Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
9Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
WAWANCARA BAHASA SUNDA

WAWANCARA BAHASA SUNDA

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 2,442 |Likes:
Published by Alfiyah Salma

More info:

Published by: Alfiyah Salma on Mar 10, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/04/2013

pdf

text

original

 
Wawancara Murid SMP Puspanegara Ka Bu Siti Nuraini Yusuf Salaku Guru Basa Inggris
Waktu wawancara : Kemis, 23 Pebruari 2012Tempat wawancara : Di payun rohang guru SMP PuspanegaraNara sumber : Bu Siti Nuraini Yusuf (Guru Basa Inggris)Nu ngawawancara : Alfiyah Salma jeung Feby Dwitri (Murid SMP Puspanegara Kelas 94)Jejer wawancara : Pamekaran Murid Dina Palajaran Basa InggrisFeby :
“Assalamu’alaikum Bu”
 Bu Siti :
“Wa’alaikumsalam wr.wb”
 Feby :
“Punten Bu, abdi Feby Dwitri sareng ieu Alfiyah Sa
lma ti kelas Salapan Opat, pamiIbu aya
waktos tur ngawadian mah bade ngawawancara Ibu. Kumaha tiasa, Bu?”
 Bu Siti
: “Kabeneran Ibu rineh, sok atuh dek nanyakeun naon hidep teh?”
 Feby
: “Nuhun, Bu. Langsung wae, dupi Ibu ti mana kawit?”
 Bu Siti
: “Asal Ibu ti Makassar”
 Feby
: “Dupi Ibu dilahirkeun taun sabaraha sareng dimana?”
 Bu Siti
: “Lahir di Makassar, 23 Oktober 1968”
 Feby
: “
Dupi Ibu kagungan putra sabaraha?Bu Siti
: “dua”
 Feby
: “Dupi ayeuna panglinggihan Ibu di mana?”
 Bu Siti
: “Di Karanggan Graha Puspasari 2”
 Feby
: “Dupi atikan Ibu naon?”
 Bu Siti
: “S1”
 Feby
: “Waktos kuliah, Ibu nyandak jurusan naon?”
 Bu Siti
: “Basa Inggris”
 Feby
: “Dupi Ibu kantos aktip di organisasi naon wae?”
 Bu Siti
: “Islam”
 Feby
: “
Pami teu kaabotan abdi hoyong terang, naon moto Ibu, nu janten cecepengan dinaEnggoning
ngalakonan tugas?”
 

Activity (9)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
Nafilah Azizah added this note
sakedahna upami nganggo bahasa sunda anu lemes sadayana oge kalimat n kedah sunda anu lemes sapertos bu siti:"kabeneran ibu rineh, sok atuh dek nanyaken naon? sakedahna bu siti:"kaleresan ibu nju salse, sok atuh bade narosken naon?
Beny Hermawan liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->