Welcome to Scribd, the world's digital library. Read, publish, and share books and documents. See more
Download
Standard view
Full view
of .
Save to My Library
Look up keyword
Like this
1Activity
0 of .
Results for:
No results containing your search query
P. 1
Buletini i Bankes Se Shqiperise 6M 2 2010

Buletini i Bankes Se Shqiperise 6M 2 2010

Ratings: (0)|Views: 117 |Likes:
Published by Megi Nuhu

More info:

Published by: Megi Nuhu on Jul 04, 2012
Copyright:Attribution Non-commercial

Availability:

Read on Scribd mobile: iPhone, iPad and Android.
download as PDF, TXT or read online from Scribd
See more
See less

07/04/2012

pdf

text

original

 
Buletini i Bankës së Shqipërisë6M-2 2010
B  Ss
1
 
Buletini i BankëS Së ShqipëriSë
6-mujori 2, 2010www.bfb.g
 
Buletini i Bankës së Shqipërisë6M-2 2010
2
B  Ss
ns      b,     c b.B g: B  Ss,Ss “av rs”, n.24, tt.: + 355 4 2419301/2/3; + 355 4 2419401/2/3Fs: + 355 4 2419408e-: bc@bfb.gtz: 650 
Shtypur në shtypshkronjën AdelPrint
 
Buletini i Bankës së Shqipërisë6M-2 2010
B  Ss
3
p ë r m B a j t j a 
Hyrje 5Editorial- Mbi ndryshimin e objektivave operacionalë 7- Mbi ndryshimet Regjistrin e Kredive 15Fjalime e prezantime të Administratorëve të Bankës së Shqipërisëaktivitete brenda e jashtë vendit 21Studime e artikujTreguesit e Besimit, përdorimi i informacionit prej tyre dhe sinkronizimime vendet e BE-së 89Ermelinda Kristo Analiza e zhvillimeve në bilancin e pagesave 108Merita Boka dhe Eglent Kika Analiza e ndërmjetësimit financiar 112Erjona Suljoti dhe Olta ManjaniInformacion mbi zhvillimet më të fundit monetare dhe disa treguesekonomikë të shteteve kryesore të zhvilluara dhe atyreEvropës Qendrore-Lindore 127Valentina Semi, Medvin Shehu dhe Priam RamajBanka e Shqipërisë harkun kohor: korrik - dhjetor 2010 143Vendime politikës monetare 149Ngjarjet juridike korrik dhjetor 2010 150Drejtimi i Bankës Shqipërisë, 31 dhjetor 2010 161Lista e subjekteve licencuara nga Banka e Shqipërisë, 31 dhjetor 2010 162Publikime botuara nga Banka e Shqipërisë gjatë vitit 2010 166

You're Reading a Free Preview

Download
/*********** DO NOT ALTER ANYTHING BELOW THIS LINE ! ************/ var s_code=s.t();if(s_code)document.write(s_code)//-->