Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword or section
Like this
0Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
A_Rend

A_Rend

Ratings: (0)|Views: 2|Likes:
Published by Wynsaint

More info:

Published by: Wynsaint on Mar 26, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/26/2012

pdf

text

original

 
Hatalmas hálával, mert nem is olyan régen volt aki befogadott mikor nem volt hová mennem,olyanok is voltak akik vendégül láttak mikor még idegen voltam, de olyanok is voltak szépszámmal akik mindig mosolyogtak rám és segítettek, mikor szomorú voltam. Nem tudtam énmást ígérni akkor cserébe egyikért sem csak a hálát, de eljött annak az ideje, hogy egyszerreadjam vissza. Tudást és technológiát kaptok most ajándékba, hogy hasznotokra váljék ésfelkészítsen titeket az elkövetkezkre, így a mondandóm két f részre tagolódik.Az els fképp technológiai és meglátásbeli ismereteket tartalmaz, ha éltek vele, asegítségével határtalan és ingyenes energiaforráshoz juthattok mindannyian, megkapjátokaz els szikrát az Égbl. Ez azért lesz fontos mert az elektromos eszközeitek hamarosan lefognak állni, én pedig azért vagyok itt, hogy ti ne szenvedjetek hiányt semmiben. Mindenábrát igyekeztem a legérthetbbre és egymásra épülten tagoltra készíteni, hogy azt akár egydiák is megértse, kevés szöveget fogtok látni sok képpel.Nem mutatok majd összetett képleteket mert nincs rájuk szükség, ellenben átadok mindenszükséges alapismeret a legels elvektl kezdve, majd a végén élpéldát is mutatok ilyengépre, inspirációkkal együtt. Meglepdtök majd mennyire egyszer. Sok helyen ellentéteslesz azzal amit tanítottak nektek de tegyétek csak fel magatoknak a kérdést - gömböly volt-ea Föld azeltt is mikor még laposnak hitték?A másodikban személyesen fogok hozzátok szólni, a kett pedig csak együtt nyer értelmet,és az egészet átjárják az Istenhez fzd gondolatok. Nem vagyok én követje egy vallásnaksem, de amit mveli a tudománnyal tesznek az szomorú, amit Istennel és a nevében azpedig gyalázatos.
Kedves Magyar,hálával tartozom Neked.
Ne azt nézd ki mondja.Mindegy az most ki vagyok.Ne azt figyeld, hogy mondja.Úgy mondom, hogy megértsd.De arra figyelj, mit mond.
 
Tudós, ki szerint az energia állandó, mit tudsz te az energiáról? Láthatsz tengert, láthatsz jégtömböt, láthatsz felht, láthatsz havat, de tudod, hogy mindegyik vizet rejt. Mozgásienergia, henergia, magerk, az energiának is megszámlálhatatlan formáját láthatjátok, deezek csak illúziók, mert az energia Egy. Dobj el egy almát, mozgási energiája lesz, mertmozog.Forralj vizet, henergiája lesz. Menj le most a víz mélységébe és nézd meg a molekuláit. Amifent h, lent mozgás. Hasíts szét egy atomot, és menj az  mélységébe. Ami fentrészecskesugárzás, lent mozgás.
Minden energia.Minden mozog.Az Anyag maga a Mozgás.
Kutatásaitok a legkisebb részecske után értelmetlenek. Világképetek messze nem teljes, ígya technológiátok is rendkívül fejletlen, hogyan bukkanhatnátok vízre a tengeren úgy, hahullámokat vágtok ketté?Alapvet hiba a világképetekben az, ahogyan a teret értelmezitek. Elmétek ezt a fogalmategy rajtatok kívülálló dolognak jeleníti meg, ami testetek felett van, az a fent, ami alattatok,az a lent. A mindenség felépítése eltér ettl, korlátot egyedül a tudatotok állít nektek.Emlékeztek-e még a Világfára, mit seitek rátok hagytak? Az útra az Egekbe, és útra aFöldekbe, a végtelen Magasságokba és végtelen Mélységekbe. Lent a Tudás, Fent pedig azélet fája, a Kett elválaszthatatlanul Egy.
Minden Ketts.
Tárjátok ki elméteket és lássátok meg, minden ami kívül van, az a Fent, minden ami bennetekvan, az a Lent. Fent a bolygók, a naprendszer, a csillagrendszer, a galaxis és tovább a végtelenMagasságokba, lent a szervek, a sejtek, a dns, az atomok, és tovább a végtelen Mélységekbe.Nézz a testeddel egyenest, és láss a lelkeddel gömböt.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->