Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Kumpulan Mocopat

Kumpulan Mocopat

Ratings: (0)|Views: 31 |Likes:
Published by Awax Beokinal

More info:

Published by: Awax Beokinal on Apr 11, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

04/11/2012

pdf

text

original

 
1.
 
Dari nama tembang Mijil :
 Jroning peteng sangkan paraning dumadiKersane gusti jabang bayi MijilSinebut Mijil, metu, uga lahirMijil margane jalu uga estriMijil ngunduh wohing pakartiMijil ponang nangis cenger ndodog bumiDados ponang woding atiBapa biyung seneng ing atiBapa biyung nggendong rina wengi
2. Dari nama tembang Maskumambang :
 Maskumambnag dadi tembangNrenyuhake polahe sang ponangAngidung mocopat ponang di kudangGuyune sing ponang suka kang nyawangTan mbedakno wadon apa lanangBapa biyung bungah ati padangBapa biyung susah kelangan ponangCrita ginurit jroning maskumambang
 
 3. Dari nama tembang Kinanti :
 Jabang bayi woding atiKinanti kinanten tinuntun kang dadi werdiBapa biyung pawitan titiNgreksa peparinge gustiRina dumagi ing wengiTan pegat piwulang ajiDupi karsa agama ageming ajiDados priyayiTuladane sagung pasti ing leladan bumi
4. Dari nama tembang Sinom :
 Tembang Sinom pangeran katonIng rina ing wengi mbabar lelakonBayi gede manjing keprabonRaga gede yuswane maksih enomBedane wis ora turu nang pangkonPindah laku suryo mengulonSak tindake dadi lakon
 
Sak polahe dadi pitakonYawa luput dadi layon
5. Dari nama tembang Dandanggula :
 Angen manis lagu puspitaNgetut lakune samiranaTabuh wektu ngetung dinaPonang gede si enom salin salagaWani mbeka ngugung saliraMula gampang kena rekaEnome pikir gampang kesandung asmaraDandanggula kang rinonceSundul langit kemul megaTan mampu ngudar pancadriyaMung manis-manis kang sinedyaTan weruh isen isening dunyaLamun tumindak becik tan pirsaDadi menus manggih cilaka
6. Dari nama tembang Asmaradana :
 

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->