Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
2Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
pidato paturay tineung

pidato paturay tineung

Ratings:

5.0

(1)
|Views: 950 |Likes:
Published by Ninis Nissa

More info:

Published by: Ninis Nissa on May 30, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/27/2013

pdf

text

original

 
 
pidato Paturay Tineung sd
 
Assalamu’alaikum wr.wb 
 
- Langkung tipayun simkuring ngahaturkeun nuhun ka panatacaraga anu parantosmaparinan waktos ka simkuring saparakanca kanggo biatara sambutan dina raragapaturay tineung murid kelas VI SDN KENCANA INDAH 1- Bapak Kepala Sekolah sareng Bapak Ibu Guru anu dipihurmat!- Bapa Ibu para Tatamu sadayana anu sami dipihurmat!- Rerencangan Batur sasakola sadayana anu ku simkuring dipikanyaah!Puji sukur kehadirat Allah swt. salawat miwah salam mugi tetep dikocorkeun,ikucurkeun, digolontorkeun ka kangjeng nabi Muhammad SAW. Miwah ka kulawargina,ka para sohabatna sadayana oge ka umatna.Nepangkeun Simkuring wasta pun Muhammad Fahmi Rizaldi Ilham Kelas VI / A di ieusakola ngiring nangtung tumalapung jojodog unggah ka salu, seja sabda tumapalangnyarungsum pamaksudan ti sadayana rerencangan ngalangkungan biantara sambutandina ieu acara paturay tineung murid SDN KENCANA INDAH 1 Tahun Ajaran2011/2012.Saperkawis simkuring sakalih ngarasa gumbira tur bingah amarwata suta bingahkagiri-giri bingah nu taya hinggana wirehna sabada simkuring sakalih nampi seratwawaran kalulusan unggelna eta serat simkuring masing-masing diestukeun lulusKalihna ti eta, simkuring sareng sadayana murid kelas VI ngahaturkeun sewu nuhunlaksa keti kabingahan ka Bapa Kepala Sekolah, Ka Bapak sareng Ibu Guru wirehnasimkuring sareng sadayana murid tiasa lulus kiwari estu kulantaran hasil dididik,diatik, dibina, dibimbing, dipaparinan pelajaran ku Bapa sareng Ibu Guru anu dugi kadanget ieu 6 taun parantos kalangkung.Salajengna simkuring saparakanca teu hilap ngahaturkeun sewu nuhun laksa ketikabingahan ka Ibu Rama anu parantos hese beleke tur cape ngurus sareng ngajurunglaku ka simkuring sadayana salaku pala putra tiasa sakola di SDN KENCANA INDAH 1sakitu biantara ti sim kuring, hapunteun nu kasuhun hampura nu kateda upami ayacariosan anu teu merenahPamungkas basa, simkuring sadayana neda agung cukup lumur jembar sih hampuntennaka Bapa Kepala Sekolah Ka Bapa Ibu Guru sareng ka Ibu Rama tina samudayakalepatan kaluputan kabodoan kabangangoran simkuring sadaya.
Bilahitofik Wal-idayah Wassalam mualaikum wr.wb.

Activity (2)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->