Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Ziua in care te

Ziua in care te

Ratings: (0)|Views: 131|Likes:
Published by Salapa Loredana

More info:

Published by: Salapa Loredana on Apr 02, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

12/03/2013

pdf

text

original

 
Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a facecunostinta cu universul si contine totodata o anumita cantitate deinformatie despre anul in curs. Afla care sunt previziunilelui
2012
in iubire din perspectiva Horoscopului Italian:
Numerele nu sunt pura coincidenta in horoscopul italian, mai ales daca vorbim denumerele sub al caror patronaj ne-am nascut. Ziua in care te-ai nascut reprezintaprima modalitate de a face cunostinta cu universul si de a te integra in el. Totodata,poate contine o anumita cantitate de informatie si previziune despre anul in curs.Intr-un articol anterior, iti prezentam care sunt cele cinci tipologii ale horoscopuluiitalian si cum se calculeaza acestea. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire si inrelatiile cu partenerul de viata din perspectiva Horoscopului Italian:
Cei nascuti in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 - Tipologia A1Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27 -Tipologia A2 Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28 - Tipologia A3Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Tipologia D4Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30 - Tipologia E5 
2012 pentru cei apartinand Tipologiei A1 (Cei nascuti inzilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31)
Energie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal! 
 
Pentru cei nascuti sub influenta acestor zile de nastere, 2012 va fi un an plin deenergie pozitiva, satisfactii si impliniri pe plan personal. Anul in curs ascundenumeroase si ample posibilitati de imbunatatire a relatiilor de iubire, dar si deevolutie a lor. Nivelul de pasiune si de romantism, combinat cu circumstanteneasteptate prin prisma carora vei fi nevoita sa iei unele decizii decisive pentrudestinul tau in urmatorii ani, va inzestra anul in curs cu adrenalina, surpriza sisuspans. In panza unor circumstante, altele decat cele pe care le prognozezi, vei fi cusiguranta surprinsa de turnura pe care o iau lucrurile. Multi dintrei cei care si-aupierdut speranta in iubire sau s-au resemnat fara ea, vor invata o lectie frumoasa sineasteptata de viata. Foarte probabil ca vor intalni iubirea la jumatate de an. Pentruo mare parte din acesti nativi, 2012 este echivalent cu descoperirea fericirii si aprosperitatii sentimentale. Este o stare generala de bine care se va prelungi si in anii
 
urmatori daca reusesti sa nu iei totul de-a gata. Lupta pentru a mentine aceastalegatura stransa si sudata cu partenerul de viata.
2012 pentru cei apartinand Tipologiei A2 (Cei nascuti inzilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27):
Transformari interioare, proiecte familiale si schimbareastatutului civil! 
 In 2012, surprizele in iubire nu sunt spectaculoase pentru cei apartinand Tipologiei A2, insa cu siguranta unele dintre ele se vor solda cu schimbari importante precumun inel pe deget, un nou statut civil sau poate un statut aparte precum cel demamica/ tatic. 2012 va fi per ansamblu pentru acesti nativi un an armonios siechilibrat, un an in care se pun bazele proiectelor familiale sau se consolideazaaltele noi.Cum spunem, transformarile nu sunt spectaculoase la un nivel extern si suntoarecum naturale si previzibile. Spectaculos este insa modul in care proiectiileinterioare se concretizeaza in exterior. O schimbare totala va avea loc in ceea cepriveste modalitatea de vizualizare a acestor nativi asupra iubirii, a relatiilor si aemotiilor. Transformarea se produce in structura interioara a acestor nativi si chiar sia celor care nu sunt implicati intr-o relatie. Vei fi atrasa in relatiile cu acele personaecare iti inteleg si iti impartasesc sentimentele, emotiile si sensibilitatea. Acum stii cevrei si atragi exact ceea ce ai nevoie. 
2012 pentru cei apartinand Tipologiei A3 (Cei nascuti inzilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28):
Maturitate, Responsabilitate si Armonie in iubire! 
 Daca pentru unii iubirea inseamna pasiune, dinamism si descatusare, pentru ceiapartinand Tipologiei A3, iubirea aduce in 2012 mai multa maturitate siresponsabilitate. Sunt unele mici dizarmonii in primavara lui 2012 si majoritatea tinde aspectele financiare gestionate financiar sau de gesturi gresit interpretate.
 
 Daca nu sunt tinute sub control si sunt exploatate mai mult decat ar fi necesar,aceste aspecte ar putea degenera in conflicte suparatoare. Putin autocontrol si unstrop de vointa pot face minuni insa… Ai de invatat o lectie (aceeasi lectie, o altaforma) la mijloc de vara. Vei descoperi ca iubirea inseamna si liniste si armonie, veidescoperi cum iubirea te poate face mai calm, mai intelegator si mai deschis catrecelalalt. Iubirea vine uneori de-a gata, insa o relatie trebuie intretinuta. Daca nu estiindragostita sau tocmai ai incheiat/ vei incheia o relatie in 2012, ia-ti un scurt timp derepaus si pregateste-te pentru cateva luni de toamna fabuloase.
2012 pentru cei apartinand Tipologiei D4 (Cei nascuti inzilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29):
Stabilitate, exprimarea emotiilor si gasirea numitorului comun alaturi de partener! 
 Daca anii anteriori au fost zbuciumati si in permanenta schimbare, anul 2012 aduceun lucru pe care ti-l doresti mult si pe care va trebui sa inveti sa il dezvolti:stabilitatea. Iar stabilitatea la randul sau va veni la pachet alaturi de o viatafrumoasa, "de trait" si de un partener care nu se va afla intotdeauna pe aceeasilungime de unda cu tine. Un sfat: fa toate eforturile posibile pentru a te asigura caintelegi nevoile si dorintele partenerului inainte de a te astepta ca acesta sa leanticipeze pe ale tale. Intelege ca sunteti diferiti si accepta ideea de "diferit". In prima jumatate a anului iti vei simti usor amenintata spontaneitatea si felul tautumultos de a trai, insa in a doua jumatate a anului vei reusi sa imbini viata de familiecu proiectele individuale. Sunt anticipate vacante de neuitate in a doua jumatate aanului. Pentru acei nativi apartinand Tipologiei D4 si care sunt implicati intr-o relatie,vacantele lui 2012 sunt extrem de constructive atunci cand vine vorba de exprimareaemotiilor si de gasirea numitorului comun. Pentru nativii singuri, calatoriile reprezintacuvantul cheie al lui 2012. Iubirea are toate sansele sa apara pe meleaguri straine.
 2012 pentru cei apartinand Tipologiei E5 (Cei nascuti inzilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30):

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->