Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Mathematics

Mathematics

Ratings: (0)|Views: 15 |Likes:
Published by Kapen Madang

More info:

Published by: Kapen Madang on Apr 22, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

08/30/2013

pdf

text

original

 
 
1.
 
80 000 - 27 841 = __________A. 59 152
B. 52 159
C. 51 592D. 52 951
2.
 
700 025 in words :A. Seven hundred and twenty fiveB. Seven thousand and twenty-five
C. Seven hundred thousand and twenty-five
D. Seven hundred thousand two hundred andfive
3.
 
How many tens in 1 thousand?A 10
B 100 ( 1000÷10)
C 1 000D 10 000
4.
 
( 7 550 ÷ 25 ) × 15 =A 4 500B 5 400
C 4 530
D 5 130
5.
 
RM1000 has the same value as
A. 20 pieces RM50 = RM1000
B. 25 pieces RM20 = RM 500C. 100 pieces RM100 = RM10,000D. 1 000 pieces RM5 = RM500
6.
 
The total of 2310 and 271 isA. 2481
B. 2581 (2310 + 271)
C. 2681D. 2781
7.
 
How many months in 5 years?A. 2B. 24C. 48D. 60
8.
 
7
 –
3.76 + 1.847 =A. 3.140B. 3.240C. 4.327
D. 5.0879.
 
23% x RM 350 = _________A. RM 80.00B. RM 38.00
C. RM 80.50
D. RM 67.20
10.
 
State the value of underline digit below867 056
A. Ten Thousand
B. 60 000C. ThousandD. 6000
11.
 
Calculate 7.7 - 4.73A. 3.44 B. 2.99
C. 2.97
D. 12.43
12.
 
Which smaller than 7 513 + 2 459?=
9973
 A. 4 489 + 5 583 = 10076B. 7 321 + 3 213
 –
822 = 9872
C. 3 870 + 2 709 + 1000
D. 9 972
 –
100 + 120
13.
 
81
 
42
 
21
 
21
B.
 
41
 
C.
 
81
D.
22
 
14.
 
Write
10027
as a percentage.A. 0.24 %
B. 27 %
C. 2.7 %D. 270 %
1 YEAR = 12 MONTH5 YEARS= 12 MONTH X 5= 60
7.
00
 -3.763.24+ 1.8475.08723100= (
23÷10) X 35= 2.3 X 35= 80.5
350
 
 
15.
 
Convert 390 mℓ to liter
 
A. 0.39
B. 3.90C. 39.0D. 390
16.
 
Express
16100
as a decimal
A. 0.16
B. 0.106C. 1.6D. 0.016
17.
 
1 liter =
A. 1000
mℓ
 
B. 100
mℓ
 C. 400
mℓ
 D. 500
mℓ
 
18.
 
855 ÷ 7 =A 92 remainder 1B 112 remainder 1
C 122 remainder 1
D 132 remainder 1
19.
 
The diagram shows a road map of fourtown, H, I, J and K. The distance from J to Kis the same as the distance from I to J. Thedistance from H to I is half the distancefrom J to K.What is the distance, in km, from H to K?A.
 
1.75B.
 
3.3
C.
 
3.75
D.
 
3.85
20.
 
Round off 354 621 to the nearest tenthousandA. 355 000B. 354 600
C. 350 000
D. 360 000
21.
 
Find the quotient of 33km divided by 8.A.
 
4.125kmB.
 
4.215km
C.
 
4.512km (33 km ÷ 8 = 4.125 km)
D.
 
4.521km
22.
 
What is the value of digit one in fourhundred three thousand four hundred andtwelve?A. 1000 B. 100
C. 10
D. 1
23.
 
minutes?A. 15 minutesB. 30 minutesC. 45 minutesD. 60 minutes
24.
 
Which of the following is nearest to 2 km?A. 0.2 kmB. 1.3 km
C. 1.8 km
D. 2.5 km
25.
 
A tuition class starts at 4.25 pm. If the classlasts for
114
hours, when will the tuitionclass end?
A. 5:30 pm
B. 5:40 pmC. 5:50 pmD. 6:00 pm
1 LITER = 1000 ml390ml = 390 ÷ 1000= 0.39 liter
HK = HI + IJ + JKJK= 1500 mIJ = 1500 mHI= 750 m (
½
JK)HK = 750 m + 1500 m + 1500 m= 3750 mConvert m to km3750 ÷ 1000 = 3.75 kmNearest 10,00035
4
621 = 350 000
403 412 = 10
 
Hour minute3 (3 0
+
60
)
2 4 50 4 5
Tuition start = 4.25 pmClass last for 1
1/4
hours = 1 h 15 mThe class ends= 4.25 pm + 1 h 15 m
= 5.30 pm
 
 
26.
 
Ali buys 46 packets of buttons. Each packetcontains 264 buttons. If all the buttons aredivided among 22 tailors, how manybuttons does each tailor receive?
A. 552
B. 525C. 255D. 425
27.
 
RM 17 650 = RM 100 notes + 200RM50 notes + 65 RM10 notes.What number should be written in theempty box above?A. 50
B. 70 (17650 -(200 x 50)
 – 
(65 x 10) =?/ 100)
 C. 60D. 80
28.
 
Calculate the percentage of the shadedpart of the whole diagram of Rajah 1A 35%B 40%
C 50% ( 4/8 x 100)
D 65%
29.
 
Convert
38
km to mA. 30B. 37.5C. 300
D. 37530.
 
The diagram consists of a rectangle anda squareFind the area of the shaded part in cm
2
.A 60
C 80
 B 70 D 90
31.
 
2 hours 40 minutes + 3 hours 30minutes =A. 5 hours 10 minutesB. 5 hours 20 minutes
C. 6 hours 10 minutes
D. 6 hours 20 minutes
32.
 
Diagram1 shows the time in the 24 hoursystem.Convert the time shown on the clock tothe 12 hour system.A. 12:25a.mB. 10:25a.m
C. 4:25p.m ( 1625
 – 
1200)
D. 10:20p.m
33.
 
Puan Zaina use 15 kg of flour to make 12cakes. How much flour is needed to makea cake?A. 1.21 kg
B. 1.25 kg (15
÷
12)
C. 1.3 kgD. 1.9 kg
812cm4
 
1625 hrs
Buttons = 46 packets1 packet =264 buttonsTaylor = 22 persons1 Taylor = ? buttonsButtons = 46 x 264 buttons= 12 1441 taylor = 12 144 ÷ 22= 552 buttons
1 km = 1000 m(3 x 1000)
÷ 8 = 375
 
area = length x widthArea of rectangle = 12 cm x 8 cm=96 cm
2
Area of square = 4 cm x 4 cm= 16 cm
2
Area of shaded region = 96 cm
2
- 16 cm
2
= 80 cm
2
 

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->