Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Presentation 1

Presentation 1

Ratings: (0)|Views: 96 |Likes:
Published by Shkurte B. Zeqiri
Kolegji Universitar “Gjilani “ Fakulteti Ekonomik

LËNDA: Menaxhimi i Strategjive të Marketingu TEMA: Plani i Marketingut

Mentori: Prof.mr. Alban Qerimi

Kandidatët: Shkurte Zeqiri

Gjilan, 2012 1

PERMBAJTJA: 1.Hyrja 2.Përshkrimi i kompanisë 2.1 Vizioni & Misioni 3.SWOT analiza 4.Definimi i qëllimeve/objektivave 5.Formulimi i strategjisë 6.Plani i akcioneve 7.Buxheti i marketingut 8.Kontrolla 9.Matja e suksesit
Menaxhimi i Strategjive të Marketingut 2

2. Përshkrimi i kompanisë Ndërmarrja tr
Kolegji Universitar “Gjilani “ Fakulteti Ekonomik

LËNDA: Menaxhimi i Strategjive të Marketingu TEMA: Plani i Marketingut

Mentori: Prof.mr. Alban Qerimi

Kandidatët: Shkurte Zeqiri

Gjilan, 2012 1

PERMBAJTJA: 1.Hyrja 2.Përshkrimi i kompanisë 2.1 Vizioni & Misioni 3.SWOT analiza 4.Definimi i qëllimeve/objektivave 5.Formulimi i strategjisë 6.Plani i akcioneve 7.Buxheti i marketingut 8.Kontrolla 9.Matja e suksesit
Menaxhimi i Strategjive të Marketingut 2

2. Përshkrimi i kompanisë Ndërmarrja tr

More info:

Published by: Shkurte B. Zeqiri on Mar 08, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PPTX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

01/08/2013

pdf

text

original

 
Kolegji Universitar
Gjilani
 Fakulteti Ekonomik
LËNDA: Menaxhimi i Strategjive MarketinguTEMA: Plani i Marketingut
 
Mentori:
 
Kandidatët:
 Prof.mr. Alban Qerimi Shkurte Zeqiri
Gjilan, 2012
1
 
 
PERMBAJTJA:
 1.Hyrja2.Përshkrimi i kompanisë2.1 Vizioni & Misioni3.SWOT analiza4.Definimi i qëllimeve/objektivave5.Formulimi i strategjisë6.Plani i akcioneve7.Buxheti i marketingut8.Kontrolla9.Matja e suksesit
Menaxhimi i Strategjive të Marketingut
2
 
2. Përshkrimi i kompanisë
 Ndërmarrja tregtare prodhuese punën e vet e ka filluarqysh para 16 viteve saktësisht në vitin 1990 , interesi ipronarit menagjues Skender Makuti që të ketë biznesin evet dhe eventualisht të jetë ndërmarrës e shtyri këperson që në vitet e hershme të bëjë themelimin e kësajndërmarrje.Përvojat e fituara nga puna e bërë në Slloveni i shtyriqëkëta vëllezër të bashkojnë kapitalin e tyre dhe të nisin njëaktivitet të tillë prodhues.Prej asaj dite kjo ndërmarrje prodhon këto produkte dheveprimtarin e saj mendon ta zgjeroj edhe më shumë.
Menaxhimi i Strategjive të Marketingut
3

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->