Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Basa Sunda

Basa Sunda

Ratings: (0)|Views: 212|Likes:

More info:

Published by: Chentaweicai Alonelyman on Jun 05, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOCX, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

06/05/2012

pdf

text

original

 
 
Nama : Elis MarlinaKelas : XII IPA 4
 
Bahasa Sunda
Naskah Drama
Tina Naskah Drama
Bahasa Indonesia anu judulna “Dia Teramat Malang”
Karya Asdina Ratnawati di alih basakeun ku Elis MarlinaTari : Gehu,Goreng tempe!Susi : Sabaraha hijina?Tari : lima ratusSusi : meser gehu na opat,ieu artosnaTari : hatur nuhun,ieu teh susi nya?Susi : muhun.ari ieu teh saha?Tari : salira teh hilap deui ka kuring,kuring teh Tari!Susi : oh Tari teh babaturan kuring anu di SD sanes?Tari : muhun,masih Susi aya di dieu?Susi : kuring di dieu teh keur kemping,tos dua dinten di pakemahan milik PERHUTANI.Tari : salira katinggalna teh bungah pisan,aya kasempatan neruskeunsakola,loba babaturan.Tapi kuring teu bisa jiga kitu.Salira emut teu yen punrama kuring teh tukang pos.Pun rama pupus waktos kuring kelas duaSMP.Kuring sakulawarga kudu usaha anu leuwih keras keur hirup.Mimiti.punbiang ngajual rorompok keur modal.Kuring sakulawarga pindah ka DesaMemutung.Di dieu pun biang ngawarung.Hasilna mah pas-pasan,samentawis

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->