Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Newslette-juni2012

Newslette-juni2012

Ratings: (0)|Views: 20|Likes:
Published by Sanja Boskova
real estate
real estate

More info:

Published by: Sanja Boskova on Jul 03, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

09/17/2013

pdf

text

original

 
 
Б А Р А М Е !!!
Копанијата
NEW WAY LIMITED
за потребите на познат странски бренд инивно отварање ланец маркети во Македонија отвара конкурс за понудина деловни простории – локали за продавање и изнајмување :- во централниот дел на Скопје и другите поголеми градови во Македонија
 
локали
 
со големина од 300м2 и поголеми.
Вашите понуди со текст и фотографии ве молиме да ги доставитена нашата контакт адреса: contact@newway.com.mk
 
New Way Newsletter
Страна: 2Почетна
 Panorama Residence
Најексклузивниот простор за живеење, PANORAMA RESIDENCE, на Ваше и наше огромно задоволство започнасо пролетните промотивни цени за продажба. Највисокиот квалитет и најубавиот поглед во Скопје, сега можетеда го имате по специјално намалена цена и тоа почнувајќи од 1.100€/м², во зависност од местоположбата наапартманот.
 Вашиот поглед кон Скопје
 
New Way Newsletter
Страна: 3Почетна
 Panorama Residence
Комплексот PANORAMA RESIDENCE се наоѓа на единствена локација, на местото на стариот хотел Панорама.Самата местоположба Ви нуди единствено задоволство и можност за уживање во панорамскиот поглед на Скопје.Комплексот се состои од две фази и располага со различни типови на апартмани и најразлични квадратури. Сеработи за комплекс од затворен тип кој нуди квалитетен простор за живеење и заеднички простор за релаксацијаи рекреација. Во склоп на овој комплекс ќе има велнес центар, фитнес центар, базен, хотел...За да се запознаете подобро со апартманите, начинот на градба и начинот на плаќање, како и да ги погледнетена лице место материјалите кои се употребени во градба, Ве покануваме да не посетите во просториите наизложбениот павиљон на PANORAMA RESIDENCE, каде ќе Ви ги презентираме сите удобности и можности коикомплексот ги нуди.

You're Reading a Free Preview

Download
scribd
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->