “Copacul vieţii” şi este Genomul Uman
Torah E’ser Sphirot
– înseamnă “Planul Divinităţii” sau “Planul Legii” şi reprezintă echilibrul
Netzach Merkava Eliyahu
– este nivelul ascensiunii, nivelului ghizilor spirituali şi reprezintăînţelepciunea maestrului
GRUPUL 2
– GRUPUL DIVINITĂŢII UMANE
Urim Ve Tumim
– descrie imensa putere şi lumină
Aleph Etz Adonai
– îl descrie pe Dumnezeu; descrie copacul vieţii.
Ehyeh Asher Ehyeh
– înseamnă “Eu sunt ceea ce sunt” şi este nivelul magic
GRUPUL 3
– GRUPUL LEMURIAN
Hoa Yawee Maru
– este nivelul Lemurian. În lemuriană acest nivel se numeşte Hoa YaweeMaru şi înseamnă “limbajul natal al ADN-ului”, iar în ebraică se numeşte Kadumah Elohim şiînseamnă “divinitatea revelată”.
 
Akee Yawee Fractua
– este nivelul “Înregistrărilor Akashice”. În lemuriană acest nivel senumeşte Akee Yawee Fractua şi înseamnă “Înregistrarea maestrului/ maeştrilor”, iar în ebraică senumeşte Rochev Ba’a’ra’vot şi înseamnă “Purtătorii Luminii”.
Shechinah-Esh
– înseamnă “Flacăra expansiunii”
GRUPUL 4
– GRUPUL DUMNEZEIESC
Va’yik’ra
– înseamnă “Chemarea la divinitate” şi este un nivel al acţiunii
Chochmah Micha Halelu
– înseamnă “Înţelepciunea Divinului Feminin” şi este nivelulcompasiunii pure
El Shadai
– înseamnă “Dumnezeu” şi este nivelul “Dumnezeului din interior”, cel mai înaltnivel vibraţional dintre toateDescrierea pe larg a celor 12 nivele ale ADN-ului
Nivelul 1
Este genomul uman, stratul de ADN pe care îl puteţi vedea şi care reprezintă matricea biologicăa Fiinţei Umane. Expune toate procesele chimice 4D implicate în energia voastră vitală. Aici seaflă toate misterele. Genomul Uman este foarte interesant. Ştiinţa voastră se poate întreba: “Dece sunt atât de multe în ADN-ul vostru care nu au nici un rol?” Ei se uită la gene şi lasuccesiunea părţilor. Ei se uită la aproximativ trei miliarde de elemente şi părţi! Aceasta estedoar un singur nivel. Iar ei se miră că acest nivel al ADN-ului conţine atât de multe care par sănu facă nimic!Acum, daţi-mi voie să vă întreb înainte de a trece la următoarea idee: Când aţi văzut voi un proces din evoluţia Umană care să creeze un sistem în care să fie multe nimicuri? Răspunsuleste: Niciodată. Natura nu lucrează în acest fel. Biologia este foarte eficientă, dacă aţi observat.Aşadar, vă vom spune ceva ce nu am mai spus înainte: În această masă, care de multe ori enumită ADN-ul inutil, există un tipar. Are legătură cu comunicarea cu nivelul 6… nivelul magic.
Nivelul 2
Al doilea nivel este un nivel interdimensional pe care îl simţiţi cu toţii. Este dificil de explicataceasta, dar acest nivel are un nume şi o culoare specifică, circulă în interiorul şi în afaradimensiunii a patra. Da, este interdimensional, dar are caracteristici care interferează cu ADN-ulvostru 4 D. Voi puteţi descrie acest nivel ca intuiţie… un nivel care este totodată responsabil pentru frică, bucurie şi iubire şi reacţiile pe care aceste emoţii le poartă spre nivelul de la bază.Este interdimensional şi atinge nivelul 4D pe care îl puteţi vedea şi care se numeşte genomulUman.Este nivelul care trebuie rescris odată cu statutul de ascensiune. Este nivelul viitorului şitrecutului vostru. Este nivelul care este pregătit pentru a fi rescris şi chiar reproiectat şi reactivat.
 
