Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
showcasehandoutspg1

showcasehandoutspg1

Ratings: (0)|Views: 58|Likes:
Published by Rachael Støver

More info:

Published by: Rachael Støver on May 30, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

05/30/2012

pdf

text

original

 
 Siv Kristoffersen er 25 år og opprinnelig fra Tromsø. Hun har gått på Romerike Folkehøgskole og har bachelorgrad i Drama og teater fra NTNU i Trondheim. Siv har skuespillererfaring fra forskjellige amatørteater-produksjoner så vel som mindre TV-  produksjoner og kortfilmer. I tillegg har hun mye erfaring fra bak kamera da hun har jobbet 3 år i  Student TV i Trondheim.
sivkri86@gmail.comchristina sørnsen
Christina Sørnsen er en norsk/tysk skuespiller,oppvokst i Haugesund. Hun har diverse erfaringer både foran og bak kamera, som produsent, fotograf, redigerer og skuespiller i både film og tv. I 2011    fremførte hun sitt eget selvskrevne stand up show   på Musikkflekken i Bærum, og senere på  Prøverøret på Dattera til Hagen. I 2011 spilte hun Evelyn (hovedrollen) i The Shape of Things av Neil  LaBute på Det andre Teatret. I år spilte hun Helena  i en Midtsommernatts Drøm av Shakespeare, fremført   på engelsk. Hun er nå ferdig med sin toårige  skuespillerutdanning vedTitan Teaterakademi.
christinasorn@gmail.com siv kristoffersenhåvard susaas halvorsen
Håvard begynte på Haugesund Teaters Teaterskole som 10 åring. Siden da har han spilt i en mengde forestillinger på vestlandet og i Oslo, ofte i større roller. Nå er han snart ferdig på TITAN og har over 10 års erfaring på scenen og foran kamera.De siste årene har Håvard skrevet to soloshow og et helaftens  skuespill.
hzvard@gmail.comdaniel husby waltin
Daniel Husby Waltin (født 26. september 1990) er fra en  liten kommune i Trøndelag ved navn Klæbu. Oppdaget  sin interesse for skuespill gjennom noen små dramatiske oppsetninger i ungdomsskoletiden og har siden gått tre år  med drama på Ringve videregående skole der han var del av flere produksjoner: bl.a. Tsjekhovs «Bjørnen». I  tillegg til snart to fullførte år ved Titan Teaterakademi, hvor han blant annet har spilt hovedrollen i Neil LaButes «Shape of Things», har han studert musikk og sang ved Hurdal Verk Folkehøgskole.
daniel.waltin@gmail.com

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->