Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
67Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
9017926[1]

9017926[1]

Ratings:

4.67

(3)
|Views: 22,323 |Likes:
Published by eedde

More info:

Published by: eedde on Dec 03, 2008
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/09/2014

pdf

text

original

 
Ustazah Saidatullhashima
Tarikh seperti yang dijanjikan telah tiba. Jam 630am aku bertolak dariKuala Iumpur ke Bandaraya Ipoh. Hari itu lebih kurang jam 10 pagi akusampai di Ipoh.Waktu masih awal.Aku parking kereta berhampiranTerminal Bas Gopeng Aku tertinjau-tinjau tempat sepertidijanjikan.Sekitar kerusi tempat menunggu di terminal ini menarik  perhatian ku. Ingatan ku berputar-putar pada kandungan SMS shimasemalam."Sayang pakai purdah hijau muda,tudung labuh calour pich''"Shima,shima…!"detik hatiku.Awek ni aku kenali 4 bulan yang lalu,akukenal ustazah ni pun gara-gara dia tersalah send SMS. Entahmacamana,boleh si shima ni tersalah tekan nomber..last last SMS diaaku yang terima.Bermula dari situlah hubungan kami berdua semakinintim.Dari cerita-ceritanya.Shima asal orang Pantai Timur.Negeri Cik SitiWan Kembang asal kelahirannya. Baru 2 tahun mengajar kat sebuahsekolah menengah kat Ipoh. Dari jauh aku nampak seorang gadis berdiritepi tangga dekat public phone,sudut sebelah kiri dalam bangunanTerminal Bas Gopeng. Dari pakaian yang dipakai tak salah lagi,gadis niUstazah Saidatullhashima.Telan air liur aku di buatnya.Aku hampiri diadan aku bagi salam. Salam aku shima jawap dengan penuh sopan.Aku hulur tangan untuk bersalam.Shima sambut tangan aku,lalu tangan aku shimacium! Wah….lembut giler beb tangan si shima ni,aku memang tak sangkashima cium tangan aku.Masa tu hampir nak gugur jantung ku."abang dah lama ke sampai…."?"shima dah lama ke tunggu abang…."? Dua-dua soalan kami terpacul serentak.Aku dengan shima masing-masingketawa.Aku hanya mengangguk. Sebagai jawapan pada soalan shimatadi.Lepas makan kami bertolak ke destinasi seperti yang dirancangkan. Semasa perjalanan dari Ipoh ke Lumut,kami tak banyak  berbicara.Aku lebih tumpu pada pemanduan. Sesekali sambil drive aku jeling pada jari-jari shima.Nampak gebu,putih melepak jarijari sishima ni.Peha dia boleh tahan juga besarnya. Dalam litupan purdah akutak nampak sangat bentuk badan dan bonjolan buah dada shima.Dalamfikiran aku tentu masih banyak lagi part part gebu pada badan shima.Lebih kurang perjalanan 3 jam kami sampai ke Lumut.Masa tu lebihkurang jam 4.00pm.Setelah aku parking kereta.Kami sama-sama berjalanke Jeti Lumut
 
"bang…tunggu jap.shima nak pergi toilet…" pinta shima. "ok…!" balasaku.Tak tahulah apa niat shima nak pergi toilet.Mungkin nak lepas hajatatau nak basuh apa-apa yang patut.Sambil aku tunggu shima bermacam-macam perkara aku bayangkan. Lebih kurang 20minit berlalu,shima muncul…terkebil-kebil aku pandang shima.Dari berpudah shima tukar pada jeansendat,dikenakan pula dengan t-shirt. Dalam sekelip mata shima berpakaian seorang ustazah telah hilang.Kini dihadapanku shima seoranggadis seksi,gadis montok,buah dada besar dan gebu. Bonjolan buah dadashima terselah.Kini nafsu ku meluap-luap.Bentuk badan UstazahSaidatullhashima nampak jelas dari sebalik t-shirt yang dipakai. Buluroma halus dilengan shima jelas kelihatan.Nafsuku semakin ghairah.Dalam seluar batangku kian tegang mencanak,bentuk badan dan buah dadashima memang mencabar nafsu aku."nape abang pandang shima macam tu…?'' tegur shima sebaik sahaja diamenghampiri aku."terpukau..!'' Jawap aku pendek."hehehe…ni shima la bang,bukan orang lain pun….nape abang tak caya erk…"guraushima.Kami berdua sama-sama ketawa.Kami terus mengorak langkah menuju keJeti Lumut. Dalam ferry kami berdua ambil tempat duduk paling belakangsekali.Para penumpang semakin memenuhi tempat duduk. Hari tu ramai juga pelancung-pelancung hendak ke Pulau pangkor,maklum sajalah cutisekolah dah bermula. Ferry mula bergerak perlahan menuju kedestinasi,berbuai-berbuai dilambung ombak.Semakin sayup tanah besar Lumut kami tinggalkan Aku sengaja merapat peha ku pada peha shima,niatku sekadar menguji.Mana tahu mungkin ada respont dari shima. Walaupunketika ini shima telah berada disisi aku.Perasaan takut masihmenghantui fikiran aku.Maklum sajalah ni pertemuan pertama kami. Akutak nak tunjuk gelojoh sangat,walaupun masa tu ingin saja aku kucup bibir shima.Mana tahu nanti shima ubah planning.Baik baik dapat bercuti dengan anak dara 4hari 3malam.Kerana sikap gelojoh aku nantiterus terlepas peluang depan mata."abang sewa chalet berapa bilek….?"tanya shima."satu…,kenapa…!?.!"jawap aku pendik pada soalan shima."takdelah…saje tanye,….sayang malulah bangg…..!"balas shima.Aku tersentak dgn jawapan shima kekasih ku dah ada depan mata.
 
