Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Direct Booking(1)

Direct Booking(1)

Ratings: (0)|Views: 62 |Likes:
Published by AllecSa Alexandra

More info:

Published by: AllecSa Alexandra on Jul 01, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as DOC, PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/01/2012

pdf

text

original

 
Prezentare Agentia de Turism Direct Booking
Direct Booking este o agentie de turism ce opereaza prin intermediul unui portal derezervari online foarte performant : www.directbooking.ro.In prezent prin portal sunt accesibile peste 74000 de oferte in Romania si strainatate. Prinintermediul portalului www.directbooking.ro puteti afla informatii complete despre hotel sau pensiune, despre destinatia de vacanta sau despre obiectivele turistice din zona. Portalul oferainformatii complete privind costurile pachetului turistic si permite rezervarea si achitarea acestuiachiar in site. Indata ce rezervarea a fost confirmata, puteti descarca toate documentele de calatorie,inclusiv factura fiscala si voucherul.In portalul Direct Booking se pot inscrie gratuit si proprietarii de hoteluri sau pensiuni calificate cedoresc sa isi promoveze si sa vanda oferta turistica prin intermediul portalului Direct Booking.
StrategieColaborari directe
Direct Booking colaboreaza direct cu mari touroperatori si chiar cu hoteluri afiliate ce isi publicaoferta in portalul nostru.
Volum de vanzari
Strategia noastra este aceea de a vinde cat mai multe pachete turistice online, ceea ce inseamnacosturi minime cu promovarea la sediul agentiei. Oferta noastra este foarte diversificata si pentrutoate categoriile de turisti.
Viitorul este online
Direct Booking isi doreste sa devina cel mai utilizat magazin de turism online din Romania, punand in legatura directa hotelierul cu turistul, la cele mai mici preturi
Practica elevei Pipos Alexandra Loredana in cadrul Agentiei
Cautarea destinatiei dorite
In portalul Direct Booking sunt publicate informatii despre hoteluri, circuite, orase, statiuni,regiuni, tari si obiective turistice. In pagina principala aveti la dispozitie o sectiune de cautare infunctie de tip (categorie), destinatia geografica sau numele hotelului sau al pachetului turistic(croaziera, circuit etc)
Cautarea dupa tipul vacantei
este utila cand doriti sa gasiti pachete de sezon indiferent de locatiesau dintr-o locatie mai putin specifica (de exemplu Oferte de Litoral in Grecia).
Cautarea dupa destinatie
este utila cand doriti sa gasiti cazare intr-o anumita zona, indiferent dealte criterii.
Cautarea dupa numele hotelului
este utila cand stiti numele complet sau partial al unui hotel.
Rezervari din portal

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->