Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
23Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Abordeaza Cu Succes Modulul 2- Saptamana 5

Abordeaza Cu Succes Modulul 2- Saptamana 5

Ratings: (0)|Views: 816|Likes:
Published by zmeul

More info:

Published by: zmeul on Mar 19, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/20/2013

pdf

text

original

 
Abordează Cu Succes: Modulul 2 -Calificarea-
angelsin -
 
 Săptămâna 5: Ești interesantă? 
 În seducție nu trebuie să acționeze doar bărbatul. Oare fata temerită? E la nivelul tău? E suficient de interesantă pentru tine?
 Ziua 1: Vorbește cu 5 prietene de-ale tale, află care din ele are calități care le apreciezi.Detalii: Fă-ți o listă cu ce cauți la o fată, minim 10 lucruri. Sortează-le după importanță și cândvorbești cu o prietenă de-a ta întreabă despre acea calitate, dacă o are sau "e pe aceeașilungime de undă" apreciaz-o. Ziua 2: Ieși pe stradă și fă 5 abordări în care aflii dacă fata e genul tău.Detalii: Pregătește-te să pui fetelor 1-2 întrebări legate de calități din lista ta. Ieși pe stradă șifă minim 5 abordări în care după partea de atracție învățată în modulul trecut îi pui una din întrebări. Află dacă ea e genul tău de fată! De exemplu: vreau să danseze, să călătorească și să scrie poezii. În abordare, după poveste o pot întreba: "Apropo, călătorești?" sau "Dansezi? Aveam o prietenăcare dansa prin cluburi și … <altă poveste>".Dacă te întreabă de ce îi pui întrebarea poți să-i spui: "Păreai genul" și treci mai departe. Ziua 3: Abordează 5 fete pe stradă și fă o presupunere despre ele care să ducă discuția înspreuna din calitățile pe care o cauți.Detalii: Săptămâna trecută ai învățat să presupui că o fată e dintr-un anumit oraș sau are oanumită meserie pentru a genera o discuție. Utilizează aceeași tehnica pentru a duce discuția înspre o calitate căutată. E.g. "Pari genul care călătorește, nu?" Ziua 4: Mai abordează 5 fete și du discuția mai departe.Detalii: Acum știi să faci următorul pas în abordare. Știi să verifici dacă fata e la standardeletale, dacă ai puncte comune cu ea și poți să duci discuția mai departe. Ziua 5 și ziua 6: Recuperează misiunile care nu le-ai făcut.Detalii: Dacă nu ai reușit să faci o misiune acum e momentul. Dacă le-ai făcut pe toate ziua eliberă, nu fă misiunile următoare. Ziua 7: Analiză Ia fiecare abordare din săptămâna trecută și analizează-le:ce a mers bine (în general la majoritatea abordărilor)

Activity (23)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Odette liked this
Bianca Bianca liked this
melly liked this
Budiu Marius liked this
Ovidiu Motz liked this
Vera Sirghi liked this
Bogdan Gabriel liked this

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->