Al doilea nivel ţine mult de emoţii. Este interdimensional, dar voi îl înţelegeţi, deoarece acestaeste locul unde voi “simţiţi”. Câteodată este sentimentul de furie sau îngrijorare şi câteodată estesentimentul de iubire. Câteodată este experienţa iubirii de Dumnezeu. Este nivelul emoţiei. Vărugăm să vă gândiţi, emoţiile afectează reacţiile chimice? Răspunsul este un evident da.Îngrijorarea, iubirea, furia şi drama vor afecta în mod drastic biologia voastră. Deci al doileanivel este nivelul cheie pentru echilibru.
Nivelul 3
 Nivelul trei este catalizatorul pentru primul şi al doilea nivel. Este ceea ce noi numim nivelulascensiunii. Este cel care este cel mai aproape de Spirit. Nivelul ascensiunii este de asemeneaasociat cu o parte a corpului. Glanda Pineală reprezintă comunicarea cu nivelul ascensiunii(nivelul trei) al ADN-ului. Ce se întâmplă cu nivelul al treilea? Prin comunicarea pineală semodifică primul nivel (nivelul biologic) şi nivelul al doilea (nivelul emoţional). Când începeţi săconectaţi pinealul şi elementele comunicării acestuia cu al treilea nivel, acea parte care erainactivă va fi reactivată, iar glanda pineală va începe din nou să crească.
Nivelele 4 şi 5
 Nivelul al patrulea trebuie să fie întotdeauna luat în consideraţie împreună cu cel de-al cincilea.Cele două nivele împreună reprezintă esenţa expresiei voastre (viaţa voastră prezentă pe pământ)şi divinitatea voastră pe planetă. Ele reprezintă “numele” cristalului din înregistrările Akashice. Nivelele patru şi cinci înseamnă: Atributul de bază şi cel mai important atribut spiritual estecopacul vieţii, care este familia. Este un grup divin, cel care vorbeşte cu îngerii. Acest grupdivin, parte a ADN-ului vostru, este cel care exclamă divinitatea voastră acolo unde mergeţi.Este cel care le spune celor din jurul vostru că voi vibraţi mai înalt – că începeţi să vă treziţi. Nueste invadator, ci informativ.
Nivelul 6
V-am spus despre nivelul 1 că nu este primul, ci mai degrabă este în mijloc. Şi acum vă voispune că nivelul 6 este în mijloc! Aşadar, nivelele 1 şi 6 ale ADN-ului sunt legate în aşa fel încâtstau unul peste altul. Trebuie. Nivelele 1, 6 şi 12, toate ocupă acelaşi spaţiu. Când vă aflaţi în altreilea nivel al meditaţiei – cel în care maeştrii au mers pe acest pământ – sunteţi întotdeauna înlegătură cu nivelul 6 al ADN-ului. Dintre toate cele 12 nivele, nivelul 6 este cel mai divin nivelal ADN-ului. Este numele lui Dumnezeu şi înseamnă în altă limbă: Eu sunt ceea ce sunt.
Nivelul 7
Al şaptelea nivel vibrează cu aceeaşi armonie ca cei din Telos (Lemurienii din Telos) şi estenumit Nivelul Lemurian. Înţelesul lui din limba Lemuriană este dificil de tradus în engleză, pentru că este posibil să nu mai aibă sens. Tonurile care sunt cântate înseamnă lucruri în plus faţăde silabe. Felul în care este cântat creează o tonalitate diferită a informaţiilor. De aceea, estefoarte diferit să asculţi şi să citeşti pronunţia numelui acestui nivel. Dar esenţialmente înseamnă:limbajul natal al ADN-ului. Hoa înseamnă patria natală. Yawee înseamnă ADN în lemuriană. ŞiMaru înseamnă limbă. Nivelul 7 vibrează. Cu cât vibrează mai sus, cu atât mai repede merge. Cu

Activity (16)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
ginny274 liked this
Jacky Russel liked this
daniluz8888706 liked this
silviu.si liked this
lamasanu cezar liked this
Rares Cb liked this
cmcernea liked this
nickname777333 liked this
nickname777333 liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->