Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
23Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Plante antidepresie - Optimism

Plante antidepresie - Optimism

Ratings: (0)|Views: 291 |Likes:
Published by romeo1966
RUDOTEL -te face indiferent;
Optimismul. Este foarte simplu pentru cei care cunosc cât de cât secretele plantelor să-şi facă viaţa mai uşoară, prin realizarea unor preparate care le creează o mai bună dispoziţie şi optimism în tot ceea ce fac. Cei pesimişti în general sunt ocoliţi de către societate, pentru că nimănui nu-i place să aibă în jurul său oameni care sunt veşnic nemulţumiţi de tot ceea ce-i înconjoară. Vă voi da câteva reţete simple care vă vor ajuta să vă puteţi alege plantele care le puteţi folosi dv. În funcţi
RUDOTEL -te face indiferent;
Optimismul. Este foarte simplu pentru cei care cunosc cât de cât secretele plantelor să-şi facă viaţa mai uşoară, prin realizarea unor preparate care le creează o mai bună dispoziţie şi optimism în tot ceea ce fac. Cei pesimişti în general sunt ocoliţi de către societate, pentru că nimănui nu-i place să aibă în jurul său oameni care sunt veşnic nemulţumiţi de tot ceea ce-i înconjoară. Vă voi da câteva reţete simple care vă vor ajuta să vă puteţi alege plantele care le puteţi folosi dv. În funcţi

More info:

Published by: romeo1966 on Jun 07, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

03/17/2014

pdf

text

original

 
Optimismul.
Este foarte simplu pentru cei care cunosc cât de cât secretele plantelor să-şi facă viaţa mai uşoară, prin realizarea unor preparate care le creează o mai bună dispoziţie şi optimism în tot ceea ce fac. Cei pesimişti în general sunt ocoliţi de către societate, pentru nimănui nu-i place aibă în jurul săuoameni care sunt veşnic nemulţumiţi de tot ceea ce-i înconjoară.Vă voi da câteva reţete simple care vă vor ajuta să vă puteţi alege plantele care le puteţi folosi dv.În funcţie de ceea ce doriţi să faceţi. Cantităţile şi plantele vi le veţi alege singuri pentru că sunteţi singuriicare ştiţi ceea ce doriţi să faceţi.
Se pot folosi următoarele plante medicinale:
ghimber, hamei, levănţică, măceş, măghiran, mărar,morcov, pătrunjel, obligeană, roiniţă, salcie, salvie, sunătoare, talpa gâştei, vinariţă.
Modul de folosire al plantelor medicinale
.
Ghimber (Zinghiber officinalis)
Această plantă aromase foloseşte la aromatizarea diferitelor  preparate culinare şi se găseşte de vânzare atât la magazinele naturiste cât şi la cele alimentare. Are oacţiune de stimulare sexuală şi se indică chiar şi femeilor care au asemenea probleme, inclusiv înfrigiditate. De asemenea bărbaţilor care au şi ei diferite probleme cu potenţa. Luat cu apilarnil este foarteeficient. Se poate folosi intern. Se pune 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute,apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi. Nu creează obişnuinţă. Se mai poate folosi în diferitevinuri caz în care se va pune 20 g de plantă la 1 litru de vin. Se lasă pentru 10 zile apoi se strecoară. Se poate adăuga pentru cei care doresc un vin mai dulce miere, după gust.
Hamei (Humulus lupulus)
Din conurile de hamei se face berea mult apreciată de foarte mulţi oameni.Ceea ce nu se ştie însă este faptul că această plantă contribuie foarte mult la schimbarea caracterului şichiar a constituţiei omului. Uitaţi-vă la cei care consumă des bere. Toţi fără excepţie sunt oameni care auo constituţie masivă cu burtă proeminentă. Ca să vedeţi mai clar uitaţi-vă la nemţii care sunt unii dintrecei mai mari consumatori de bere. Majoritatea sunt oameni înceţi, cu burtă. Se cunoaşte faptul că hameiulse poate folosi în calmarea excitaţiei sexuale. Se dă ca tratament la onanie, isterie sau ejaculare precoce,dar totodată asigură liniştirea nervilor sexuali şi dacă este folosită un timp lung bărbaţii ajung impotenţi.Şi se mai cunoaşte faptul că femeile care culeg aceste conuri au o serie de modificări tot legate de sferasexuală. Se foloseşte atât intern cât şi extern.Intern se poate lua 1 linguriţă de conuri mărunţite şi se pun la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15minute şi apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni de ceai pe zi. Sunt indicate în special la cei tineri,atât bărbaţi cât şi femei. Se mai poate folosi intern sub formă de tinctură. O parte plantă şi 5 părţi alcoolde 70 grade. Se ţine timp de 15 zile apoi se strecoară. Se poate lua în acest caz 10 picături-1 linguriţă, odată sau de 2 ori pe zi.
Levănţică (Lavandula angustifolia)
Extern se indică pentru băi în care se va sta timp de 20-30 minute.Sunt foarte bune seara pentru a da un somn liniştitor. Se fac cu 10 g de plante puse în apă clocotită (2litri) care se va strecura în cada de baie. Intern vă oferă liniştire după o zi agitată. Se pune 1 linguriţă deflori la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute şi apoi se strecoară. Se pot bea 1-2 căni pe zi.
Măceş (Rosa canina)
Se folosesc fructele. Se pun 2 linguriţe de fructe mărunţite la 250 ml apă şi se fierb pentru 5 minute. Se strecoară. Se pot bea şi 3 căni pe zi. Conţin vitamina C şi multe alte substanţe care văajută să vă refaceţi optimismul. Se mai pot lăsa măceşele în puţină apă (doar cât să le acopere) pentru 5-6zile. După ce lasă sucul de culoarea roşie acesta se filtrează şi se va pune aceiaşi cantitate de alcoolalimentar de 70 de grade cât suc de măceşe s-a obţinut. Se lasă în sticle ermetic închise şi se consumăseara înainte de culcare câte 20 picături- 1 linguriţă. Se face timp cât de lung doriţi pentru a vă refaceorganismul.
Mărar (Anthum gruveolens)
Seminţele de mărar conţin un hormon din plante foarte util femeilor. Seindică pentru liniştirea femeilor şi buna lor dispoziţie şi în plus le dă şi o serie de beneficii (li se întărescsânii, pielea devine mai fragedă şi elastică, etc). Se iau sub formă de praf câte un vârf de cuţit. Acesta se pune sub limbă pentru 15 minute, apoi se înghite cu puţină apă. Se poate face de 3 ori pe zi înainte demese. Se mai poate face un ceai din 1 linguriţă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute, apoise strecoară. Se beau 2-3 căni de ceai pe zi. Se mai poate folosi ca tinctură, vin sau la diferite băi.
Măghiran (Marjorana hortensis)
Se pune 1 linguriţă de plantă la 250 ml apă clocotită. Se acopere pentru 15 minute şi apoi se strecoară. Se pot consuma 2-3 căni pe zi oferind bună dispoziţie celui care leconsumă. Se poate face de asemenea o tinctură din 50 g plantă mărunţită, pusă la 250 ml alcool alimentar de 70 grade. Se ţine timp de 15 zile apoi se strecoară şi se pune în sticle mai mici la rece. Se va consuma1

Activity (23)

You've already reviewed this. Edit your review.
1 thousand reads
1 hundred reads
tiganiada liked this
floareaingerului liked this
Ellada Color liked this
mnicorici liked this
Madalin Nitu liked this
mnicorici liked this
lily liked this
dragomir claudia liked this

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->