"apa yang nak dimalukan….?''tanyaku terburu-buru pada shima.Aku mahukan jawapanyang pasti."ya lah….,sayang belum pernah keluar dengan lelaki….ni pulak nak tidur sama…., kali pertama jumpa…., kita terus buat planing nak tidur sama…!"jawap shima panjang dengan nada penuh manja.Pandangan kami bertembung. Perbualan kami semasa dalam ferry terhenti begitusaja,sebaik terdengar semboyan menandakan perjalanan kami telah sampai didestinasi. Kini destinasi percutian aku dengan ustazah Saidatulhashimatelah bermula.Hampir sebulan lamanya aku planing percutian ini.Sebentar lagi aku dan shima sampailah ke chalet yang akutempah.Perjalanan dari Jeti Pulau Pangkor ke chalet Teluk NipahBayview tak memakan masa yang agak lama. Jam kira 730 malam aku danshima sampai di chalet.Setelah kami checking-in,aku bayar diposit.Penyambut tetamu chalet tersebut hantar kami ke bilek  penyinapan. Selesai kami menjamu selera di restoren berdekatan,jamdidinding café menunjukkan 930pm.Malam masih muda. Untuk memenuhi masaterluang aku dan shima berjalan ke pantai.Menghirup udara malam diTeluk Nipah.Suasana disaat amat mengasikkan.Kami berjalan bergandigantangan. Tangan shima ku pimpin.Sambil berjalan kami bual-bualkosong.Kadang kala terdengar suara manja shima memecah suasana malam.Di satu kawasan berbatu,kami berhenti.Disitu kami berdua-duaan.Aku danshima berdiri mengadap ke laut lepas. Dalam suram cahaya bulan akudapat lihat bentuk badan shima.Bonjolan buah dada shima yang mengunungnampak jelas.Besar dan gebu. Dengan pandangan yang indah ini,aku makintak keruan.Nafsu aku pada shima makin melonjak naik.Batang aku dalamseluar dah mula tegang.Perlahan-lahan aku peluk shima dari belakang,shima menbiarkan tangannakal aku melingkari tubuhnya.Sengaja aku letakkan daguku pada belakang tengkuk shima. Aku sengaja gesel-gesel daguku pada tengkuk shima,hasrat ku moga shima dapat rasa sesuatu.Dari tindakan shima akutahu shima dapat rasa suatu yang pelik. Spontan shima meramas-ramastangan aku yang masih melingkari tubuhnya.Pantas,aku betulkankedudukan batangku.Batangku dah tegang mencanak minta sesuatu.Sarungcipap shima. Kali ini batang ku betul-betul pada kedudukan alur bontotshima.Aku giatkan permainan aku di situ.Alur bontot shima aku gesel-gesel dengan batang aku.Sambil aku gesel-gesel batang ku pada alur bontot shima,tangan akumenyelinap masuk ke dalam baju shima.Buah dada shima aku ramas perlahan. Buah dada shima makin pejal,ketika itu shima mengeliat perlahan."bangg…sayang stim…!"keluh shima manja. Suara shima adasemacam tersekat di kerongkong.Aku diam tanpa menjawap. Shima ku peluk 

Activity (67)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 hundred reads
1 thousand reads
Zainudin Ahmad liked this
Nur Jannah liked this
Sapiah Mfa liked this
Niniey Nano liked this
Hafizah Najmi liked this
Myliki Maliki liked this
ahmad_johan_1 liked this
Nur Jannah liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->