Welcome to Scribd. Sign in or start your free trial to enjoy unlimited e-books, audiobooks & documents.Find out more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Openingsfolder Decathlon Best

Openingsfolder Decathlon Best

Ratings:
(0)
|Views: 925|Likes:
Published by mkarst20

More info:

Categories:Types, Brochures
Published by: mkarst20 on Mar 22, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/22/2012

pdf

text

original

 
21 maart opening Decathlonsports megastore in best
alle sporten voor De beste prijs
van 21 maart tot en met 6 april 2012
 
32
p 2223p 15p 31p 27p 30p 18p 89p 14p 2829p 1617p 1013p 2223p 21p 26p 20p 19p 24p 25
5200 m
2
WINKELPLEZIER,
sportKleDing
EN
benoDigDheDen
 VOOR
meer Dan 50 sportenDecathlon
,SPORT FOR ALL | ALL FOR SPORT 
Deathlon is sinds 1976 het merk van de FranseOxylane Groep.Met een wereldwijd netwerk van verkooppunten biedtDeathlon de sportliefhebber
19 uk
of‘Passiemerken’ en tal van
d k
aan.Deathlon heeft momenteel meer dan 500 winkelswereldwijd,14 in België en 3 in Nederland (Amsterdam,Kerkrade en Best) en dat aantal breidt elk jaar uit !
D uw D wk  b
beslaat zo’n
5200 
2
. Je vindt er sportkleding en benodigdhedenvoor
 d 50  d éé dk
.Onze filosofie én ons sues bestaan erin elke sporttoegankelijk te maken voor iedereen.Dit door
d  kw  d  
tebieden. Voeg daarbij onze innovatie en een persoonlijkedienstverlening en je begrijpt meteen waarom Deathlonde
kuwk   f
is.Nieuwsgierig naar ons aanbod? Ga dan snel naar pagina4-5 van deze brohure en ontdek wat onze ‘Passiemer-ken’ zo bijzonder maakt.Hulp nodig bij het winkelen?
ek   k    d k.
 Hij of zij adviseert je graag bij de keuze van het sportartikeldat het best beantwoordt aan je wensen en verwahtingen.Samen zorgen we ervoor dat ook jij altijd in vorm blijft !
19 HUISMERKEN + INTERNATIONALE
merKen voor De beste prijs
Als Deathlon klant heb je de keuze uitonze 19 huismerken (onze ‘Passiemerken’)of tal van internationale merken zoalsADIDAS, NIKE, PUMA, THULE, ASIcS, …Welk merk je ook kiest, je hebt altijd degarantie van de beste kwaliteit voor debeste prijs !
 
maaK Kennis met De
DECATHLON
Dienstverlening
Bij Deathlon is de klant nog éht koning. In elke Deathlon winkel geniet je van een zeer uitgebreide dienstverlening: van het
dud
, de

en de personalisatie van je sportmateriaal tot de

van je aankopen
 u
. Onze
2  
op al onze produten,tevredenheidsgarantie,
 
én de
 k
geven we je er graag bovenop !Voor meer info, kijk op:
www.d.
Wk
Voor reparaties, onderhoud of personalisatie van jesportmateriaal kan je tereht in onze werkplaats,zelfs als het materiaal bij een andere winkelaangekoht is. Een greep uit ons aanbod:onderhoud of reparaties van je fiets, fitnesstoestelof skimateriaal, het vervangen van de batterijvan je hartslagmeter, het bedrukken of bordurenvan je sportkleding ...Vershillende diensten worden onmiddellijkuitgevoerd zodat je niet langer dan 2 uur moetwahten. Deze diensten vind je terug onder denaam 'Express Servie’.Voor meer info, kijk op :
://wk.d.
 JE MOET ER MAAR
OP KOMEn
 B L A U W 
 Produc t 
 O N MI S B A  A  R
innovatie met een missie
De Deathlon Passiemerken ondersheiden zih door hun innovatievekarakter.Geen innovatie zonder meer, maar innovatie met een doelgerihtemissie:- het vereenvoudigen van het gebruik- het optimaliseren van de veiligheid- het optimaliseren van het omfort- het ontwikkelen van nieuwe toepassingen- het verlagen van de prijs.Het is dankzij onze ontinue dialoog met de klant en de inzet van onsinnovatieteam dat Deathlon er telkens opnieuw in slaagt produtenneer te zetten die een referentie zijn op vlak van gebruiksvriendelijk-heid, omfort, veiligheid én prijs.
mk k  d d wd   ! o dd dd d   k k éé  uw .
D  kw  d  
Onze huismerken of ‘Passiemerken’ bieden een unieke prijs-kwaliteit-verhouding. Maar onze ‘Blauwe Produten’ breken elk reord. Dezeartikels bieden de beste kwaliteit voor een absolute bodemprijs.Deze unieke prijs-kwaliteitgarantie kunnen wij je bieden omdat de‘Blauwe Produten’ in grote hoeveelheden geprodueerd worden vooralle Deathlon winkels wereldwijd.Dit drukt de prijs aanzienlijk, een kostenbesparing waarvan wij graagonze klanten laten meegenieten.
odk  buw pdu  d u  d d !
l  u
Is je aangekoht produt te groot of te zwaar om zelf te transporteren? Geen probleem, Deathlonlevert het na aankoop in de winkel graag bij je thuis. De prijzen variëren op basis van de afmetingenen het gewiht van het produt.
2      du !
Op alle produten geldt een minimumgarantie van 2 jaar onder de normale aanbevolen gebruiks-omstandigheden, tenzij anders vermeld.
l 
Hetzelfde produt elders goedkoper? Deathlon betaalt je het vershil terug.Deathlon past zijn prijzen aan wanneer elders hetzelfde produt tegen een lagere prijs wordtverkoht.Dit aanbod is geldig voor prijsvershillen die vastgesteld zijn binnen een straal van 30 km, binnenvijftien dagen na de aankoop bij Deathlon en na ontrole bij de onurrentie. In de koopjesperiodeen voor verkoop via internet geldt dit aanbod niet.
n d d u
Als je van mening verandert of niet tevreden bent over je produt kan je het omruilen of volledig latenterugbetalen in de winkel van je keuze. Deze garantie is geldig voor zowel onze Passiemerken alsvoor de andere internationale merken.
54

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->